Ostani kod kuće

Uz ASUS mrežnu opremu ostani kod kuće,
jer je tako sigurno i nema stresa.
work @ home

Rad od kuće

Kako biste uspešno obavljali posao od kuće,
neophodno je da konekcija glatko i pouzdano radi, za sve vaše poslovne aplikacije. ASUS ruteri poseduju Adaptive QoS, koji se koristi sa lakoćom i omogućava vam da date prioritet izabranim aplikacijama samo jednim klikom. Ništa lakše!


Supporting Apps:
▸ZOOM ▸Teams ▸Hangouts
▸BlueJeans ▸Skype   And more!

Karakteristike koje pomažu da ostanete kod kuće

WiFi za celu kuću

Koristeći jedinstvenu ASUS AiMesh tehnologiju, WiFi za celu kući vam daje slobodu i prilagodljivost da radite na bilo kom zgodnom mestu u vašem domu, a da pritom ne morate da brinete o „slepim uglovima“ vaše mreže. AiMesh koristi više ASUS rutera, kako bi se stvorila moćna, isprepletana mreža, koja pokriva ceo vaš dom.
> Learn more
Bezbednost kakvu imaju privredni subjekti

Bezbednost je ključna kada kod kuće radite na osetljivim dokumentima. ASUS AiProtection, koji imaju ASUS ruteri, štiti sve vaše poslovne i privatne informacije od spoljnih napada. A ako vam je potrebno da bezbedno pristupite svojoj poslovnoj mreži, ASUS ruteri imaju za vas besplatni, lako upotrebljiv VPN klijent i serverske funkcije.
> Learn more
Napredna roditeljska kontrola

Napredna roditeljska kontrola, koju imaju ASUS ruteri, omogućava vam da držite na oku online aktivnosti svoje porodice i zaštitite njene ranjive članove. Pored filtriranja štetnih sadržaja i blokiranja neprikladnih vebsajtova, možete i da odredite ograničenja u vremenu i rasporedu pristupanja internetu za članove svoje porodice.
> Learn more
learn @ home

Učenje od kuće

Učenje od kuće može biti veoma zahtevno za vašu mrežu, posebno kada su u pitanju interaktivni časovi, putem video četa. Adaptive QoS kod ASUS routera vam omogućava da date prioritet popularnim obrazovnim internet aplikacijama, kako biste obezbedili da one rade glatko i pouzdano, a možete ih lako podesiti samo jednim klikom.


Supporting Apps:
▸TED ▸Lynda ▸Khan Academy
▸Udemy ▸Cosera   And more!

create @ home

Gejming od kuće

Nije sve u poslu, zato se potrudite da uvek sebi poklonite zasluženo vreme za opuštanje i uživanje uz svoje omiljen igre! Adaptive QoS kod ASUS rutera vam omogućava da date prioritet igrama, kako biste obezbedili da one rade glatko i bez zastoja, a lako ga je podesiti samo jednim klikom.


Supporting Apps:
▸Call of Duty ▸PUBG ▸Fortnite
▸Plague Inc. ▸Mario Kart Tour ▸Asphalt 9

game @ home

Striming od kuće

Bilo da uživate u stimingu videa, televizije ili muzike, ASUS ruteri su kreirani tako da dovedu vaš užitak do maksimuma. Adaptive QoS kod ASUS routera vam omogućava da date prioritet strimingu, kako biste obezbedili da on radi glatko i bez prekida usled buffering-a, a lako ga je podesiti samo jednim klikom.


Supporting Apps:
▸YouTube▸Netflix▸HBO NOW
▸Prime Video ▸Amazon ▸ESPN

Products

ZenWiFi AX
AX6600 Tri-band Mesh Router
Explore
ZenWiFi AC
AC3000 Tri-band Mesh Router
Explore
RT-AX88U
AX6000 Dual band Gaming Router
Explore
RT-AX58U
AX3000 Dual band Gaming Router
Explore
RT-AC88U
AC3100 Dual band Gaming Router
Explore

GT-AX11000
AX11000 Tri-band Gaming Router
Explore
GT-AC5300
AC5300 Tri-Band Gaming Router
Explore
TUF Gaming AX3000
AX3000 Dual band Gaming Router
Explore
RT-AX92U
AX6100 Tri-band Gaming Router
Explore
RT-AC86U
AC2900 Dual band Gaming Router
Explore