ASUS preporučuje Windows .

  E502MA

  Mobilne performanse,
  elegantno napravljen

  Najnoviji ASUS EeeBook je pristupačni 15-inčni kompaktni i lagani laptop. On vam pruža veliki displej, više nego odgovarajuće skladište podataka, i opremljen je tehnologijama napravljenim da unaprede vaše iskustvo rada na računaru, čineći ga najboljim izborom za svakodnevne produktivne zadatke i zabavu.

  Pristupačni laptop sa premijum osećajem

  Pristupačni laptop ne mora da znači da se zadovoljite nečim osnovnim. ASUS EeeBook E502 vam daje laptop osnove uz premijum osećaj. ASUS EeeBook E502 karakterišu kompaktne dimenzije sa aerodinamičnim oblinama. Dostupan je u tri ekspresivne boje, i ima taktilnu završnicu.

  Pristupačni laptop sa premijum osećajem

  Pristupačni laptop ne mora da znači da se zadovoljite nečim osnovnim. ASUS EeeBook E502 vam daje laptop osnove uz premijum osećaj. ASUS EeeBook E502 karakterišu kompaktne dimenzije sa aerodinamičnim oblinama. Dostupan je u tri ekspresivne boje, i ima taktilnu završnicu.

  Sve je u detaljima

  ASUS EeeBook E502 ima jednostavan, pa ipak elegantan dizajn. Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, on ima sve što vam je potrebno, pružajući vam sve neophodne karakteristike i portove koje zahteva svakodnevni rad na računaru.

  Rad na kompjuteru u pokretu

  Sve se svodi na svakodnevni rad na računaru u pokretu. ASUS EeeBook E502 vam nudi veći prostor za skladištenje podataka, sa kombinacijom i do 1 TB HDD i 64 GB eMMC skladištem podataka, tako da možete poneti svoje fajlove gde god da krenete.

  IceCool tehnologija čini da vam bude hladno i udobno

  Da biste držali pod kontrolom probleme grejanja, ASUS IceCool tehnologija daje ASUS EeeBook E502 jedinstveni unutrašnji raspored koji održava površinu odmorišta za dlanove na temperaturi između 28°C i 35°C. To je značajno ispod temperature tela pa vam stoga može biti udobno satima.

  Precizan poput ekrana pametnog telefona

  ASUS EeeBook E502 je dizajniran da vam pruži intuitivnije tačped iskustvo. Ekskluzivna tehnologija koja se koristi za proizvodnju ekrana osetljivih na dodir za pametne telefone je ugrađena u tačped, dajući vam visoko osetljivu površinu za skoro trenutni odgovor i neverovatnu preciznost.

  Intuitivni tačped sa Smart Gesture tehnologijom

  Korišćenje tačpeda ima krajnje prirodni osećaj, zahvaljujući Smart Gesture inputu za više dodira u isto vreme. Intuitivni pokreti vam dozvoljavaju da prevlačite i skrolujete preko web stranica ili zumirate i odzumirate slike veoma lako.

  Izdržljiva chiclet tastatura u punoj veličini

  Chiclet tastaturu u punoj veličini karakteriše unapređeni dizajn koji omogućava preciznije kucanje. Ona ima hod tastera od 1,6 mm i za čvršći osećaj i komfornije iskustvo u kucanju. Prilično je i izdržljiva, sa životnim vekom od 10 miliona pritisaka po tasterima.

  Moćni procesor za glatke performanse pri radu na više zadataka istovremeno

  ASUS EeeBook E502 karakteriše moćan procesor koji mu daje snagu da se izađe na kraj sa svakodnevnim računarskim potrebama. Pruža vam glatke performanse za rad sa više zadataka istovremeno da bi vam pružila najbolju platformu za rad na Microsoft Office-u, gledanje filmova, surfovanje po internetu, ili igranje najnovijih igara.

  ASUS Splendid tehnologija za realistične slike

  ASUS EeeBook E502 pruža uzbudljive slike i brilijantne boje zahvaljujući ASUS Splendid tehnologiji. Ona fino šteluje razna podešavanja i parametre displeja, obezbeđujući vam da dobijete samo najbolje slike. Bilo da gledate filmove ili slike, sve izgleda mnogo stvarnije i realističnije.

  Veće zvučne komore oživljavaju bolje videa klipove i muziku

  ASUS EeeBook E502 karakterišu dupli zvučnici visokog kvaliteta sa velikim 9 cm3 zvučnim komorama koje se nalaze ispod odmorišta za dlanove. One usmeravaju zvuk prema vama za iskustvo koje vas potpuno obuzima kada ožive vaši omiljeni filmovi i muzika.

  DISTINCT VOCALS
  TRUE-TO-LIFE SURROUND
  WIDER RANGE
  POWERFUL OUTPUT
  CRYSTAL CLEAR SOUND
  DEEPER AND RICHER BASS

  Neverovatni SonicMaster zvuk

  SonicMaster je podešen od strane ASUS Golden Ear tima sa ciljem da vam obezbedi najbolji PC laptop audio. ASUS EeeBook E502 ima zvuk unapređen SonicMaster-om da bi vam pružio kristalno jasan zvuk .Bilo da ste na zvučnicima ili slušalicama, iskusićete bogatiji, detaljniji zvuk.

  ASUS WebStorage

  ASUS WebStorage podataka vam omogućava pristup svim vašim podacima sa bilo kog uređaja konektovanog na internet. Vaši fajlovi su sinhronizovani preko svih vaših uređaja, tako da su oni uvek dostupni. WebStorage vam nudi lako skladištenje, deljenje i sinhronizovanje svega: od poslovnih prezentacija do ličnih foto albuma i vaših omiljenih fajlova sa muzikom i filmovima.