Deals
Support

Universal Dock

Terug naar boven
Het kleine kastje voor grote verbindingen
Het ASUS Universal Dock laat u onderweg al uw favoriete accessoires gebruiken. Het biedt aansluitingen voor een bedraad netwerk en meerdere schermen, en is voorzien van HDMI, RJ-45 en extra USB-poorten. Het biedt ook een stroomdoorlusfunctie die uw apparaat van stroom voorziet tijdens het opladen. De compacte en stijlvolle ASUS Universal Dock past perfect in elke werkruimte.
Meerdere aansluitingen
Het ASUS Universal Dock heeft meerdere poorten en aansluitingen voor een breed scala van apparaten zoals een SD-kaartlezer, netwerk, beeldschermen (VGA en HDMI), evenals USB 3.0 en USB-C poorten voor ultrasnelle dataverbindingen. Aansluiten en overdracht van veel verschillende apparaten, afzonderlijk of allemaal tegelijk!
SD-kaart
Audio-in
Audio-uit
USB-C
USB 3.0
LAN
VGA
HDMI
Werken of spelen zonder onderbreking
De USB-C stroomdoorlusfunctie voorziet apparaten van stroom terwijl ze worden opgeladen. Dit betekent dat u apparaten nog steeds kunt gebruiken tijdens het opladen - handig en gemakkelijk - zodat u zonder onderbreking door kunt blijven werken of spelen.
Compact en stijlvol ontwerp
Het compacte en stijlvolle ontwerp betekent dat de ASUS Universal Dock perfect in elke werkruimte past en prachtig opgaat in elk interieur. Dankzij zijn minuscule afmetingen neemt hij weinig ruimte in beslag, zodat het een minimale impact zal hebben op de werkomgeving.
comparison icon
Compare (0)
Accessoires