ZenFone 2 (ZE551ML)

  Lepota Zena

  Prelepo izrađen sa ultra tankim ivicama

  Pomerili smo tastere za pojačavanje zvuka i okidač za kameru na poleđinu telefona da smanjimo širinu ivica na ZenFone 2 na svega 3.9mm, a da u isto vreme omogućimo izuzetno udobno iskustvo. Ova promena donela je strukturalne izazove zato što su komponente sve gušće izrađene da stanu u sve tanji i tanji dizajn.

  Jedinstvena NCVM tehnika kalupa primenjena je da se postigne magični metalni izgled i čvrst osećaj u ruci dok smo u isto vreme smanjili težinu.

  Prepoznatljiva lepota

  Obogaćen dugom tradicijom inovacije i kvaliteta, ZenFone 2 je prepoznat globalno za vrhunski dizajn proizvoda uključujući i IF Design Award za 2015 godinu.

  Zen
  Ultimativni balans lepote i snage

  Zen znači savršen odnos lepote i snage. Takođe je i uvod u nove vrednosti koje poboljšavaju korisničko iskustvo na potpuno novi način, napravljen za novi način života u kome su aktivni životni stil, tehnologija i misao deo jedne celine.

  3.9mm
  Ultra tanke ivice

  ZenFone 2 ima neverovatno tanak profil, širok je samo 3.9mm na najtanjim ivicama. Ovo je više nego impresivno inžinjersko dostignuće koje nam je omogućilo da stavimo moćni Intel procesor i dve SIM kartice u dizajn koji je toliko udoban za držanje i olakšava korišćenje ZenFone-a 2. Ovo takođe omogućava ZenFone 2 da eliminiše vizuelne i fizičke prepreke na stranicama čineći ga najlepšim pametnim telefonom ikad.

  Ergonomic Arc dizajn sa intuitivno raspoređenim kontrolama na poleđini telefona

  Ne postoji tehnologija bolja od vas samih. ZenFone 2 je stvoren za najprirodniji način interakcije sa čovekom, uključujući multifunkcionalni taster sa zadnje strane u svoj ergonomski zaobljen dizajn. Slikanje selfija, podešavanje jačine zvuka i vraćanje u prethodno otvoren meni je sada potpuno prirodno za vašu ruku, podjednako udobno za levoruke i desnoruke. Elegantan oblik pruža izuzetno prijatan i siguran osećaj u ruci.

  Vrhunska preciznost

  ZenFone2 predstavlja savršenu harmoniju jednostavnosti i sofisticiranosti sa elegancijom i vrhunskom pažljivom izradom. Laserska tehnika brušenja sa širinom od samo 0.13mm izmedju krugova primenjena je da bi se postiglo vrhunsko vizualno iskustvo za prepoznatljiv izgled koncentričnih krugova.

  Manje je više

  ZenFone 2 je smartfon sa ekranom 5.5 inča, smešten u kućište veličine standardnog telefona dijagonale ekrana 5 inča. Ovo vrhunsko dostignuće inženjeringa je postalo moguće tako što je širina okvira koji drže ekran fiksiranim smanjena na minimum, stvarajući tako zapanjujući odnos veličine ekrana prema kućištu telefona od 72%.

  Vrhunske boje za vaš stil života

  ZenFone 2 je dostupan u pet upečatljivih boja koje reflektuju vašu ličnost. Izaberite između: Osmium Black, Sheer Gold, Glacier Gray, Glamour Red i Ceramic White – i ukrasite ga biranjem ASUS ZenUI teme koja se slaže uz boju Vašeg telefoma.

  Slavi svoju originalnost

  Slavi svoju originalnost sa Fusion i Illusion serijama.
  Dizajnirani za one koji odbijaju da prihvate kompromis.

  Fusion serija

  Illusion serija