ZenFone Go (ZB500KG)

  Back top
  Jarke boje za vaš jedinstveni stil
  Dostupno je više boja koje se slažu sa višebojnim ASUS ZenUI opcijama, dozvoljavajući vam da personalizujete svoj telefon tako da odražava vaše raspoloženje i ličnost. Odaberite između Glečer sive, Prozračno zlatne, Srebrno plave, Glamur crvene, Ugljeno crne i Biserno bela – ili se častite sa više njih!
  Ergonomski lučni dizajn sa intuitivnim
  kontrolama na zadnjoj strani
  ZenFone Go ima veoma intuitivan raspored kontrola, koji uključuje i fizički zadnji taster koji je deo novog lučnog dizajna. Slikanje selfija, podešavanje jačine zvuka i ponavljanje vaših radnji sada deluje potpuno prirodno, bez obzira na to da li ste desnoruki ili levoruki. Novi elegantni oblik deluje sigurno i ekstremno udobno za držanje.
  Glatke performanse sa četvorojezgarnim performansama
  Qualcomm procesor ZenFone-a Go može sa lakoćom da izvršava više zadataka i pruži vam gejmersko iskustvo.
  Odlični ekran
  ZenFone Go je opremljen ekranom visoke rezolucije, sa gustinom piksela od 365 ppi pružajući impresivno vizuelno iskustvo. ASUS TruVivid tehnologija sa poboljšanom jasnoćom, svetlijim i lepišim živopisnim bojama.
  Slike visokog kvaliteta sa kamerom od 8 MP
  Zadnja kamera ZenFone-a Go od 8 MP slika prelepe slike visokog kvaliteta i profesionalnog izgleda. I uvek je sa vama, možete da zabeležite svaki trenutak!
  8 MP Zadnja kamera
  f/ 2.0 Aparatura
  Mod za ulepšavanje
  Noćni mod
  HDR mod
  Dve SIM kartice, dupla pripravnost
  ZenFone Go poseduje dva slota za SIM kartice u jednom uređaju, omogućavajući vam da jedan uređaj koristite na poslu i u privatnom životu. ZenFone Go ima napredni dizajn antene koji obezbeđuje fantastične performanse, čak i u oblastima slabijeg signala – tako da nećete izgubiti poziv u metrou i naseljenim mestima. Velika pažnja se posvećuje uštedi energije pri traženju signala, čime se značajno produžava vreme pripravnosti.
  Baterija kapaciteta od 2.600 mAh
  ZenFone Go kombinuje performanse vodeće u klasi sa i do 440 sati autonomije baterije – to je preko dve nedelje u stanju pripravnosti! A kada uživate u ZenFone-u Go, on vam može pružiti razgovor na 3G-u i do 8,9 sati ili obezbediti i do 7 sati Wi-Fi surfovanja Internetom.
  Jednostavnije, pametnije, personalizovanije
  ZenUI iskustvo
  Sloboda, povezivanje i ekspresija formiraju osnovu ASUS ZenUI-ja, našeg korisničkog interfejsa. Izuzetni vizuelni dizajn sa uzbudljivim novim karakteristikama – uključujući ZenMotion, Trend Micro™ Dr. Safety aplikaciju i ZenUI Instant ažuriranje – poboljšava upotrebljivost, obezbeđuje bezbednost i privatnost, omogućava korisničko iskustvo bez prepreka.
  30 Milion ZenUI korisnik
  24 / 7 Instant ažuriranje
  Jednostavnije, pametnije,
  personalizovanije ZenUI iskustvo
  Sloboda, povezivanje i ekspresija formiraju osnovu ASUS ZenUI-ja, našeg korisničkog interfejsa. Izuzetni vizuelni dizajn sa uzbudljivim novim karakteristikama – uključujući ZenMotion, Trend Micro™ Dr. Safety i ZenUI Instant ažuriranje – poboljšava upotrebljivost, obezbeđuje bezbednost i privatnost, omogućava korisničko iskustvo bez prepreka.
  30 MILION ZenUI korisnik
  24 / 7 Instant ažuriranje
  Otkrijte novi ZenUI™
  ZenMotion
  Za sve postoji prečica
  Dupli tap na ekran za uključivanje
  ekrana
  Themes
  Jednostavan, lak za korišćenje i zabavan
  Napravite sopstvene priče sa neverovatnim šablonima i profesionalnim foto efektima
  Uživaj u 100GB besplatnog prostora na Google Drive-u!
  Vaš ZenFone Go dolazi sa 100 GB skladištenja na Google Drajvu, besplatno na dve godine. Moći ćete da sačuvate gomile stvari i da im pristupite brzo i lako – gde god da idete! Obezbedite ovu ponudu preko Google Drajv aplikacije do 1. aprila 2018.