ASUS ZenPad 3S 10 (Z500M)

  10 inča ASUS ZenPad-a 3S

  Bioskopska zabava, moćne performanse

  Premijum tablet od 9,7 inča sa živopisnim slikama, bioskopskim zvukom, i moćnim svestranim performansama idealan je i za zabavu i za rad.

  dizajn

  Ultimativna metalna izrada

  ASUS ZenPad 3S 10 ima elegantan, moderan izgled sa čistim linijama i izvanrednom metalnom teksturom koja pruža sjajan osećaj pri dodiru. Njegovo iskovano aluminijumsko telo teži samo 430 g i debljine je samo 5,8 mm, a naglašeno je dvostrukim dijamantski brušenim ivicama koje daju ASUS ZenPad-u 3S 10 jedinstvenu lepotu koja rad sa tabletom podiže na viši nivo.

  430g
  Lak
  5.8mm
  Tanak
  0.08mm
  Dijamantski rez
  Metalik
  dizajn

  Izrada

  Put do perfekcije

  ASUS ZenPad 3S 10 ima premijum aluminijumsko telo koje je precizno izbrušeno tehnologijom dijamantskog sečenja od 0,08 mm da bi se stvorio optimalni balans glatkoće i čvrstine. Nakon toga sledi brušenje finim procesom peskarenja, polirajući ga do prelepo glatke anodizirane završnice.

  2K Ekran

  Veći pogled sa finijim detaljima

  ASUS ZenPad 3S 10 vam pruža mobilnu zabavu koju nikada do sada niste iskusili. Njegov neverovatni ekran od 9,7 inča sa 2K IPS i ekskluzivnom VisualMaster tehnologijom, 2048 x 1536 rezolucijom i uglom gledanja od 178 stepeni vam omogućuje ekspanzivne slike sa finim detaljima. Prelepi displej je dopunjen najtanjim okvirom na svetu od samo 5,32 mm, neverovatnim inženjerskim dostignućem koje pruža 78% ekrana u odnosu na telo kod ASUS ZenPad 3S 10. Tako vam pruža ogromno iskustvo gledanja u kompaktnom telu.

  VisualMaster
  tehnologija
  2048X1536
  2K rezolucija
  9.7"
  IPS Ekran
  178°
  ugao vidljivosti
  5.32mm
  najtanji okvir na svetu
  78%
  Odnos ekrana i tela

  VisualMaster

  Pružite očima uzbuđenje uz pomoć realističnog iskustva gledanja

  Sa ASUS VisualMaster tehnologijom, ASUS ZenPad 3S 10 vas uvlači u zanimljivi novi svet mobilne zabave. ASUS VisualMaster je niz ekskluzivnih vizuelnih tehnologija poboljšanja koje kombinuju hardver i softver da bi optimizovale sve aspekte displeja, što za rezultat ima neverovatno realistično iskustvo gledanja. Kao deo ASUS VisualMaster-a, ASUS Tru2Life tehnologija poboljšava svaki piksel da bi obezbedila najviše kontrasta i oštrine za prelepe slike koje izgledaju kao u stvarnom životu. A sa ASUS TruVivid ekranom i ASUS filterom za plavo svetlo, imaćete pogled sa živopisnošću realnog sveta.

  Tru2Life
  tehnologija
  TruVivid
  tehnologija
  Filter
  plavog svetla

  Inteligentan kontrast

  Inteligentno unapređenje kontrasta analizira i optimizuje svaki piksel na slici pre nego što se reprodukuje, pružajući više detalja u svetlosti i senkama, da otkrije pravu lepotu na fotografijama.

  Do
  200%
  nivo kontrasta

  Optimizacija oštrine

  Dramatično poboljšani detalji za oštrije, prirodnije slike.

  SonicMaster 3.0

  Impresionirajte uši, spolja i iznutra

  SonicMaster 3.0 tehnologija kod ASUS ZenPad 3S 10 kombinuje više audio inovacija nego što ćete naći na bilo kom tabletu – veću jačinu, više kvaliteta i više efekata. Dva petomagnetna zvučnika se pokreću moćnim NXP pametnim pojačalom, za ekspanzivni izlaz veće jačine. Kada je vreme da utonete u slušanje, ASUS ZenPad 3S 10 može da pošalje audio potvrđeno visoke rezolucije kompatibilnim uređajima pri 24-bit/192 kHz, ili kvalitetu koji je 4x bolji nego CD! Zatim, pojačajte audio efekte sa DTS Headphone:X™ slušalicama koje pumpaju virtuelni 7.1 kanalni okružujući zvuk pravo u vaše uši!

  2X5- magneta
  zvučnika
  41%
  glasnije
  14%
  produženje niske frekvencije
  12%
  manje distorzije
  4X
  CD kvalitet
  7.1- channel
  Virtuelni okružujući zvuk

  Performanse

  Moćna gejming snaga

  Ispod prelepe spoljašnosti ASUS ZenPad 3S 10 leži zver. Sa super brzim šestojezgarnim procesorom, 4 GB RAM-a, i IMG GX6250 grafikom, ASUS ZenPad 3S 10 izlazi na kraj sa najnovijim igrama sa lakoćom i omogućava vam da projurite kroz produktivne zadatke.

  Šest jezgara
  CPU
  4GB
  RAM
  GX6250
  IMG GPU

  bezbednost

  Brz i precizan senzor otiska prsta

  Senzor otiska prsta kod ASUS ZenPad 3S 10 vam omogućava da otključate tablet u deliću sekunde samo jednim dodirom, pružajući savršeni miks jake bezbednosti i neverovatne pouzdanosti.

  5prstiju
  prepoznavanje
  360°
  prepoznavanje
  Višestruka
  integracija u aplikacijama
  Fino obrađena površina Dijamantsko sečenje IC senzor Fleksibilno štampano kolo

  Baterija

  Revolucija snage

  ASUS ZenPad 3S 10 dolazi sa 5900 mAh baterijom visokog kapaciteta da bi zabava i dalje trajala. Sa Qualcomm Quick Charge 3.0 tehnologijom, ASUS ZenPad 3S 10 vam pomaže da uradite više a čekate manje.

  * Quick Charge 3.0 zahteva sertifikovani 18 W adapter, koji se prodaje odvojeno.

  5900mAh
  Baterija
  Quick Charge
  3.0
  tehnologija

  PixelMaster kamera

  Uhvatite magiju trenutka

  ASUS ZenPad 3S 10 ima 8 MP PixelMaster kameru koja pravi zapanjujuće slike visoke rezolucije sa 0 kašnjenja okidača. Mod prigušenog svetla, vodeći u industriji uključuje tehnologiju spajanja piksela da bi slikao i do 400% svetlije fotografije noću, ili pri prigušenom svetlu, bez potrebe za blicem.

  8MP
  zadnja kamera
  5MP
  prednja kamera
  400%
  Mod prigušenog svetla

  ZenUI - Game Genie

  Igrajte pametno, pobedite brzo, strimujte glatko

  Da biste brže poboljšali vašu radnu stanicu sa 4 GB kod ASUS ZenPad 3S 10 naročito kod gejminga, uvodimo potpuno novi ZenUI - Game Genie. On ima liniju sa alatima koja iskače i može vam omogućiti da imate minijaturni prozor za pretraživanje da potražite relevantno objašnjenje ili informaciju o igri, dok igrate. Ugrađeno poboljšavanje sistema je tu da vam olakša muke, a opcija prenosa uživo vam omogućava da strimujete uživo vaš najbolji rezultat preko YouTube Gaming-a.

  Z Stylus

  Intuitivno pisanje i crtanje

  Z Stylus je dizajniran posebno za ASUS ZenPad 3S 10 da obezbedi prirodno iskustvo pisanja i crtanja koje je podjednako lako kao i olovkom. Sa ogromnom preciznošću i osetljivom tehnologijom koja detektuje više dodira istovremeno, Z Stylus je savršen za kreativne zadatke kao što su skiciranje, bojenje čak i dizajnerski rad.

  1.2mm
  savet za pisanje
  1024nivoa
  osetljiv na pritiske
  150hrs
  autonomija baterije

  Folio zaštita

  Stilska zaštita i postolje za gledanje

  Folio zaštita je zaštitni poklopac posebno dizajniran za ASUS ZenPad 3S 10. Pošto ga karakteriše čvrsta poliuretanska konstrukcija, ASUS ZenPad 3S 10 Folio zaštita štiti vaš tablet od ogrebotina i udaraca, pa ga možete nositi svuda bez brige.