ZenFone 2 Laser (ZE500KL)

  Lepota Zena

  Prelepo izrađen sa ultra tankim ivicama

  Pomerili smo tastere za pojačavanje zvuka i okidač za kameru na poleđinu telefona da smanjimo širinu ivica na ZenFone 2 Laser (ZE500KL) na svega 3.5mm, a da u isto vreme omogućimo izuzetno udobno iskustvo. Ova promena donela je strukturalne izazove zato što su komponente zbijenije da bi stale u sve tanji dizajn.

  Jedinstvena NCVM tehnika kalupa primenjena je da se postigne magični metalni izgled i čvrst osećaj u ruci dok smo u isto vreme smanjili težinu uređaja.

  Prepoznatljiva lepota

  Obogaćen dugom tradicijom inovacija i kvaliteta, ZenFone 2 Laser je prepoznat globalno po vrhunskom dizajnu što mu je donelo i nagradu iF Design Award za 2015 godinu.

  Zen
  Ultimativni balans lepote i snage

  Zen znači savršen odnos lepote i snage. Takođe je i uvod u nove vrednosti koje poboljšavaju korisničko iskustvo na kompletno novi način, napravljen za novi način života u kome su aktivni životni stil, tehnologija i misao deo jedne celine.

  3.5mm
  Ultra tanke ivice

  ZenFone 2 Laser (ZE500KL) ima neverovatno tanak profil, širok je samo 3.5mm na najtanjim ivicama. Ovo je više nego impresivno inžinjersko dostignuće koje nam je omogućilo da stavimo moćni Intel procesor i dve SIM kartice u dizajn koji je veoma udoban za držanje i olakšava korišćenje ZenFone 2 Laser telefon. Ovo takođe omogućava da ZenFone 2 Laser eliminiše vizuelne i fizičke prepreke na stranicama čineći ga najlepšim pametnim telefonom ikad.

  Zaobljen dizajn sa intuitivno raspoređenim kontrolama na poleđini telefona

  Ne postoji tehnologija bolja od vas samih. ZenFone 2 Laser je stvoren za najprirodniji način interakcije sa vama, uključujući multifunkcionalni taster sa zadnje strane u svoj ergonomski zaobljen dizajn. Slikanje selfija, podešavanje jačine zvuka i vraćanje u prethodno otvoren meni je sada potpuno prirodno za vašu ruku, podjednako udobno za levoruke i desnoruke. Elegantan oblik pruža izuzetno prijatan i siguran osećaj u ruci.

  Vrhunska preciznost

  ZenFone 2 Laser predstavlja savršenu harmoniju jednostavnosti i sofisticiranosti sa elegancijom i vrhunskom pažljivom izradom. Laserska tehnika brušenja sa širinom od samo 0.13mm između krugova primenjena je da bi se postiglo vrhunsko vizuelno iskustvo za prepoznatljiv izgled koncentričnih krugova.

  Manje je više

  Neverovatno inžinjersko dostignuće je postignuto smanjenjem širine ivica oko ekrana, dajući ZenFone 2 Laser (ZE500KL) telefonu neverovatan odnos ekrana u odnosu na kućište telefona od 70%.

  Vrhunske boje za vaš životni stil

  ZenFone 2 Laser (ZE500KL) je dostupan u šest upečatljivih boja koje su odraz vaše ličnosti. Izaberite između: Osmium Black, Sheer Gold, Glacier Gray, Glamour Red, Ceramic White i Twilight Purple – i ukrasite ga biranjem ASUS ZenUI teme koja se slaže sa bojom vašeg telefona.