ASUS ZenPad C 7.0 (Z170C)

  無標題文件
  Luksuz na vaš način
  Moderan 7 - inčni tablet pruža svestranu zabavu
  Dizajn inspirisan modom
  Dizajn ASUS ZenPad C 7.0 tableta donosi moderne uticaje i jednostavan, čist izgled koji mu daje univerzalnu i modernu dopadljivost. Ovi elementi su inspirisani našom Zen dizajnerskom filozofijom izbalansirane lepote i snage.
  Saznaj više o dizajnu >
  Jedinstveno bogat vizuelni doživljaj
  ASUS VisualMaster je paket ekskluzivnih tehnologija vizuelnih poboljšanja koje kombinuju hardver i softver za optimizaciju svih aspekata ekrana što ima za rezultat neverovatno realističan doživljaj gledanja. Sa ASUS VisualMaster-om imate osećaj da ste upravo tamo.
  Saznajte više o VisualMaster-u >
  ASUS
  TruVivd
  ASUS
  Filter plavog svetla
  IPS
  Ekran
  ASUS
  Splendid
  Filmski zvuk u pokretu
  ASUS ZenPad C 7.0 poseduje DTS-HD Premium zvuk i SonicMaster tehnologiju za poboljšanje zvuka, osiguravajući vrhunsko audio iskustvo.
  Saznajte više o zvuku >
  Vidite ono što drugi ne mogu
  PixelMaster kamera ASUS ZenPad C 7.0 tableta snima zadivljujuće slike visoke rezolucije. Opremljena je najboljom tehnologijom koja kombinuje softver i optički dizajn da pruži neverovatne slike.
  Saznaj više o PixelMaster kameri >
  Potpuno novi ZenUI™
  ASUS ZenUI ima više od 1.000 karakteristika koje poboljšavaju standardni Android interfejs. Uživaćete u jednostavnijem i pametnijem iskustvu, sa modernim novim izgledom za čistiji dizajn, stavljajući informacije koje su vam potrebne napred i u centar. Potpuno novi ZenUI je svetliji, pametniji, jednostavniji i još lepši. On zna šta vam je potrebno, izražava vaše misli i osećanja, i povezuje vas gde god da idete.
  Saznaj više o ZenUI >
  • 20,000,000+
   Prodatih ZenUI uređaja
  • 150,000,000+
   Preuzetih ZenUI aplikacija