V3-M2A690G

  V3-M2A690G

  V3-M2A690G sa HDMI portom podržava video prikaz visoke definicije

  V3-M2A690G poseduje veliki broj multimedijskih konektora poput IEEE 1394, S-Video (TV izlaz), S/PDIF-izlaz, i 6 u 1 čitač kartica (CF, Mirco Drive, MS, MS Pro, MMC, SD) za vaš digitalni život.

  V3-M2A690G sa HDMI port om podržava video reprodukciju
  visoke definicije


  Podrška za video prikaz visoke definicije
  V3-M2A690G sa HDMI portom podržava reprodukciju Blue-ray i HD DVD diskova u punoj rezoluciji

  Podrška za različite tipove monitora
  V3-M2A690G poseduje HDMI, DVI-D, i D-sub video konektore. U budućnosti nemorate brinuti oko promene monitora.

  Čitač kartica i multimedijalni konektori
  IEEE 1394, S-Video (TV izlaz), S/PDIF-izlaz, 6 u 1 čitač kartica (CF, Mirco Drive, MS, MS Pro, MMC, SD). će vam olakšati vaš digitalni život

  Elegantan dizajn
  V3-M2A690G poseduje izgled sličan vrhunskim audio komponentama, i stoga će se odlično uklopiti kao digitalni centar vaše sobe. Prednji konektori su zaštićeni kliznim panelom koji masku čini čistom i elegantnom.

  Proširivost prema vašim potrebama
  V3-M2A690G je idealno rešenje kako za osnovni računar tako i za multimedijalni centar kuće, V3-M2A690G pruža odlične mogućnosti proširenja i lako će se prilagoditi vašim potrebama. Sa dva PCI slota, jednim PCI Express x 16 slotom, jednim PCI Express x1 slotom i dva ležišta za optičke uređaje , V3-M2A690G ostavlja dosta mesta za proširenje sistema za potrebe zahtevnim multimedijalnih aplikacija i igara.

  Recover Pro - Vaši podatci su u dobrim rukama
  Nemojte se brinuti o virusima i nestanku podataka! T3-P5945GCX je opremljen sa Recover Pro alatom koji pruža kontinualnu zaštitu vaših podataka. On automatski kreira višestruka kopije vašeih podataka i sistema i omogućuje povraćaj podataka čak i bez potrebe za podizanjem operativnog sistema.

  Anti-Virusno rešenje
  ASUS, znajući važnost zaštite vaših podataka, isporučuje vrhnuske anti-virusne alate uz svoje sisteme.
  Pouzdanost i kvalitet
  ASUS podvrgava svoje barebone računare seriji testova kvaliteta da bi svojim korisnicima obezbedio najbolje performanse, pouzdanost i kompatibilnost. Čak se i nivoi zračenja računara testiraju da bi se smanjile mogućnosti interference pri radu sa drugim uređajima u okolini.