[Telefoon] Hoe kan ik een hardware-reset uitvoeren op uw telefoon?

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS Youtube-videolink klikken voor meer informatie over het opnieuw instellen van de hardware op uw telefoon

https://www.youtube.com/watch?v=hOZu3A2YY6E

Als u "Fabrieksinstellingen herstellen" niet kunt  functie in het instellingenmenu, kunt u de herstelmodus gebruiken om uw apparaat te resetten. Bekijk hieronder enkele voorbeelden om de fabrieksinstellingen terug te zetten.

De stappen voor het uitvoeren van een hardwarereset kunnen per model verschillen.

Opmerking:
1. Alle gegevens die op uw telefoon zijn opgeslagen, worden na het resetten verwijderd. (Opmerking: zodra de reset is uitgevoerd, worden alle gegevens, apps, instellingen en persoonlijke informatie verwijderd na initialisatie)
2. Voordat u een reset uitvoert, moet u ervoor zorgen dat de levensduur van de batterij hoger is dan 15%, of laadt u de telefoon op tijdens het resetproces.
3.  Wanneer een reset begint, duurt het ongeveer 4-8 minuten voordat de installatiewizard verschijnt.

ZS676KS / ZS673KS / ZS672KS / ZS590KS / ZS630KL

1. Als het apparaat is uitgeschakeld, drukt u op de toets Volume omhoog (houd ingedrukt) en drukt u vervolgens op de aan/uit-toets (houd ingedrukt).

Nadat het apparaat trilt, laat u de aan/uit-toets los (houd de toets Volume omhoog ingedrukt) om de Fastboot-modus te openen.

2. Selecteer "HERSTELMODUS" met de "volume-omlaag-toets" (of "volume omhoog-toets"), en druk vervolgens op "aan/uit-toets" om te bevestigen.

3. Selecteer "Gegevens wissen/fabrieksinstellingen herstellen" met de volume-omlaagtoets (of de volume-omhoogtoets) en druk vervolgens op de aan/uit-toets om te bevestigen.

4.Selecteer "Ja" door de volume-omlaagtoets (of de volume-omhoogtoets) en druk vervolgens op de aan/uit-toets om het resetten te starten.

5. Nadat het resetten is voltooid, selecteert u "Systeem nu opnieuw opstarten" en druk op de aan/uit-toets om uw apparaat opnieuw op te starten.

ZE500KG / ZE500KL / ZE550KL / ZE551KL / ZD551KL / Zenfone 3-serie / Zenfone 4-serie  / Zenfone 5-serie

1. Wanneer het apparaat is uitgeschakeld, drukt u op de volumetoets (ook ingedrukt) en drukt u vervolgens op de aan/uit-toets (ook ingedrukt).

Nadat het apparaat trilt, laat u de aan/uit-toets los (houd de toets Volume omlaag ingedrukt) om naar de herstelmodus te gaan.

2. Selecteer "gegevens wissen/fabrieksinstellingen herstellen" door de volume-omlaagtoets (of de volume-omhoogtoets) en druk vervolgens op de aan/uit-toets.

3. Selecteer "Ja -- verwijder alle gebruikersgegevens" door de volume-omlaagtoets (of de volume-omhoogtoets) en druk vervolgens op de aan/uit-toets om het resetten te starten.

4. Nadat het resetten is voltooid, selecteert u "systeem nu opnieuw opstarten" en druk op de aan/uit-toets om uw apparaat opnieuw op te starten.

A500KL

1. Wanneer het apparaat is uitgeschakeld, drukt u op de volumetoets (ook ingedrukt) en drukt u vervolgens op de aan/uit-toets (ook ingedrukt).

Nadat het apparaat trilt, laat u de aan/uit-toets los (houd de toets Volume omlaag ingedrukt) om naar de herstelmodus te gaan.

2. Nadat u de onderstaande afbeelding ziet, selecteert u "1. Ga naar de SD-downloadmodus" met de volumetoets en druk vervolgens op de aan/uit-toets om te bevestigen.

3. Selecteer "gegevens wissen/fabrieksinstellingen herstellen" door de volume-omlaagtoets (of de volume-omhoogtoets) en druk vervolgens op de aan/uit-toets.

4. Selecteer "Ja -- verwijder alle gebruikersgegevens" door de volume-omlaagtoets (of de volume-omhoogtoets) en druk vervolgens op de aan/uit-toets om het resetten te starten.

5. Nadat het resetten is voltooid, selecteert u "systeem nu opnieuw opstarten" en druk op de aan/uit-toets om uw apparaat opnieuw op te starten.

ZE550ML / ZE551ML / A500CG (Android 5.0)

1. Als het apparaat is uitgeschakeld, drukt u op de toets Volume omhoog (houd ingedrukt) en drukt u vervolgens op de aan/uit-toets (houd ingedrukt).

Nadat het apparaat trilt, laat u de aan/uit-toets los (houd de toets Volume omhoog ingedrukt) om de Fastboot-modus te openen.

2. Selecteer "HERSTELMODUS" met de "volume-omlaag-toets" (of "volume omhoog-toets"), en druk vervolgens op "aan/uit-toets" om te bevestigen.

3. Je ziet dit op je scherm nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Houd de aan / uit-toets ingedrukt en druk vervolgens op (en laat vervolgens los) de toets Volume omhoog.

4. Selecteer "gegevens wissen/fabrieksinstellingen herstellen" door de volume-omlaagtoets (of de volume-omhoogtoets) en druk vervolgens op de aan/uit-toets om het resetten te starten.

5. Selecteer "Ja -- verwijder alle gebruikersgegevens" door de volume-omlaagtoets (of de volume-omhoogtoets) en druk vervolgens op de aan/uit-toets om het resetten te starten.

6. Nadat het resetten is voltooid, selecteert u "systeem nu opnieuw opstarten" en druk op de aan/uit-toets om uw apparaat opnieuw op te starten.

ZE500CL

1. Als het apparaat is uitgeschakeld, drukt u op de toets Volume omhoog (houd ingedrukt) en drukt u vervolgens op de aan/uit-toets (houd ingedrukt).

Nadat het apparaat trilt, laat u de aan/uit-toets los (houd de toets Volume omhoog ingedrukt) om de Fastboot-modus te openen.

2. Selecteer "HERSTELMODUS" met de "volume-omlaag-toets" (of "volume omhoog-toets"), en druk vervolgens op "aan/uit-toets" om te bevestigen.

3. Selecteer "gegevens wissen/fabrieksinstellingen herstellen" door de volume-omlaagtoets (of de volume-omhoogtoets) en druk vervolgens op de aan/uit-toets om het resetten te starten.

4.Selecteer "Ja -- verwijder alle gebruikersgegevens" door volume omlaag-toets (of volume omhoog-toets), en druk vervolgens op de aan/uit-toets om het resetten te starten.

5. Nadat het resetten is voltooid, selecteert u "systeem nu opnieuw opstarten" en druk op de aan/uit-toets om uw apparaat opnieuw op te starten.

A500CG (Android 4.4)

1. Als het apparaat is uitgeschakeld, drukt u op de toets Volume omhoog (houd ingedrukt) en drukt u vervolgens op de aan/uit-toets (houd ingedrukt).

Nadat het apparaat trilt, laat u de aan/uit-toets los (houd de toets Volume omhoog ingedrukt) om de Fastboot-modus te openen.

2. Selecteer "HERSTEL" met de "volume-omlaag-toets" (of "volume omhoog-toets"), en druk vervolgens op "aan/uit-toets" om te bevestigen.

3. Je ziet dit op je scherm nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Druk eerst achtereenvolgens op de volume-omlaag-toets en druk vervolgens op de volume-omhoog-toets

4. Selecteer "gegevens wissen/fabrieksinstellingen herstellen" door de volume-omlaagtoets (of de volume-omhoogtoets) en druk vervolgens op de aan/uit-toets om het resetten te starten.

5. Nadat het resetten is voltooid, selecteert u "systeem nu opnieuw opstarten" en druk op de aan/uit-toets om uw apparaat opnieuw op te starten.

We raden u aan naar het plaatselijke servicecentrum te gaan voor reparatie als uw probleem nog steeds niet kan worden opgelost.