ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS Transformer Book TX300

  ASUS Transformer Book TX300

  13,3" notebook met afneembare Full HD IPS-tablet

  • Multi-touch 13-inch Full HD-scherm met IPS-technologie voor 178-graden brede kijkhoeken
  • Intel® Core™ i7-processor voor uitmuntende notebook- en tabletprestaties
  • Afzonderlijke notebook- en tabletopslag, met hoge-capaciteit vaste schijf en ultrasnelle SSD
  • ASUS SonicMaster-audio met Bang & Olufsen ICEpower® voor rijk, gedetailleerd geluid
  Product Image
  Multi-touch 13-inch Full HD
  ASUS Transformer Book TX300
  ASUS Transformer Book TX300  Precisie-technologie in Ultradraagbaarheid

  De ASUS Transformer Book is 's werelds dunste Windows 8 tablet in met een 3e generatie Intel® Core™ i7-processor. Geïnspireerd door de prachtige, ultradraagbare Zenbook, heeft de Transformer Book een slank profiel en een zorgvuldig vervaardigde volledig metalen behuizing met unieke gesponnen metalen afwerking die het resultaat is van een geavanceerd, 32-staps fabricageproces. De Transformer Book is net zo opvallend als veelzijdig en het perfecte bewijs van ASUS' voortdurende streven naar perfectie.

  High-performance portability

  High-performance draagbaarheid

  Of u hem nu gebruikt als een Windows 8 multi-touch tablet of als notebook met toetsenbord en touchpad, de ASUS Transformer Book staat altijd voor u klaar met ongelooflijke prestaties. Een keuze uit 3e generatie Intel® Core™ i5- en i7-processors schakelt naadloos tussen applicaties voor moeiteloze multitasking met Windows 8 apps, terwijl Intel® Turbo Boost Technology 2.0 indien nodig automatisch voor een flinke snelheidswinst zorgt. Geniet van vloeiend afgespeelde HD-films, uitstekend reagerende games en ongelooflijke geluidskwaliteit, dankzij ASUS SonicMaster-audiotechnologie.

  Storage options that suits you

  Backlit keyboard

  Opslagopties voor twee werkmethoden

  Dankzij de twee soorten interne opslag werkt de ASUS Transformer Book zoals u dat wilt. Als tablet zorgt de 128GB SSD ervoor dat apps vrijwel direct starten, voor een soepele, naadloze Windows 8-ervaring, terwijl ASUS WebStorage voor gemakkelijke toegang tot beveiligde cloud-opslag zorgt terwijl u stad en land afreist. Sluit de ASUS Transformer Book aan op zijn notebook dock en hij verandert direct in een volledig functionele notebook met een harde schijf tot 500GB, met exclusieve ASUS high-speed bridge-technologie die voor razendsnelle 5Gbit/s gegevensoverdrachtsnelheden zorgt.  Verlicht toetsenbord

  In Notebook-modus is de ASUS Transformer Book voorzien van een toetsenbord met achtergrondverlichting en omgevingslichtregeling die automatisch de helderheid aanpast aan de omgeving, zodat u goed zicht houdt op uw productiviteitstaken.

  Backlit keyboard
  Smart Battery Technology

  Slimme Accutechnologie

  De ASUS Transformer Book biedt tot vijf uur accuduur in volledige notebook-modus en tot acht uur in tablet-modus. Power Up!-technologie breidt de accuduur van de notebook nog verder uit door de harde schijf en poorten van het dock uit te schakelen en het toetsenbord en touchpad actief te houden, wat tot acht uur gebruik oplevert.

  Smart Battery Technology

  Meer dan een Mobiele Dock

  USB 3.0 ports

  De ASUS Transformer Book heeft een mobiele dock die meer is dan alleen een verlicht toetsenbord en slim gebaren-touchpad. Met een 500GB harde schijf, twee USB 3.0-poorten en Gigabit LAN, is het een volledig toegeruste notebook met een ingebouwde eigen accu.

  Backlit keyboard


  No more waiting to work
  No more waiting to work

  Niet meer wachten om aan de slag te gaan

  Met tot wel twee weken stand-by tijd in Notebook-modus hoeft u geen tijd te verspillen met wachten tot de ASUS Transformer Book is uitgeschakeld, terwijl hervatten vanuit stand-by in twee seconden betekent dat hij klaar is voor actie zodra u dat bent.
  Briljant High-Definition scherm

  De ASUS Transformer Book is voorzien van een Full HD-scherm met 1080p resolutie en IPS-technologie voor ongelooflijk scherpe, gedetailleerde beelden, met een brede kijkhoek van 178°. Multi-touch ondersteuning biedt verder volledige vingertopbediening in Windows 8, terwijl de Mini Display Port het eenvoudig maakt om hem aan te sluiten op een HDTV, om op het grote scherm verder te kijken. .

  Brilliant High-Definition Display

  Superieure Geluidskwaliteit

  Superior Sound Quality

  Ontwikkeld met de audio-experts van Bang & Olufsen ICEpower®, levert ASUS SonicMaster-technologie uitmuntend geluid van bioscoopkwaliteit. Vier luidsprekers in Notebook-modus zorgen voor een meeslepende luisterervaring, terwijl MaxxAudio volledig aanpasbare EQ-regeling biedt voor perfecte resultaten in films, muziek en games. Ook audio-opnames zijn kristalhelder, dankzij een hoge kwaliteit array-microfoon die achtergrondruis wegfiltert.


  High quality dual-Camera

  Hoge-kwaliteit Camera's

  High quality dual-Camera Met een 720p HD frontcamera en optionele 5-megapixel achtercamera, is de ASUS Transformer Book perfect toegerust voor het vastleggen van hoge-kwaliteit beelden. Geniet van kristalheldere persoonlijke videochats met familie en vrienden, en tik eenvoudig op het scherm om een ​​foto te maken.

  Veilige voeding

  Per ongeluk struikelen over de voedingskabel van een notebook kan schade veroorzaken aan de aansluiting, de notebook en in het ergste geval uzelf. De Transformator Book lost dit probleem op via een slimme stroomkabel die niet in een stopcontact wordt gestoken, maar er magnetisch op wordt geklikt. Een stevige ruk is voldoende om de verbinding veilig te verbreken, dus er is geen gevaar dat de Transformer Book van uw bureau of uit uw handen valt als er iemand over het snoer struikelt.

  High-Quality Cameras