ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  ROG GL752VW

  Igranje bez granica

  Maksimalne performanse u igrama, temeljan dizajn, besprekorni izgled i instant nadogradnje. ROG GL752 je spreman za igru.

  Performanse za svaku igru i bilo koji sadržaj

  Sa četvorojezgarnim Intel® Core™ i7 procesorom 6. generacije i NVIDIA® GeForce® GTX™ grafikom sa Microsoft DirectX 12 podrškom, ROG GL752 je napravljen za igranje i prvenstveno za kreativnost. Iskusite bilo koju igru ili pokrenite bilo koju aplikaciju, uz neverovatno vizuelno iskustvo i sa vrhunskim performansama koje tražite.

  Izuzetna čvrstina i diskretan stil sa novim sivim metalnim kućištem (opciono)

  Izuzetna čvrstina i diskretan stil sa novim sivim metalnim kućištem (opciono)

  ROG GL752 je atraktivan koliko i jak, sa estetikom dizajna inspirisanom F-22 Stealth Fighter i majanskim detaljima iznad prelepe tastature sa pozadinskim osvetljenjem. Sa mogućnošću izbora između sivog metalnog ili plastičnog kućišta - vreme je da izaberete svoje oružje.

  *Specifikacije proizvoda se mogu razlikovati od zemlje do zemlje.
  Preporučujemo da proverite sa svojim lokalnim dilerima za specifikacije proizvoda dostupnih u vašoj zemlji.

  Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem

  Tastatura koja komanduje igrom

  ROG GL752 tasteri niskog profila pružaju savršen odgovor sa hodom od 1.8mm, a označena WASD grupa tastera i posebna numerička tastatura omogućavaju brzu i potpunu kontrolu. Čvrsta, jednodelna tastatura je osvetljena ROG-crvenim pozadinskim osvetljenjem za vidljivost u svakom trenutku.

  Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem

  Novi USB port tipa C

  Novi GL752 karakteriše najnoviji USB 3.1 port tipa C za više praktičnih opcija za povezivanje. Povratni port tipa C obezbeđuje odgovarajuću vezu svaki put, bez obzira koju stranu okrenete na gore.

  2TB HDD| 256GB SSD

  Svo skladištenje i brzina koja vam je potrebna

  Sa hard diskom do 2 TB prostora za skladištenje i opcionim do 256GB M.2 solid state diskom (SSD), GL752 ima brzinu i prostora za skladištenje u izobilju. Skladištite sve što vam je potrebno i zadovoljite svoju glad za brzinom.

  2TB HDD| 256GB SSD

  Jednostavan pristup i laka nadogradnja

  Unapređenje GL752 laptopa je veoma jednostavno. Klizni poklopac otvora za nadogradnju nudi trenutni pristup, tako da možete staviti M.2 SSD, veći hard disk ili više memorije kad god želite .

  GameFirst III OFF

  GameFirst III ON

  Budite brzi, budite prvi

  GameFirst III tehnologija prioritizuje protok podataka igre preko mreže. Igranje je lakše, a kašnjenje gotovo nestaje – sada će vam biti mnogo lakše da pogodite metu.

  GameFirst III OFF

  GameFirst III ON

  HD | mat ekran

  Full HD, bez odsjaja

  Veliki 17,3-inča Full HD ekran GL752 laptopa ima crni mat finiš koji eliminiše odsjaj, za sjajne vizuelne doživljaje bez ometanja, tako da ćete uživati u punom sjaju boje čak i u najekstremnijim mestima .

  HD | mat ekran

  Izvrstan zvuk sa SonicMaster-om i jedinstvenim Audio čarobnjakom

  GL752 pruža bogat, kristalno jasan Hi-Fi zvuk pomoću ekskluzivne SonicMaster tehnologije, dok prateći ROG Audio čarobnjak nudi pet predefinisanih podešavanja prilagođenih za popularne žanrova igara – uvodeći vas u svetove igara kao nikada do sada.