HAAL HET MEESTE UIT ALLE CORES

AI NETWORKING

Het bedrijfseigen ROG GameFirst VI-hulpprogramma is ontworpen om alle gebruikers - beginners, experts en iedereen daartussenin - te helpen bij het optimaliseren van de netwerkinstellingen, om vloeiende online gameplay te garanderen. Nieuw in deze generatie is dat GameFirst VI is voorzien van AI-verbeterde identificatie- en boost-technologie om te zorgen voor snellere en slimmere netwerkoptimalisatie.

HOE HET WERKT

  • Identificatie

    GameFirst VI analyseert gebruikspatronen en de digitale handtekeningen van applicaties en vergelijkt deze met een database van meer dan 200.000 apps. Deze database wordt regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat apps correct worden herkend.
  • Boost

    GameFirst VI schakelt op intelligente wijze van applicatie-prioriteit en past de bandbreedte aan afhankelijk van de situatie. Tijdens het gamen geeft het prioriteit aan game-pakketten en versnelt deze om supervloeiende online gameplay te geven, zelfs bij het streamen van video van hoge kwaliteit naar het publiek of het overzetten van grote bestanden.
  • Visualisatie

    Een intuïtieve grafiek geeft in realtime een overzicht van het netwerk. Klik eenvoudigweg op het tabblad om het huidige bandbreedtegebruik van elke toepassing, de geolocatiestatus van elke netwerkverbinding en een analyse van de wifi-kanalen te bekijken.

WAT HET DOET

Adaptieve intelligentie

GameFirst VI houdt in de gaten wat er momenteel wordt gedaan en past de bandbreedte dienovereenkomstig aan om te zorgen voor meer vloeiende online ervaringen, zelfs tijdens multitasking.

Gaming First-modus

De Gaming First-modus maakt gebruik van een enorme toepassingsdatabase en analyses van veelgebruikte apps om prioriteit te geven aan gaming-netwerkverkeer. Dit vermindert jitter en verlaagt de ping om online gaming zonder lag te bieden.

Netwerkinzicht

WiFi Quick Assist analyseert netwerkinformatie, inclusief realtime bandbreedtegebruik, om een grafiek te genereren die een duidelijk overzicht geeft van de huidige netwerkstatus. Bovendien is het bij koppeling met een ROG-router mogelijk om het wifi-netwerk te scannen om het beste kanaal te vinden, en daarnaast Game Boost te gebruiken om prioriteit te geven aan gaming-apparaten en -pakketten op het netwerk, voor ultrahoge online snelheden.