Sorteren & Filteren
Alle series
Alle series
ROG - Republic of Gamers
ROG - Republic of Gamers
De Keuze van Kampioenen
TUF Gaming
TUF Gaming
Built TUF
ProArt
ProArt
ProArt
Dual
Dual
2x Fans. 2x Fun.
Turbo
Turbo
Blaas Ze Omver
Dual Mini
Dual Mini
2x Fans. 2x Fun.
Phoenix
Phoenix
Packs a Punch
Cerberus
Cerberus
Gemaakt voor Non-Stop Gaming Actie
Sorteren & Filteren
Alles wissen
Per Chipsetmerk
Per Serie
Annuleer
Toepassen
Terug naar filter

ROG - Republic of Gamers

Republic of Gamers-videokaarten zijn ontworpen en gemaakt voor de meest veeleisende liefhebbers en competitieve overklokkers. Met hoogwaardige hardwaretechnologie die voor ongelooflijke innovaties zorgt, zijn ze altijd de beste in hun klasse.

ROG Matrix

ROG Matrix
ASUS estore-prijs vanaf
The ROG Matrix GeForce RTX™ 2080 Ti features a unique all-in-one closed-loop cooling system that sets new standards for graphics horsepower in small chassis and air-cooled builds.

ROG Strix

ROG Strix
ASUS estore-prijs vanaf
ROG Strix graphics cards feature advanced power delivery, premium components, and custom cooling solutions designed to unleash maximum GPU performance.

ROG Poseidon

ROG Poseidon
ASUS estore-prijs vanaf
The ROG Poseidon is a hybrid. Its large heatsink and Wing-blade fans deliver performance rivaling the best air-cooled cards.The DirectCU H20 channel can be plumbed into a custom loop, providing water cooling without installing an aftermarket block.
1 / 3
Bekijk alle ROG - Republic of Gamers
Ontdek meer
>

TUF Gaming

TUF Gaming videokaarten voegen aanzienlijke 3D-paardenkrachten toe aan het TUF Gaming-ecosysteem, met functies als Auto-Extreme fabricage, stalen achterplaten, hightech ventilatoren en IP5X-certificeringen. Dit alles wordt ondersteund door een strenge reeks validatietests om compatibiliteit met de nieuwste TUF-componenten te garanderen. Als u op zoek bent naar de tank onder de videokaarten, richt uw vizier dan op de TUF.

Bekijk alle TUF Gaming

Dual

De ASUS Dual-serie maakt gebruik van geavanceerde koeltechnologieën die zijn afgeleid van de paradepaardjes onder de videokaarten, en leveren de nieuwste gaming-ervaring in de puurste vorm - de perfecte keus voor een goed uitgebalanceerde build.

Bekijk alle Dual

Turbo

ASUS Turbo-videokaarten zijn vanaf de basis ontworpen voor systemen met een beperkte luchtstroom. Tal van subtiele optimalisaties verhogen de inlaat en zorgen ervoor dat een grote 80mm blazer meer lucht door het koellichaam en uit de behuizing stuwt, waardoor lagere temperaturen worden bereikt in krappe ruimtes.

Bekijk alle Turbo

Dual Mini

ASUS Dual MINI-videokaarten zijn speciaal ontworpen om de thermische prestaties van grotere kaarten te introduceren in de evoluerende markt van de kleine vormfactor. Een uitgebalanceerde mix van prestaties en koelvermogen maken de MINI tot een voor de hand liggende keuze voor wie op zoek is naar high-end graphics waar full-size kaarten gewoon niet passen.

Bekijk alle Dual Mini

Phoenix

ASUS Phoenix-videokaarten verpakken zoveel mogelijk prestaties in een compact ontwerp dat een breed scala aan compatibiliteit biedt met een kleine behuizing. Een krachtige oplossing met één ventilator past binnen de footprint en maakt optimaal gebruik van de koele lucht-inlaat van uw behuizing. Of u nu een verouderde kaart wilt upgraden of uw eerste gaming-machine wilt bouwen, de Phoenix is een krachtig pakket dat de nieuwste generatie prestaties levert.

Bekijk alle Phoenix

Cerberus

ASUS Cerberus-videokaarten zijn ontworpen met verbeterde betrouwbaarheid en spelprestaties voor non-stop gaming actie. We testen de kaarten tot het uiterste met populaire titels zoals CS:GO, League of Legends, Overwatch en PUBG, en voeren uitgebreide betrouwbaarheidsproeven en benchmarktesten onder zware belasting uit, wel 15x langer dan volgens de industrienormen.

Bekijk alle Cerberus