ASUS ZenPad C 7.0 (Z170C)

  ASUS VisualMaster
  ASUS VisualMaster je paket ekskluzivnih tehnologija za vizuelno poboljšavanje - uključujući ASUS Tru2Life i ASUS TruVivid - koje kombinuju hardver i softver da pruže neverovatno realistično vizuelno iskustvo.
  *Karakteristike i specifikacije se mogu razlikovati u zavisnosti od SKU-a i zemlje.
  ASUS
  Tru2Life
  ASUS
  TruVivd
  ASUS
  Filter plavog svetla
  IPS
  Ekran
  ASUS
  Splendid
  ASUS Tru2Life tehnologija
  ASUS Tru2Life tehnologija koristi najnoviju tehnologiju za obradu slike koja se nalazi u vrhunskim televizorima, da isporuči neverovatno realistične slike sa preciznim kontrastom, oštrinom i detaljima. Njegovo inteligentno unapređivanje kontrasta povećava dinamički opseg - izmeren kao kontrast između najsvetlijih i najtamnijih tačaka slike - da obezbedi veći nivo kontrasta. Što je veći dinamički opseg, slika realističnije izgleda.
  Tru2Life tehnologija takođe obezbeđuje inteligentno poboljšanje oštrine da prikaže čak i najsitnije detalje na slici.
  Inteligentan kontrast
  Inteligentno unapređenje kontrasta analizira i optimizuje svaki piksel na slici pre nego što se reprodukuje, pružajući više detalja u svetlosti i senkama, da otkrije pravu lepotu na fotografijama.
  • 200%
   VIŠI NIVOI KONTRASTA
  SA Tru2Life
  BEZ
  Optimizacija oštrine
  Dramatično poboljšani detalji za oštrije, prirodnije slike.
  SA Tru2Life
  BEZ
  Čitljivost na otvorenom
  ASUS ZenPad koristi svoj ambijentalni senzor zajedno sa Tru2Life tehnologijom za podešavanje osvetljenosti i celokupnog izgleda ekrana, kako bi se uklopio u različite uslove osvetljenja, obezbeđujući jasnije i živopisnije iskustvo gledanja na otvorenom pri jakom suncu.
  Jasan pokret bez zamućenja
  Dramatično poboljšani detalji za oštrije, prirodnije slike.
  SA Tru2Life+
  BEZ
  ASUS TruVivid unosi boje u život sa briljantnom jasnoćom
  ASUS ZenPad sadrži TruVivid tehnologiju za poboljšanje jasnoće, osvetljenosti i odziva na dodir ekrana. Ova tehnologija pretvara konvencionalni četvoroslojni dizajn ekrana - sastavljenog od staklenog poklopca, ploče osetljive na dodir, prostora za vazduh i LCD modula - u dvoslojni dizajn pune laminacije, koji eliminiše prostor za vazduh i kombinuje slojeve staklenog poklopca i ploče osteljive na dodir. Ovo pruža veću optičku transparentnost (> 94%) nego konvencionalni ekran, što dovodi do briljantne jasnoće boja i osvetljenja.
  ASUS filter plavog svetla
  ASUS filter plavog svetla smanjuje zamor očiju i pruža udobno iskustvo gledanja smanjenjem emisije plave svetlosti sa ekrana bez uticaja na druge boje.
  Živopisna slika iz svakog ugla
  Sa svojim HD IPS ekranom koji ima širok ugao vidljivosti od 178 stepeni, preciznu reprodukciju boja i poboljšanu jasnoću boja i osvetljenje, ASUS ZenPad daje fantastičnu sliku za neverovatna zabavna iskustva i opštu svakodnevnu upotrebu.
  • 178°
   ŠIROK UGAO VIDLJIVOSTI
  ASUS Splendid
  ogate, žive boje
  ASUS ZenPad dolazi sa ASUS Splendid tehnologijom koja vam omogućava da podesite boju slike, osvetljenost, kontrast i oštrinu za optimalno iskustvo gledanja.