ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS Transformer Book T100TA

  ASUS Transformer Book T100TA

  2-in-1 ultradraagbare laptop met 10" tablet

 • Klein en licht, met een Intel® quad-core processor
 • Comfortabel toetsenbord dock en IPS-scherm
 • Tot 11 uur accuduur voor een hele dag mobiel gebruik
  Product Image

  Transformeer uw mobiele levensstijl
  2-in-1 ultradraagbare laptop met 10" tablet

  Transformeer met ons mee @www.asus.com/in-search-of-incredible

  Transformeer uw mobiele levensstijl
  De ultradraagbare getransformeerd

  De ultradraagbare getransformeerdeerdDe ultradraagbare
  getransformeerd



  De Transformer Book T100 is een compact ultradraagbaar toestel voor mensen die de productiviteit van een laptop willen combineren met de gemakkelijke draagbaarheid van een tablet - en in een handomdraai willen schakelen tussen die twee. De slechts 1,07 kg wegende T100 is een van de lichtste laptops die er zijn. Maar ontkoppel het 10,1-inch scherm van het toetsenbord en het wordt een even lichtgewicht multi-touch tablet, om overal mee naar toe te nemen. Het strakke design is voorzien van een duurzame afwerking, ook, dus de T100 ziet er altijd op z'n best uit.

   High-performance produktiviteiteitHigh-performance
  produktiviteit



  De Transformer Book T100 wordt aangedreven door de nieuwste Intel® Atom™ Z3740 quad-core processor, voor een perfecte balans tussen multi-tasking prestaties en uitmuntende energiezuinigheid. Met een accuduur die oploopt tot 11 uur, gaat de T100 langer mee dan een volledige werkdag voordat hij moet worden opgeladen. En dankzij het voorgeïnstalleerde Microsoft Office voor Thuisgebruik en Studenten 2013 kent uw productiviteit geen grenzen meer. 32/64GB eMMC-opslag zorgt verder voor snel startende apps en opslaan van bestanden, terwijl USB 3.0 ondersteuning biedt voor de volgende-generatie SuperSpeed ​​opslagapparaten, voor turbo-opgevoerde gegevensoverdracht.
  High-performance produktiviteit

  High-performance produktiviteit
  Werk langer zonder stopcontact

  Werk langer zonder stopcontactntactWerk langer zonder stopcontact



  De Transformer Book T100 gaat tot 11 uur mee op zijn accu en dankzij de exclusieve ASUS Super Hybrid Engine II-technologie profiteert u van een langere standby-tijd van maximaal twee weken, met bijna onmiddellijke hervatting. Druk gewoon op de aan/uitknop en de T100 is in slechts twee seconden klaar voor gebruik. U hoeft dus nooit meer te wachten als het tijd is om te werken - of te spelen. U hoeft u bovendien geen zorgen te maken over gegevensverlies als de T100 gedurende langere tijd niet wordt gebruikt. Er wordt een automatische back-up gemaakt van gegevens zodra het accuniveau onder de 5% komt in standby-modus, zodat u geen nare verrassing wacht als u de volgende keer inschakelt.

  Het perfecte dock



  De Transformer Book T100 is niet zomaar een tablet met een toetsenbord dock - hij is vanaf het begin ontworpen als volledig functionele laptop. Zorgvuldig ontwikkelde toetsen met voldoende tussenruimte zorgen dat u comfortabel typt, en het multi-touch touchpad werkt als aanvulling op het multi-touch scherm, met volledige ondersteuning van Windows 8.1 gebaren. De dock beschikt ook over USB 3.0 met volledige ondersteuning voor volgende generatie high-speed opslagapparaten, terwijl een micro-HDMI-poort op de tablet betekent dat u de T100 kunt aansluiten op een Full HD TV, voor entertainment op het grote scherm.

  Het perfecte dock
  Heftige geluidskwaliteit

  Heftige geluidskwaliteiteitHeftige geluidskwaliteit



  Ontwikkeld door een team van experts van het ASUS Golden Ear-team, maakt SonicMaster audiotechnologie gebruik van een op maat gesneden mix van hardware en software om de geluidskwaliteit te verbeteren tot een niveau ver boven wat men zou verwachten van zo'n kleine laptop. Stereoluidsprekers met grote resonantiekamers leveren rijke, ronde bassen en geavanceerde audioverwerking-tools vergroten het frequentiebereik zodat muziek, films en games fantastisch klinken.

  Een nieuwe manier om te kijken, luisteren en spelen

  Een nieuwe manier om te kijken, luisteren en spelensteren en spelenVerbeter uw entertainment



  De Transformer Book T100 is voorzien van een fraai 10,1-inch IPS HD-scherm dat al uw foto's, video's en games tot leven brengt. Zijn helderheid, details en multi-touch ondersteuning passen perfect bij de bijgewerkte Xbox entertainment apps in Windows 8.1, waarmee u direct toegang krijgt tot miljoenen liedjes, video's en games. Bovendien maken de geweldige geluidskwaliteit van de T100 en het ongelooflijk lichte gewicht hem absoluut perfect voor mobiel entertainment.

  Toegang tot uw gegevens en bestanden, altijd en overal en overalToegang tot uw gegevens en bestanden, altijd en overal


  De Transformer Book T100 wordt geleverd met een jaar lang gratis onbeperkte ASUS WebStorage. WebStorage maakt het gemakkelijk om data in de cloud op te slaan en te delen - persoonlijke bestanden, foto's, muziek, films en meer. WebStorage synchroniseert automatisch met andere apparaten, dus u hoeft geen bestanden meer mee te nemen op een USB-stick - alles wat u nodig hebt is een internetverbinding. WebStorage laat u ook media streamen wanneer u onderweg bent, en bestanden delen met vrienden is een kwestie van een paar klikken.

  Toegang tot uw gegevens en bestanden, altijd en overal