TUF GAMING H7 Wireless

Intel® H470 (LGA 1200) ATX gaming-moederbord met M.2, 10 samengevoegde vermogensfasen, Intel® WiFi 6, HDMI, DisplayPort, SATA 6Gbps, USB 3.2 Gen 2-poorten, Thunderbolt™ 3 ondersteuning en Aura Sync RGB-verlichting
 • Intel® LGA 1200 socket: klaar voor 10e generatie Intel® Core™ processors
 • Verbeterde voedingsoplossing: 10 vermogensfasen, ProCool-sockets, TUF-componenten op militair niveau en Digi+ VRM voor maximale duurzaamheid
 • Uitgebreide koeling: VRM-koellichaam, PCH ventilatorloos koellichaam, M.2 koellichaam, hybride ventilator-headers en Fan Xpert 4 hulpprogramma
 • Volgende generatie connectiviteit: Front header voor USB 3.2 Gen 2 Type-C en Thunderbolt 3™-ondersteuning
 • Gemaakt voor online gaming: Intel® WiFi 6, Intel® Ethernet Connection I219-V, TUF LANGuard en TurboLAN-technologie
 • Realtek S1200A codec: ongerepte audiokwaliteit met ongekende 108dB signaal/ruisverhouding voor stereo line-out en 103dB SRV voor line-in
 • Aura Sync RGB: synchroniseer LED-effecten met een enorm portfolio van compatibele pc-apparatuur, inclusief adresseerbare RGB-strips
OP product mainImage

Grenzeloze vrijheid,
Koel comfort

De nieuwe TUF Gaming H7 Wireless headset is ontworpen om ongelooflijke vrijheid te bieden via een 2.4GHz draadloze verbinding en een ontwerp met dubbele antenne. Samen biedt dit geweldige signaalstabiliteit en directe audiotransmissie, zodat je nooit achterloopt op de actie. Met gespecialiseerde verkoelende stof en zachtere kanalen die zijn gepositioneerd om de druk op brilmonturen te verminderen, biedt de TUF Gaming H7 Wireless alle gamers verbeterd comfort tijdens uitgebreide gaming-sessies, zelfs voor brildragers. De TUF Gaming H7 Wireless is compatibel met pc, Mac en PlayStation 4 en laat je genieten van uitzonderlijke audio op alle plaatsen waar je speelt, met het gemak van slechts één headset.

Draadloze prestaties met lage latentie

Traditionele draadloze headsets kunnen problemen hebben met geluidslatentie of onstabiele verbindingen. De TUF Gaming H7 Wireless voorkomt deze vaak voorkomende problemen dankzij 2.4GHz draadloze technologie die verbindingen biedt met lagere latentie dan Bluetooth-headsets, voor het leveren van directe geluidsoverdracht. Het ontwerp met dubbele antenne is bovendien uitgerust met een automatisch mechanisme om interferentie te voorkomen en een stabiele verbinding te waarborgen, zelfs in complexe wifi-omgevingen.

Luister langer en roam verder

Dankzij de lange batterijduur laat de TUF Gaming H7 Wireless casual gamers genieten van ten minste 8 dagen1 gameplay of muziek op één oplaadbeurt, terwijl hardcore gamers ruim 15 uur2 non-stop, intensief kunnen gamen. Een verbeterde dekking van tot wel 25 meter laat je vrij rondlopen of je stoel verlaten tijdens pauzes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verlies van het audiosignaal.

1 Gebaseerd op gemiddelde speeltijd van twee uur per dag.
2 Daadwerkelijke batterijduur is afhankelijk van gebruik, instellingen en omgevingsfactoren

Ongelooflijk diepe bassen,
Duidelijkere details

Exclusieve luchtdichte kamer en ASUS Essence-drivers

De TUF Gaming H7 Wireless heeft de meest iconische functies van eerdere ASUS gaming-headsets geërfd: inclusief de exclusieve luchtdichte kamer en 53mm ASUS Essence-drivers, die duidelijkere audio leveren met krachtige bassen, voor een natuurlijk klinkende gaming-ervaring waar je helemaal in opgaat.

 1. Exclusieve luchtdichte kamer voor voller en zuiverder geluid
 2. Metalen cover voor zuiverder geluid met minder vervorming
 3. 53mm ASUS Essence-driver voor krachtigere bassen

Directe controle binnen handbereik

De TUF Gaming H7 Wireless wordt geleverd met handige fysieke bediening op de oorschelp waarmee gamers moeiteloos het volume kunnen aanpassen, de microfoon kunnen dempen of aanzetten en de hoofdtelefoon kunnen in- en uitschakelen.

 1. Volumeregeling
 2. Microfoon dempen
 3. Aan/uit-schakelaar

Superieur comfort voor
lange gaming-sessies

Met verstelbare oorschelpen past de TUF Gaming H7 Wireless op elk type hoofd en stelt het gamers in staat om lange tijd te spelen zonder vermoeidheid. De oorkussens hebben een upgrade gekregen met een zachter materiaal dat de druk op brillen vermindert, om brildragende gamers meer comfort te bieden. In tegenstelling tot andere headsets zijn de oorkussens van de TUF Gaming H7 Wireless ook voorzien van een combinatie van gespecialiseerde, snelkoelende stof en leer, voor meer comfort en geluidsisolatie. De snelkoelende stof vermindert de warmte met 10%, zodat gamers koel blijven tijdens lange gaming-sessies.

 1. Exclusieve ASUS Hybrid oorkussens voor uitmuntende geluidsisolatie en comfort.
 2. Hetomhullende ontwerp van de oorkussens zorgt voor een 30% groter afdekgebied en 50% betere geluidsisolatie.
 3. Gespecialiseerde snelkoelende stof blijft koel en comfortabel tijdens lange gaming-sessies.
 4. Drukverlagend materiaal verbetert comfort voor brildragende gamers.

Robuuste, lang meegaande duurzaamheid

Roestvrijstalen hoofdband

Om de ontberingen van intensief gamen te weerstaan, is de hoofdband van de TUF Gaming H7 Wireless gemaakt van roestvrij staal. Het is ook opnieuw ontworpen om 20% minder klemkracht te bieden dan de vorige versie, voor meer comfort tijdens het gamen.

Volledige compatibiliteit met pc, Mac en PlayStation 4

Behalve met pc en Mac is de TUF Gaming H7 Wireless ook compatibel met de PlayStation 4, zodat je op nog meer gaming-platforms kunt genieten van uitzonderlijke audio zonder dat er vervelende draden in de weg zitten.

Armoury II

Armoury II-software biedt uitgebreide bedieningsopties en een intuïtieve gebruikersinterface, zodat de TUF Gaming H7 Wireless gemakkelijk is af te stemmen op je eigen speelwijze. Krijg volledige controle over uw audio-ervaring, van equalizer (EQ) tot 7.1-luidsprekerniveaubalans, en maak en gebruik moeiteloos audioprofielen voor verschillende speltypen en scenario's, zoals first-person shooters en racespellen.

DE TUF GAMING-LIJN

TUF Gaming H7 Core

TUF Gaming H7

TUF Gaming H7 Wireless

comparison icon
Compare (0)