BC-1205PT

  BC-1205PT

  Uživajte u filmovima visoke rezolucije

  ASUS BC-1205PT je BD-ROM/DVD±R/RW/CD-RW uređaj koji je u stanjuda čita i piše diskove u DVD+R/RW/DVD-R/RW/ DVD-RAM formatima. Visoka kompatibilnost BC-1205PT uređaj omogućuje pisanje diskova koji će biti čitljivi na većini DVD-ROM uređaja i DVD plejera.

  Product Image


  ASUS BC-1205PT je BD-ROM/DVD±R/RW/CD-RW uređaj koji je u stanjuda čita i piše diskove u DVD+R/RW/DVD-R/RW/ DVD-RAM formatima. Visoka kompatibilnost BC-1205PT uređaj omogućuje pisanje diskova koji će biti čitljivi na većini DVD-ROM uređaja i DVD plejera.

  Multi Function: (X Multi)
  BD-ROM/R/RE čitanje maks. 5X
  DVD±R/ 6X DVD+RW/ 6X DVD-RW/ 4X DVD±R (DL) pisanje maks. 12X
  CD-R/ 24X CD-RW pisanje maks. 24X
  DVD-ROM/ 32X CD-ROM čitanje maks. 12X
  DVD-RAM čitanje/pisanje maks: 5X

  Liquid Crystal Tilt tehnologija – Preciznost u radu sa iskrivljenim diskovima
  LCT (Liquid Crystal Tilt) tehnologija pruža povećanu preciznost glavi uređaja prilikom čitanja i pisanja diiskova sa neravnomernom debljinom ili oblikom.

  FlextraLink™ Buffer Underrun Errors Prevention Technology
  FlextraLink™ tehnologija štiti vaše diskove od problema sa pražnjenjem buffer memorije na snimaču. Tokom procesa snimanja diska FlextraLink™ konstantno prati status buffer memorije i obezbeđuje najviši nivo kvaliteta snimanja i pri velikim brzinama.

  FlextraSpeed™ Optimal Writing Speed Adjustment Technology
  FlextraSpeed™ i AI Auto Speed Adjustment tehnologije, povećavaju precizonst i pouzdanost prilikom čitanja i pisanja velikog broja medija u različitim formatima. FlextraSpeed™ kontinualno prati proces snimanja i čitanja i odrđuje optimalne brzine rada. Ekskluzivna ASUS FlextraSpeed™ tehnologija zauzima minimalne sistemske resusrse omogućavajući neometani rad na računaru čak i tokom procesa visokobrzinskog snimanja medija.

  Speriorna stabilnost uz DDSSII
  DDSSII tehnologija minimizuje vibracije motora optičkog uređaja, kao i rezonancu i vibracije između komponenti uređaja i samog uređaja i kućišta računara. Ekskluzivan ASUS DDSSII tehnologija stabilizuje, po horizontalnoj i vertikalnoj osi, optičku glavu uređaja obezbeđujući precizno praćenje i fokusiranje i smanjujući vibracije i buku visoko brzinskog motora.

  Smart laser Driver tehnologija
  Smart laser driver tehnologija donosi "pametnu" glavu, koja u sebi sadrži kontrolni mikroprocesor, tako da se komunikacija glave i ostatka uređaja svodi na prenos podataka i vremenskog signala.Čak ako i dođe do distorzije ili greške u ovim signalima, mirkrokontroler je ustanju da otkloni greške. Ova tehnologija je od posebne važnosti prilikom isanja diskova velikim brzinama.

  Podržava veliki broj optičkih medija i formata

  Mogućnost postavljanja u vertikalni i horizontalni položaj

  ASUS ekskluzivni alat za unapređenje firmware-a

  Windows XP/ 2000/ Vista podrška

  ASUS BC-1205PT retail pakovanje
  ASUS BC-1205PT Internal SATA uređaj
  x 1
  Program za rad sa BluRay diskovima
  x 1
  Višejezično uputstvo za instalaciju
  x 1