ASUS ZenPad C 7.0 (Z170C)

  Filmski zvuk u pokretu
  ASUS ZenPad ima DTS-HD Premium Sound i SonicMaster tehnologiju da obezbedi vrhunsko audio iskustvo.
  Prvi u svetu tablet sa DTS-HD premium zvukom
  ASUS ZenPad je opremljen DTS-HD Premium Sound-om da transformiše stereo zvuk u virtuelni okružujući zvuk, što vam omogućava da uživate u neverovatno realističnim zvučnim efektima kod kuće ili u pokretu. Takođe možete uživati u okružujućem zvuku od 360 stepeni kada slušate sa slušalicama.
  ASUS Audio poklopac
  Impresivni 5.1-kanalni okružujući zvuk
  ASUS Audio poklopac pojačava zvuk do 6 puta i isporučuje do šest sati neprekidne upotrebe sa jednim punjenjem. Audio poklopac takođe služi kao pogodno postolje za gledanje videa ili završavanje nekog posla.
  • 6zvučnika
   UKLJUČUJUĆI 1 SUBWOOFER
  • 6X
   JAČINA ZVUKA
  • 6sati
   NEPREKIDNOG UŽIVANJA
  SonicMaster
  Nenadmašan zvuk, podešen od strane eksperata
  Podešena od strane renomiranog ASUS Golden Ear tima kako bi telefonu pružila najbolji audio signal, ZenPad SonicMaster tehnologija donosi kristalno jasan zvuk – uvek. Šta god da slušaš, bilo da koristiš slušalice ili zvučnike doživećeš bogatiji i puniji zvuk.
  ASUS AudioWizard za živahni okružujući zvuk
  ASUS AudioWizard je pametan softver koji upotpunjuje šest zvučnika audio poklopca u cilju postizanja maksimalnog doživljaja okružujućeg zvuka na ASUS ZenPad-u.
  AudioWizard vam omogućava da optimizujete efekat okružujućeg zvuka podešavanjem postavki kao što je širenje zvuka i udaljenost između vas i ASUS ZenPad-a.
  Takođe možete birati između različitih predefinisanih podešavanja - uključujući i Video režim, Igrački režim, Pametni režim, Muzički Režim - da AudioWizard automatski konfiguriše najbolje iskustvo zvuka za vaš trenutni scenario.
  • OKRUŽUJUĆI
   ZVUK
  • 180stepeni
   EKSPANZIVNOST