ZenFone 2 (ZE551ML)

  Zenfone 2

  Čudo izrade i tehnologije,
  na dlanu tvoje ruke

  Čudo izrade i tehnologije koje kombinuje lepotu Zena, neverovatne performanse, super brzo punjenje, oštru sliku i jednostavan i intuitivan korisnički interfejs, dizajniran da bude tvoj najbolji prijatelj.

  Zaobljen dizajn sa intuitivno raspoređenim kontrolama na poleđini telefona

  Prilikom dizajniranja ZenFone 2, krenuli smo sa vama na umu. Kao rezultat, ZenFone 2 ima visoko-intuitivan raspored kontrola, uključujući multifunkcionalni taster sa zadnje strane koji je deo novog Ergonomic Arc dizajna. Slikanje selfija, podešavanje jačine zvuka i vraćanje u prethodno otvoren meni je sada potpuno prirodno za vašu ruku, podjednako udobno za levoruke i desnoruke. Elegantan oblik pruža izuzetno prijatan i siguran osećaj u ruci.

  Manje je više

  ZenFone 2 je smartfon sa ekranom 5.5 inča, smešten u kućište veličine standardnog telefona dijagonale ekrana 5 inča. Ovo vrhunsko dostignuće inženjeringa je postalo moguće tako što je širina okvira koji drže ekran fiksiranim smanjena na minimum, stvarajući tako zapanjujući odnos veličine ekrana prema kućištu telefona od 72%.

  Slavite Vašu originalnost

  Slavite Vašu originalnost sa Fusion i Illusion serijama. Dizajniranim za one koji odbijaju da se prilagode ili prihvate kompromis.

  Fusion serija

  Illusion serija

  • 13 MP

   Zadnja kamera

  • 5 P

   Largan sočivo

  • ƒ/ 2.0

   Blenda

  • Toshiba senzor
  • Blue Glass Filter
  • Dvostruki LED Real Tone blic
  • 5 MP

   Prednja kamera

  • ƒ/ 2.0

   Blenda

  • 85 °

   Široki ugao

  Ukrotite pozadinsko osvetljenje sa Backlight (Super HDR) režimom rada

  PixelMaster Backlight (Super HDR) režim rada automatski hvata višestruke snimke i procesuira ih koristeći ASUS tehnologiju poboljšanja piksela. Ovo širi dinamički opseg i do 4 puta kako bi fotografija imala 400% veću osvetljenost, kontrast boja i detalje, vodeći računa o tome da fotografije izgledaju prirodno.

  4 X
  Osvetljenje & Kontrast

  Neprikosnoven Low Light režim rada

  Kroz kombinaciju tehnologije spajanja piksela, koja spaja četiri susedna piksela da bi stvorila jedan novi, i naprednih algoritama za obradu slike, Low Light režim rada povećava nivo osvetljenosti i do 400%. Takođe povećava redukciju šuma i kontrast boja za do 400%, za jasne i svetle snimke u uslovima lošije osvetljenosti bez upotrebe blica.

  4 X
  Osetljivost na svetlost & smanjenje šuma