ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  ROG GL552JX

  Igranje bez granica

  Maksimalne performanse u igrama, temeljan dizajn, besprekorni izgled i instant nadogradnje. ROG GL552 je spreman za igru.

  Performanse za svaku igru i bilo koji sadržaj

  Sa četvorojezgarnim Intel® Core™ i7 procesorom 4. generacije i NVIDIA® GeForce® GTX™ grafikom sa Microsoft DirectX 12 podrškom, ROG GL552 je napravljen za igranje i prvenstveno za kreativnost. Iskusite bilo koju igru ili pokrenite bilo koju aplikaciju, uz neverovatno vizuelno iskustvo i sa vrhunskim performansama koje tražite.

  Čvrsta konstrukcija i agresivan dizajn
  inspirisan nevidljivim avionima

  Čvrsta konstrukcija i agresivan dizajn inspirisan nevidljivim avionima

  ROG GL552 je atraktivan koliko i jak, sa estetikom dizajna inspirisanom F-22 Stealth Fighter i majanskim detaljima iznad prelepe tastature sa pozadinskim osvetljenjem.

  Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem

  Tastatura koja komanduje igrom

  ROG GL552 tasteri niskog profila pružaju savršen odgovor sa hodom od 1.8mm, a označena WASD grupa tastera i posebna numerička tastatura omogućavaju brzu i potpunu kontrolu. Čvrsta, jednodelna tastatura je osvetljena ROG-crvenim pozadinskim osvetljenjem za vidljivost u svakom trenutku.

  Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem

  2TB HDD| 256GB SSD

  Svo skladištenje i brzina koja vam je potrebna

  Sa hard diskom do 2 TB prostora za skladištenje i opcionim do 256GB M.2 solid state diskom (SSD), GL552 ima brzinu i prostora za skladištenje u izobilju. Skladištite sve što vam je potrebno i zadovoljite svoju glad za brzinom.

  Windows 8.1

  2TB HDD| 256GB SSD

  Jednostavan pristup i laka nadogradnja

  Unapređenje GL552 laptopa je veoma jednostavno. Klizni poklopac otvora za nadogradnju nudi trenutni pristup, tako da možete staviti M.2 SSD, veći hard disk ili više memorije kad god želite .

  GameFirst III OFF

  GameFirst III ON

  Budite brzi, budite prvi

  GameFirst III tehnologija prioritizuje protok podataka igre preko mreže. Igranje je lakše, a kašnjenje gotovo nestaje – sada će vam biti mnogo lakše da pogodite metu.

  GameFirst III OFF

  GameFirst III ON

  178° IPS | FHD | mat ekran

  Full HD, bez odsjaja

  Veliki 15,6 - inčni Full HD IPS ekran GL552 laptopa ima crni mat finiš koji eliminiše odsjaj, za sjajne vizuelne doživljaje bez ometanja. Sa širokim uglovima gledanja od 178 stepeni, uživaćete u punom sjaju boja čak i u najekstremnijim pozicijama.

  178° IPS | FHD | mat ekran

  Izvrstan zvuk sa SonicMaster-om i jedinstvenim Audio čarobnjakom

  GL552 pruža bogat, kristalno jasan Hi-Fi zvuk pomoću ekskluzivne SonicMaster tehnologije, dok prateći ROG Audio čarobnjak nudi pet predefinisanih podešavanja prilagođenih za popularne žanrova igara – uvodeći vas u svetove igara kao nikada do sada.