ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  K501LX

  Budite u trendu sa modernim laptopom

  Dizajnirani da služe vašim svakodnevnim potrebama rada na kompjuteru, ASUS laptopi serije K mogu se pohvaliti upadljivo tankim i lakim minimalističkim dizajnom sa završnicom metalne teksture. I imaju performanse koje se slažu sa tim – zahvaljujući najnovijim Intel® Core™ i7 procesorima i NVIDIA® GeForce® GTX™ grafikama serije 9. Povrh svega toga, inovativne ASUS ekskluzivne tehnologije podižu sve na viši nivo, pružajući vam intuitivno korisničko iskustvo i ergonomiju bez premca.

  Inteligentni sistem za hlađenje sa dva ventilatora

  K501 karakteriše Hyper Cool sa Duo-bakarnim termalnim rešenjem - unapređenim inteligentnim sistemom hlađenje sa nezavisnim bakarnim ventilatorima namenjenim hlađenju CPU-a i GPU-a. Ovaj izuzetan sistem hlađenja održava temperaturu niskom kako bi sprečio pregrevanje i obezbedio stabilnost sistema čak i kad radite na zadacima koji opterećuju procesor ili se igrate.

  IceCool tehnologija čini da vam bude hladno i udobno

  Da bi držao probleme pregrevanja pod kontrolom, ASUS IceCool tehnologija sadrži jedinstveni unutrašnji raspored koji održava površinu odmorišta za dlanove na temperaturi između 28°C and 35°C. Ovo je značajno ispod temperature tela tako da može biti udobno satima.

  Tanak i lagan dizajn

  ASUS K serija pakuje sve karakteristike laptopa u lagani, tanki dizajn. Sa debljinom od samo 21,7 mm i težinom manjom od 2 kg, ovaj punokrvni laptop kombinuje izuzetne performanse sa visokom mobilnošću. I dok ste u pokretu, lepo zaobljene ivice K serije i glatke, minimalističke linije ga izdvajaju od svakodnevnih laptopova na tržištu.

  Moćne Intel Core performanse

  Serija K može biti poboljšana sa i do najnovijim Intel® Core™ i7 procesorom koji vam pruža performanse potrebne da lako izađete na kraj čak i sa najzahtevnijim zadacima.

  Superiorne NVIDIA GeForce grafike

  Sa i do najnovijim NVIDIA® GeForce® GTX 950 grafikama i DirectX 11, serija K vam omogućava da kreirate izuzetne prezentacije za posao, ili da uživate u filmovima i igrama visoke definicije kada je vreme da usporite i da se odmorite.

  Premijum brušena metalna završnica i taktilne površine

  Serija K skreće pažnju svojim minimalističkim linijama i premijum brušenom metalnom završnicom, i podjednako je idealna za korišćenje kod kuće i na poslu. Ako pogledate malo bliže, primetićete izvrstan dodir peskarenih površina oko tastature, dugme za uključivanje sa cirkularnom završnicom, i dijamantski brušenim detaljima oko tačpeda.

  ASUS Splendid tehnologija za realistične slike koje obuzimaju

  ASUS Splendid Tehnologija unapređuje displej ASUS laptop panele da bi oživeo boje, uranjajući vas u zapanjujuće slike sa bogatim, dubokim nijansama.

  Zaštitite oči uz ASUS mod koji štiti oči

  Zaštita očiju

  Većina LED panela emituje plavo svetlo - najveći razlog za degeneraciju makule i probleme sa mrežnjačom. ASUS Splendid mod koji vodi računa o očima efikasno smanjuje nivoe plave svetlosti da bi obezbedio pravo podešavanje za čitanje, i zaštitio vas od potencijalnog zamora očiju i povreda.

  Mod koji vodi računa o očima uključen Mod koji vodi računa o očima isključen
  JASNI VOKALI
  REALISTIČNI OKRUŽUJUĆI ZVUK
  ŠIRI SPEKTAR
  MOĆNI IZLAZ
  KRISTALNO JASAN ZVUK
  DUBLJI I BOGATIJI BAS

  Savršeno podešen zvuk sa ASUS SonicMaster

  Kao kombinacija hardvera, softvera i podešavanja, SonicMaster je razvijen sa jasnim ciljem da vam pruži najbolji laptop PC zvuk. Profesionalni kodek obezbeđuje precizne zvučne performanse; optimizovano pojačalo vam daje jači opseg, dok veliki zvučnici i rezonantne kutije daju moćni audio izlaz i dublji bas. Dodatna obrada signala pomaže fino podešavane hardvera, filtriranje buke i poboljšavanje jasnoće zvuka tako da možete da uživate u zvuku bez premca na vašoj K seriji.

  Ergonomska tastatura u punoj veličini

  K serija poseduje chiclet tastaturu u punoj veličini za preciznije kucanje. Takođe ćete uživati u dobro odmerenom odzivu tastera i udobnom kucanju zahvaljujući hodu tastera od 1,6 mm.

  Intuitivni Smart Gesture unos

  Smart Gesture podloga za više dodira istovremeno vam pruža nivoe preciznosti i intuitivnog unosa komandi bez premca, pa će sve imati prirodan osećaj, bilo da surfujete internetom ili radite sa elementima na ekranu.

  Duga autonomija baterije za produžene sate rada na više zadataka istovremeno

  Nova serija K ima laganu bateriju visokog kapaciteta da bi vam pružila svu potrebnu energiju da igrate najnovije igre, gledate holivudske blokbastere, surfujete internetom ili završavate posao. Budite produktivni i zabavite se satima sa novom serijom K.

  Film od 441 minuta
  (1080P video)
  393 minuta pretraživanja Interneta 406 minuta Office rada

  ASUS WebStorage

  Svi laptopovi serije K dolaze sa 16 GB ASUS WebStorage besplatno za celu godinu. Ovo vam daje pristup svim vašim dokumentima koje čuvate na oblaku, slikama, muzici i uspomenama na bilo kom uređaju povezanom na internet. Trenutna sinhronizacija fajlova obezbeđuje da su svi vaši fajlovi ažurirani i bekapovani u realnom vremenu; čak ih možete i podeliti sa prijateljima i porodicom preko linka za skidanje.