P3-P5G33

  P3-P5G33

  Elegantni barebone računar baziran na Bearlake platformi

  Novi P3-P5G33 model je baziran na najnovijoj Intel G33 platformi. Svojim tankim i elegantnim dizajnom P3-P5G33 će naći idealno mesto na vašem radnom stolu, postavljen bilo vertikalno ili horizontalno.

   V3-M2A690G sa HDMI port om podržava video reprodukciju
   visoke definicije


   Podrška za video prikaz visoke definicije
   V3-M2A690G sa HDMI portom podržava reprodukciju Blue-ray i HD DVD diskova u punoj rezoluciji

   Podrška za različite tipove monitora
   V3-M2A690G poseduje HDMI, DVI-D, i D-sub video konektore. U budućnosti nemorate brinuti oko promene monitora.

   Čitač kartica i multimedijalni konektori
   IEEE 1394, S-Video (TV izlaz), S/PDIF-izlaz, 6 u 1 čitač kartica (CF, Mirco Drive, MS, MS Pro, MMC, SD). će vam olakšati vaš digitalni život

   Elegantan dizajn
   V3-M2A690G poseduje izgled sličan vrhunskim audio komponentama, i stoga će se odlično uklopiti kao digitalni centar vaše sobe. Prednji konektori su zaštićeni kliznim panelom koji masku čini čistom i elegantnom.

   Proširivost prema vašim potrebama
   V3-M2A690G je idealno rešenje kako za osnovni računar tako i za multimedijalni centar kuće, V3-M2A690G pruža odlične mogućnosti proširenja i lako će se prilagoditi vašim potrebama. Sa dva PCI slota, jednim PCI Express x 16 slotom, jednim PCI Express x1 slotom i dva ležišta za optičke uređaje , V3-M2A690G ostavlja dosta mesta za proširenje sistema za potrebe zahtevnim multimedijalnih aplikacija i igara.

   Recover Pro - Vaši podatci su u dobrim rukama
   Nemojte se brinuti o virusima i nestanku podataka! T3-P5945GCX je opremljen sa Recover Pro alatom koji pruža kontinualnu zaštitu vaših podataka. On automatski kreira višestruka kopije vašeih podataka i sistema i omogućuje povraćaj podataka čak i bez potrebe za podizanjem operativnog sistema.

   Anti-Virusno rešenje
   ASUS, znajući važnost zaštite vaših podataka, isporučuje vrhnuske anti-virusne alate uz svoje sisteme.
   Pouzdanost i kvalitet
   ASUS podvrgava svoje barebone računare seriji testova kvaliteta da bi svojim korisnicima obezbedio najbolje performanse, pouzdanost i kompatibilnost. Čak se i nivoi zračenja računara testiraju da bi se smanjile mogućnosti interference pri radu sa drugim uređajima u okolini.