Release Note
ZenTalk
12Next

[Media Reviews] Note to Media Friends!

2719 15
Jump to specific floor
Latest Post
cheesetherapist MYS Moderator | All posts
Dear Media Friends

You’re like our spokesperson who always provide genuine contents to our consumers to ensure they could have better understanding of how far our ZenFone can go. Be free to express a word or few here.

**This sub-forum is strictly for media who would like to discuss about ZenFones only**
Props
nak tnya. telefon saya asus zenfone 4 max. ketika di cas smpaii penuh 100% led nya tidak mati. sedangkan sepatutnya led nya harus mati kerana cas suda penuh
Props
tolong berikan jawapan secepatnya 
Props
cheesetherapist MYS Moderator | All posts
ellakambaling96 posted on 2018/9/6 06:47
nak tnya. telefon saya asus zenfone 4 max. ketika di cas smpaii penuh 100% led nya tidak mati. sedan ...

Hai ellakambaling96,

Sebelum ni problem tu ada ke? Selain daripada itu, battery ok tak masa charging?
Props
MYS Level 3 | All posts
Nampaknya macam charging port@battery problem..
Props
MYS Level 2 | All posts
Memang led light akan padam ke bile full? Z5 led akan hijau je sampai cabut wayar baru dia off... 
Props
nk tanyak blh..knk asus max pro m1 saya tidak blh update smpai sekarang
Props
MYS Level 1 | All posts
Saya mengalami masalah bateri drain dengan cepat selepas update disember 2018 di asus zenfone max pro m1.. Tolong selesaikan isu tersebut. 
Props
MYS Level 2 | All posts
Um, I would like to know when Android Pie will be out for my Zenfone 5 it had been a few days already. 
Props
MYS Level 1 | All posts
HP Asus Zenfone pro M1 max saya mengalami masalah teknikal.. setiap detik terpapar pop-up 'reverse charging' walaupun saya tidak menggunakan kemudahan reverse charging. Ia sungguh menjengkelkan. Sila bantu saya segera. Sangat sukar berhubung dengan teknisyen Asus berbanding Samsung.
Props
12Next
Advanced mode
You need to login first Login | Register Now

Points policy of this forum

!wish!

Archiver|Mobile ver.|

Fast reply Top Return to list
Share by pm