Release Note
ZenTalk

[Replied] [Signal/ Connection] No service

616 4
Jump to specific floor
Latest Post
aguitche PHL Level 1 | All posts
ASUS 5 Bug Report
Model: ZE620KL
RAM: 6G
Firmware/APP Version: WW_user_90.11.162.50_20190326
Frequency of Occurrence: Everyday
Rooted: No
APP Name: -
Screenshot:
After updating the latest update. My phones signal is lost. It says " no service" i transfer my sim to my old asus phone and its wotking fine, i installed new sim on this phone still no service.
Screenshot_20190409-100339567.jpg
Props
USA Level 1 | All posts
i have the exact same issue i was actually just using the network and all and then after i updated wifi and network were gone. Also it seemed like the phone was stuck in airplane mode whilst i tried calling someone.
Props
TWN Moderator | All posts
Hi All,

Good day.
This problem is under investigation.
Does the signal go back by itself after disconnecting?
Please kindly help me to remove the SIM card, restart the device then re-insert the SIM card for a check.

Thank you.
Props
aguitche PHL Level 1 | All posts
No it does not come back. Done removing and restarting the device and returning the sim. Still no service. 
Props
TWN Moderator | All posts
Hi  aguitche,

Thanks for your reply.
I would suggest you backup phone files and bring your phone to a local service center for a further examination
http://www.asus.com/support/Service-Center-All-Countries/
Sorry for any inconvenience this may cause.

Props
Advanced mode
You need to login first Login | Register Now

Points policy of this forum

wishes

Archiver|Mobile ver.|

Fast reply Top Return to list
Share by pm