ASUS ZenPad 10 (Z300CG)

  Luksuz na vaš način
  Moderan 10.1-inčni tablet sa neverovatnim doživljajem zabave
  Pogledajte video proizvoda > Pogledajte video o mogućnostima >
  Dizajn inspirisan modom
  Dizajn ASUS ZenPad 10 tableta donosi moderne uticaje i jednostavan, čist izgled koji mu daje univerzalnu i modernu dopadljivost. Ovi elementi su inspirisani našom Zen dizajnerskom filozofijom izbalansirane lepote i snage.
  Saznaj više o dizajnu >
  Snažno i bogato HDTV iskustvo na tabletu
  ASUS VisualMaster je paket ekskluzivnih tehnologija vizuelnih poboljšanja koje kombinuju hardver i softver za optimizaciju svih aspekata ekrana – uključujući kontrast, oštrinu, boju, jasnoću i osvetljenje - što ima za rezultat neverovatno realističan doživljaj gledanja. Sa ASUS VisualMaster-om imate osećaj da ste upravo tamo.
  Saznajte više o VisualMaster-u >
  ASUS
  Tru2Life
  ASUS
  TruVivd
  ASUS
  Filter plavog svetla
  IPS
  Ekran
  ASUS
  Splendid
  Inteligentan kontrast
  Inteligentno unapređenje kontrasta analizira i optimizuje svaki piksel na slici pre nego što se reprodukuje, pružajući više detalja u svetlosti i senkama, da otkrije pravu lepotu na fotografijama.
  • 200%
   VIŠI NIVOI KONTRASTA
  SA Tru2Life
  BEZ
  Optimizacija oštrine
  Dramatično poboljšani detalji za oštrije, prirodnije slike.
  SA Tru2Life
  BEZ
  Filmski zvuk u pokretu
  ASUS ZenPad 10 poseduje DTS-HD Premium zvuk i SonicMaster tehnologiju za poboljšanje zvuka, osiguravajući vrhunsko audio iskustvo.
  Saznajte više o zvuku >
  Intel Inside®
  Bolja iskustva izvan
  ASUS ZenPad 10 pokreće Intel® Atom™ x3-C3200 procesor (četiri jezgra, 64-bita) koji daje gladak, brz rad i impresivna zabavna iskustva.
  Intel, Intel logo, Intel Atom i Intel Atom Inside su zaštitni znaci Intel Corporation u SAD i/ili drugim zemljama.
  ASUS Audio Dock
  ASUS Audio Dock kombinuje Bluetooth stereo zvučnike sa udobnom tastaturom da obezbedi bolju zabavu i produktivnost na ASUS ZenPad-u 10. Poseduje dva prednja zvučnika sa ASUS SonicMaster i DTS-HD Premium Sound tehnologijom da pruži bogat, pun zvuk, do 12* sati reprodukcije muzike pri jednom punjenju, opseg povezivanja do 10* metara, i moderan dizajn sa vrhunskom kožnom teksturom koja je i elegantna i meka na dodir .
  *Bluetooth funkcija omogućava povezivanje do 10 metara bez ometanja.
  *Možete uživati u muzici do 12 sati pod ASUS predefinisanom jačinom tona.
  Saznajte više o ASUS Audio Dock-u >
  • 12 hours
   REPRODUKCIJA MUZIKE
  • 8 uređaje
   UPARUJUĆA MEMORIJA
  • 10 metara
   BEŽIČNI OPSEG
  Vidite ono što drugi ne mogu
  PixelMaster kamera ASUS ZenPad-a 10 snima nezaboravne trenutke. PixelMaster kamera dolazi sa najboljom tehnologijom koja kombinuje softver i optički dizajn da pruži neverovatne slike.
  Saznaj više o PixelMaster kameri >
  Potpuno novi ZenUI™
  ASUS ZenUI ima više od 1.000 karakteristika koje poboljšavaju standardni Android interfejs. Uživaćete u jednostavnijem i pametnijem iskustvu, sa modernim novim izgledom za čistiji dizajn, stavljajući informacije koje su vam potrebne napred i u centar. Potpuno novi ZenUI je svetliji, pametniji, jednostavniji i još lepši. On zna šta vam je potrebno, izražava vaše misli i osećanja, i povezuje vas gde god da idete.
  Saznaj više o ZenUI >
  • 20,000,000+
   Prodatih ZenUI uređaja
  • 150,000,000+
   Preuzetih ZenUI aplikacija
  Z Stylus
  Z Stylus je dizajniran specijalno za ASUS ZenPad 10 da obezbedi prirodno pisanje i crtanje koje je lako kao da koristite olovku. Sa preciznom i osetljivom multi-touch tehnologijom, Z Stylus je savršeno pogodan za kreativne zadatke kao što su skiciranje, crtanje, pa čak i dizajn.
  • 1.2 mm
   VRH ZA PISANJE
  • 1024 nivoa
   OSETLJIVOSTI NA PRITISAK
  • 150 sati
   TRAJANJE BATERIJE