ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  ROG GX700VO

  Hlađenje bez premca. Ekstremne performanse.

  ROG GX700 je prvi na svetu igrački laptop koji se hladi tečnošću. Dizajniran je da bude gejmerski laptop sa overklok potencijalom u rangu ekstremnih igračkih desktop kompjutera. GX700 ima Windovs 10 Home, Intel® Mobile K-SKU procesor, NVIDIA® GeForce GTX™ 980 grafiku i DDR4 RAM da vam pruži snagu desktop računara kod kuće i ultra - performanse u pokretu.

  Prvi u svetu igrački laptop koji se hladi tečnošću - uživajte u najboljem iz oba sveta

  ROG GX700 je prvi na svetu igrački laptop sa odvojivim modulom za hlađenje tečnošću za ekstremni overkloking. Sa prikačenim dokom za hlađenje možete overklokovati GX700 do nivoa performansi desktop igračkih računara. I bez vodenog hlađenja je dobro opremljen i lako nadmašuje druge igračke laptopove na tržištu. Čak se dobro uklapa i u ranac, tako da može da dominirate i na LAN partijama.

  ROG - Ekskluzivni Hidro Overkloking sistem

  ROG - ekskluzivni Hidro Overkloking sistem daje ROG GX700 laptopu superiorne overkloking performanse tako da može da dominira na bojnom polju. Modul za hlađenje pumpa rashladnu tečnost u GX700, gde cirkuliše oko komponenti koje stvaraju toplotu. Rashladno sredstvo se zatim vraća u modul za hlađenje, gde dva radijatori pomažu odvođenje toplote. ROG-patentirana veza između modula za hlađenje i GX700 omogućava da rashladna tečnost teče glatko bez curenja*.

  Hidro Overcloking sistem pomaže GX700 da se nosi sa toplotom koju stvara GeForce GTX980 GPU. Možete u potpunosti osloboditi monstruozni potencijal GX700 za 20 % bolje performanse i izuzetnu stabilnost. Sam po sebi, dvostruki rashladni sistem GX700 može da odvodi toplotu koju stvara GPU, tako da i dalje imate zverske performanse!

  *Napomena: Preostala rashladna tečnost se može naći na vrhovima konektora nakon isključivanja ROG hidro overkloking sistema iz GX700

  Specijalna tečnost za hlađenje visokih performansi

  Specijalna tečnost obezbeđuje zaštitu od korozije za sve unutrašnje komponente i materijale, uključujući i aluminijum, gvožđe, čelik i leguru bakra. Vrlo niska stopa pražnjenja inhibitora organske kiseline uklanja potrebu za dopunskim aditivima za zaštitu od erozije kavitacije, i smanjuje vreme za održavanje normalno potrebno za redovne testove inhibitora i dopune aditiva za održavanje koncentracije inhibitora. Hidro overkloking sistem omogućava smanjenje CPU i GPU temperatura za 31% i 33% respektivno.

  Overkloking u krajnost

  Hidro overkloking sistem omogućava da overklokujete ROG GX700 do neslućenih visina. Rezultati 3D Mark 11 testova NVDIA GeForce GTX 980 grafičke kartice u ROG GX700 laptopu skaču 43%, sa 14000 na 20000! Intel® Mobile K-SKU procesor može dobiti povećanje performansi i do 48% , sa BClock podsticajem od oko 10% , gurajući frekvencije kloka sa 100 MHz na 110 MHz. Pored toga, DDR4 RAM može se ubrzati do 31%, sa 2133 MHz na 2800 MHz da pruži GX700 neverovatne igračke performanse u rangu najboljih desktop računara.

  Stvarni 4K UHD igrački svetovi

  ROG GX700 je prvi 17-inčni igrački laptop koji vas uranja u realna 4K UHD igračka okruženja. Hidro overkloking sistem mu daje bolju stabilnost i performanse, tako da možete uživati u najnovijim igrama na način na koji bi one trebalo da se igraju - u 4K UHD .

  *Napomena: Ova ponuda može da varira u zavisnosti od različitih perioda, zemlje, modela i specifikacija. Proverite kod svog dobavljača tačnu ponudu. Ova ponuda možda nije dostupna na svim tržištima.

  4K UHD gejmerski laptop sa G-SYNC™

  GX700 poseduje 4K UHD ekran i NVIDIA® G - SYNC™ tehnologiju da vas uroni u glatke 4K igračke svetove koji slobodno teku. G - SYNC™ sinhronizuje brzinu osvežavanja ekrana sa GPU-om da vam pruži vizuele bez ikakve zadrške, kidanja ili štucanja, i radi sve ovo bez uticaja na performanse sistema!

  Anti - ghosting tastatura

  GX700 ima naprednu tehnologiju koja omogućava da do 30 otkucaja na tastaturi može biti odmah i ispravno zapisano, čak i kada ste udarili nekoliko njih odjednom. Svaki taster je ergonomski dizajniran kako bi se osigurali čvrsti i odgovarajući udari na tastere kada kucate ili unosite komande - što ga čini lakim za dominaciju na bojnom polju. I sa novim Record tasterom i više makro tastera na raspolaganju, sve što vam je potrebno je na dohvat ruke.

  +20%

  Test performansi

  +30%

  Aktivna štednja energije

  Snažan igrački laptop sa do 64GB DDR4 memorije

  ROG GX700 ima četiri DDR4 podnožja, pa može da podrži do 64GB DDR4 memorije. 2133 MHz DDR4 memorija vam daje do 20% bolje performanse i 30% višu energetsku efikasnost u odnosu na 1600 MHz DDR3 RAM-a. Kada se upari sa hidro overkloking sistemom, i overklokuje, memorija na GX700 može da ide i do 2800 MHz .

  Brži pristup podacima sa NVMePCIe i podrazumevanim RAID 0

  GX700 ima RAID, najnoviju NVM Express™ (NVMe) i PCI Express tehnologiju za super brzi pristup podacima. Munjevita brzina prenosa podataka, zajedno sa izuzetnim performansama hlađenja koje pruža hidro overkloking sistem, dozvoljavaju vam da u potpunosti iskoristite pun potencijal za igranje koji nudi GX700.

  ESS Sabre DAC i pojačalo za slušalice

  ROG GX700 poseduje ESS Sabre DAC i pojačalo za slušalice da vam pruži stopu uzorkovanja koja je osam puta veća nego kod zvuka CD kvaliteta. ESS Sabre DAC za slušalice poboljšava kvalitet zvuka, dajući vam visokodinamični opseg (DNR) i manje buke za bogat izlazni zvuk od 384Hz / 32bit. Zvuk u igri zvuči bogatije, sa više detalja i manje izobličenja, čak i kada koristite slušalice.

  Pored toga, ESS pojačalo dodaje bas i poboljšava kvalitet za još jasniji, detaljan zvuk.

  Ugrađeno pojačalo za detaljniji zvuk

  Pored ESS Sabre DAC-a za slušalice , GX700 ima i ESS pojačalo, koje omogućava da se stvori bolji bas, i poboljša kvalitet zvuka, tako da bude jasniji i detaljniji.

  Igrački centar za overkloking

  ROG Igrački Centar ima Turbo Brzinu za iznenađujući overkloking. Daje vam četiri različita overkloking režima - Standardni, Optimizovani, Ekstremnii Ručni. Ekstremni režim vam omogućava da overklokujete GX700, sa samo jednim klikom za pristup ekstremnim performansama bez muke, za 4K UHD igranje. Takođe, imate mogućnost da ga ručno overklokujete!

  XSplit Gamecaster

  Rog GX700 vam daje doživotni pristup XSplitGamecaster-u. To vam omogućava da lako prenosite ili snimate igranje. Sve što je potrebno je jedan pritisak na taster da bi oznake u igri istakle šta se dešava na ekranu. Takođe možete da komunicirate sa prijateljima i fanovima emitovanjem na Twitch-u.

  Sonic Studio II i Sonic Radar II

  Asus Sonic Studio i Sonic radar daju ROG GX700 laptopu zaista impresivan zvuk u igrama.

  Sonic Studio obezbeđuje visok kvalitet igračkog zvuka, kao i poboljšani striming i audio snimanje za savršeno razgovetan govor i smanjenje buke.

  Sonic radar pomaže da otkrijete protivnike kroz preklapanje na ekranu koje pokazuje relativnu poziciju pucnjave, koraka i drugih zvučnih efekata u igri

  Intel®Thunderbolt 3 sa USB Tip C

  Ugrađena Intel® Thunderbolt™ tehnologija vam daje brzine prenosa signala i podataka preko jednog kabla i do 40Gbits/s - četiri puta više od propusnog opsega USB 3.1. ROG GX700 vam daje i Intel® Thunderbolt i USB 3.1 Tip C za povećanu kompatibilnost sa vašim različitim uređajima
  Napomena: Stvarna specifikacija može varirati u zavisnosti od SKU-a.

  Ekskluzivni ROG kofer za lako prenošenje

  ROG GX700 ima posebno dizajniran ROG kofer u koji možete da smestite laptop i hlađenje. Ovaj robusni kofer ima sloj pene da zaštititi vaš igrački komplet od udaraca tokom transporta.

  ©2015 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA logo, GeForce, GTX i NVIDIA GameWorld su zaštitni znaci ili registrovani zaštitni znaci NVIDIA Corporation. Sva prava zadržana.

  ©2015 Ubisoft Entertainment. Sva prava zadržana. Tom Clancy's Rainbow Six, Assassin's Creed, Ubisoft, i Ubisoft logo su zaštitni znaci Ubisoft Entertainment u SAD i / ili drugim zemljama.