HAAL HET MEESTE UIT ALLE CORES

ASUS AI Overclocking

AI Overclocking

AI Overclocking gaat veel verder dan de beperkingen van traditionele voorinstellingen voor overklokken. Vanaf het moment dat het systeem wordt ingeschakeld, houden speciale on-board microcontrollers temperatuur- en frequentietelemetrie bij om de unieke mogelijkheden van de CPU en systeemkoeling te meten. De resulterende gegevens worden vervolgens door een geavanceerd algoritme geleid dat door experts is gecodeerd om overklokresultaten te leveren waarop zowel nieuwkomers als ervaren gebruikers kunnen vertrouwen.

AI Overclocking in één oogopslag

Vanaf de ontwikkeling tot aan het eindresultaat zet AI Overclocking nieuwe standaarden voor tuning van de prestaties.

AI Overclocking in één oogopslag

Vanaf de ontwikkeling tot aan het eindresultaat zet AI Overclocking nieuwe standaarden voor tuning van de prestaties.

 • Ontworpen door deskundigen

  Ontworpen door deskundigen

  Voor elk nieuw moederbordplatform maken onze interne experts nauwgezet profielen van duizenden processors en systeemconfiguraties om het zeer geavanceerde algoritme aan te scherpen vanAI Overclocking.

 • Voorspellend voordeel

  Voorspellend voordeel

  Het algoritme analyseert de koeling van de CPU en het systeem, en bepaalt vervolgens de optimale instellingen voor voltage en frequentie. Voorspelde waarden kunnen handmatig worden toegepast of automatisch worden ingeschakeld omtijd te besparen.

 • Realtime aanpassingen

  Realtime aanpassingen

  Eenmaal geactiveerd houdt het AI Overclocking-hulpprogramma voortdurend vitale systeemstatistieken bij, waarbij het profiel wordt aangepast om rekening te houden met wijzigingen in systeemgebruik ofomgevingstemperatuur.

Meer info