ASUS ZenPad 8.0 (Z380C)

  Luksuz na vaš način
  Dizajn inspirisan modom
  Dizajn ASUS ZenPad 8.0 tableta donosi moderne uticaje i jednostavan, čist izgled koji mu daje univerzalnu i modernu dopadljivost. Ovi elementi su inspirisani našom Zen dizajnerskom filozofijom izbalansirane lepote i snage.
  Saznaj više o dizajnu >
  Veći a manji
  ASUS ZenPad 8.0 je 8-inčni tablet sa 76.5% odnosa ekran-telo - neverovatan dizajn omogućen smanjenjem širine okvira na minimum.
  • 76.5%
   ODNOS EKRAN-TELO
  Snažno i bogato HDTV iskustvo na tabletu
  ASUS VisualMaster je paket ekskluzivnih tehnologija vizuelnih poboljšanja koje kombinuju hardver i softver za optimizaciju svih aspekata ekrana – uključujući kontrast, oštrinu, boju, jasnoću i osvetljenje - što ima za rezultat neverovatno realističan doživljaj gledanja. Sa ASUS VisualMaster-om imate osećaj da ste upravo tamo.
  Saznajte više o VisualMaster-u >
  ASUS
  Tru2Life
  ASUS
  TruVivd
  ASUS
  Filter plavog svetla
  IPS
  Ekran
  ASUS
  Splendid
  Inteligentan kontrast
  Inteligentno unapređenje kontrasta analizira i optimizuje svaki piksel na slici pre nego što se reprodukuje, pružajući više detalja u svetlosti i senkama, da otkrije pravu lepotu na fotografijama.
  • 200%
   VIŠI NIVOI KONTRASTA
  SA Tru2Life
  BEZ
  Optimizacija oštrine
  Dramatično poboljšani detalji za oštrije, prirodnije slike.
  SA Tru2Life
  BEZ
  Filmski zvuk u pokretu
  ASUS Audio poklopac je zabavni dodatak koji donosi bioskopski, 5.1-kanalni okružujući zvuk na ASUS ZenPad 8.0. DTS-HD Premium Sound i SonicMaster tehnologija obezbeđuju dalje poboljšanje, osiguravajući vrhunsko audio iskustvo na ASUS ZenPad 8.0.
  Saznajte više o zvuku >
  • 6zvučnika
   UKLJUČUJUĆI 1 SUBWOOFER
  • 6X
   JAČINA ZVUKA
  • 6sati
   NEPREKIDNOG UŽIVANJA
  Vrhunac prilagođavanja
  ASUS ZenPad 8.0 ima inovativni izmenjivi dizajn koji vam omogućava da lako prilagodite svoj tablet sa funkcionalnim futrolama koje pružaju dodatne funkcije i dodatne opcije boja, dok savršeno odgovaraju izgledu ASUS ZenPad 8.0.
  Learn more about Customization >
  Prva u
  svetu
  Zen
  Clutch
  Zen
  Futrola
  Power
  futrola
  Audio
  futrola
  Intel Inside®
  Bolja iskustva izvan
  ASUS ZenPad 8.0 pokreće Intel® Atom™ x3-C3200 procesor (četiri jezgra, 64-bita) koji daje gladak, brz rad i impresivna zabavna iskustva.
  Intel, Intel logo, Intel Atom i Intel Atom Inside su zaštitni znaci Intel Corporation u SAD i/ili drugim zemljama.
  Vidite ono što drugi ne mogu
  PixelMaster kamera u ASUS ZenPad 8.0 snima zadivljujuće slike visoke rezolucije. Opremljena je najboljom tehnologijom koja kombinuje softver i optički dizajn da pruži neverovatne slike.
  Saznaj više o PixelMaster kameri >
  Potpuno novi ZenUI™
  ASUS ZenUI ima više od 1.000 karakteristika koje poboljšavaju standardni Android interfejs. Uživaćete u jednostavnijem i pametnijem iskustvu, sa modernim novim izgledom za čistiji dizajn, stavljajući informacije koje su vam potrebne napred i u centar. Potpuno novi ZenUI je svetliji, pametniji, jednostavniji i još lepši. On zna šta vam je potrebno, izražava vaše misli i osećanja, i povezuje vas gde god da idete.
  Saznaj više o ZenUI >
  • 20,000,000+
   prodatih ZenUI uređaja
  • 150,000,000+
   preuzetih ZenUI aplikacija
  ASUS ZenPad podržava MDM
  ASUS ZenPad (Z370C, Z380C, Z380KL, Z300C i Z300CL) je testiran i sertifikovan za rad sa ASUS partnerima za upravljanja mobilnim uređajem (MDM). Kliknite na MDM dobavljača u nastavku da biste saznali više i našli pravo rešenje da zadovoljite svoje potrebe.

  AirWatch

  VMware AirWatch je lider u upravljanju mobilnosti preduzeća (EMM). Mi omogućujemo krajnjim korisnicima nesmetani digitalni radni prostor i osnažujemo IT sa platformom mobilnosti za budućnost koja pruža fleksibilnost za upravljanje predmetima za višestruku upotrebu, objedinjeno upravljanje krajnjih tačaka, bezbednost od jedne do druge tačke i integraciju preko sistema preduzeća.

  Citrix

  XenMobile pruža upravljanje mobilnim uređajem (MDM), upravljanje mobilnom aplikacijom (MAM) i aplikacije produktivnosti na nivou preduzeća u jednom sveobuhvatnom rešenju. XenMobile poboljšava korisničko iskustvo na BYO ili poslovnim uređajima bez ugrožavanja bezbednosti.

  SOTI

  Mobilnost do beskrajnih mogućnosti
  SOTI je dokazani inovator proizvoda i lider EMM industrije. Preko 15.000 kupaca u preko 170 zemalja oslanja se na SOTI za svoje potrebe EMM-a. Imamo jake partnerske odnose sa proizvođačima hardvera, koji pružaju podršku za nove mobilne uređaje i operativne sisteme i pre konkurencije. Mi razumemo jedinstvene zahteve industrije našeg partnera, uključujući i logistiku, maloprodaju, zdravstvo, obrazovanje i terenske usluge. SOTI ima snažan fokus na R&D i mi se neprestano usavršavamo da uradimo sve što je potrebno da održavamo naše mušterije srećnim i uspešnim. To što činimo svakodnevno upravljanje mobilnošću lakim omogućuje preduzeću da iskoristi beskrajne mogućnosti mobilnosti.

  TeamViewer

  TeamViewer je vodeći daljinski upravljač i rešenje za sastanke na mreži, priznat od strane IT stručnjaka, tehničara podrške i IT uslužnih kompanija širom sveta. Osnovan 2005. godine, ima više od 200 miliona korisnika širom sveta. Klijenti uključuju nekoliko Fortune 500 kompanija, vodeće blue chip kompanije i istaknute javne institucije.