Säkerhetskopiera all data innan ni skickar eller lämnar er enhet till reparationscenter, eftersom moderkortet och de anslutna delarna kan tas isär under reparationsprocessen och relaterade tester kommer att återställa enheten till sina ursprungliga inställningar.
Säkerhetskopiera all data innan ni skickar eller lämnar er enhet till reparationscenter, eftersom moderkortet och de anslutna delarna kan tas isär under reparationsprocessen och relaterade tester kommer att återställa enheten till sina ursprungliga inställningar.

Reparationsförfrågan

Om ni önskar ansöka om reparation vänligen tryck HÄR.

Supportförfrågan

För teknisk support eller andra frågor kan ni kontakta oss via:

• ASUS Teknisk Support vänligen tryck HÄR.
  • ASUS Kundtjänst

Telefonnummer

Ring oss

Öppettider

Mån-Fre, 09:00-18:00