[Adaptive QoS] Hoe stel ik de Bandbreedte Monitor in?

Wat is bandbreedtemonitor.

Door Bandbreedtemonitor te gebruiken, kunt u het onmiddellijke bandbreedtegebruik van totale download en upload zien. U kunt ook de directe gegevens voor elke client bekijken.

Het onderstaande dashboard toont de huidige upload- en downloadsnelheid van de router op internet.

De bandbreedtetabel Apparaat geeft de huidige bandbreedte van elk apparaat weer.

Hoe de bandbreedtebewaker in te stellen

1. Met behulp van klik en sleepopdrachten kunt u de voorkeuren voor een apparaat instellen. De gebruiker kan een prioriteitskenmerk slepen en plaatsen bij een apparaat om zo de prioriteit toe te wijzen. Klik op het niveau dat u wil toewijzen en sleep het naar het apparaat.
** U dient op de knop 'Apply' te drukken voordat de instellingen daadwerkelijk worden toegepast.

2. Klik op het prioriteitslabel om alle apparaten weer te geven die bij deze categorie horen.

3. klik op “Show All” om naar de standaardweergave terug te keren.

4. Wanneer verschillende gebruikers de bandbreedte voor apps van elke client willen zien, kan de functie "Apps Analysis" ingeschakeld worden.

** Als apps SSL-codering gebruiken, is het moeilijk te identificeren en wordt verkeer geclassificeerd als algemeen.
** Lees de verklaring en ga akkoord met de Trendmicro-licentieovereenkomst voor eindgebruikers als u de app-analysefunctie wilt gebruiken.

5. Wanneer u klikt op het apparaat dat u wil controleren, zullen de iconen van de applicaties naar beneden komen met daarbij de gebruikte bandbreedte.