TUF GAMING H7

TUF Gaming H7 gaming-headset voor PC en PS5 met ingebouwd 7.1 virtual surround en verbeterde oorkussens met meer comfort voor brildragers
  • Drukverlagende kussens met meer comfort voor brildragers
  • Stevige roestvrijstalen hoofdband voor betere stabiliteit en duurzaamheid
  • Exclusieve ASUS Essence drivers van 53 mm en luchtdichte kamer voor immersieve audio
  • Ingebouwde 7.1 virtual surround sound met een enkele druk op de knop via de in-line bediening
  • Platformoverschrijdende ondersteuning voor PC, Mac, PS5, Nintendo Switch, mobiele telefoons en Xbox One
OP product mainImage

Verfijnd comfort.
Verbeterde duurzaamheid.

De nieuwe TUF Gaming H7 headset is ontworpen om gamers die lange tijden achter elkaar spelen, een uitstekend comfort te bieden. Hij biedt verbeterde oorkussens met een speciale koelende bekleding en zachtere kanalen die de druk op brilmonturen verminderen. Met iconische ASUS Essence drivers van 53 mm, een luchtdichte kamer en virtual 7.1 surround sound verandert de TUF Gaming H7 de audio uit je game in een ervaring met rijk, meeslepend geluid. De headset is de naam TUF meer dan waard, want hij is ook uitgerust met een dubbele roestvrijstalen hoofdband die jarenlang gamen en reizen moet kunnen doorstaan.

Ongelofelijk diepe bas, helderdere details

Exclusieve luchtdichte kamer en ASUS Essence Drivers

De TUF Gaming H7 heeft de meest iconische functies van andere ASUS gaming-headsets geërfd, waaronder de exclusieve luchtdichte kamer en de ASUS Essence drivers van 53 mm, die een helderder geluid met sterkere bas bieden voor een natuurlijk klinkende en meeslepende gaming-ervaring.

1. Exclusieve luchtdichte kamer voor rijker en puurder geluid
2. Metalen afdekking voor puurder geluid met minder vervorming
3. ASUS Essence driver van 53 mm voor een sterkere bas

Meeslepende gaming-ervaring

7.1 virtual surround sound met een druk op de knop

De TUF Gaming H7 biedt ingebouwd 7.1 virtual surround sound*, dat direct kan worden ingeschakeld met een enkele druk op de knop. Alle audioverwerking wordt door de headset uitgevoerd. Er hoeft dus geen software geïnstalleerd te worden en de prestaties van de PC worden niet beïnvloed.

* 7.1 virtual surround sound wordt ingeschakeld door de in-line bediening te gebruiken, die via USB wordt verbonden en alleen op PC gebruikt kan worden.

Uitstekend comfort voor lange gaming-sessies

Met zijn aanpasbare oorkappen past de TUF Gaming H7 op allerlei hoofdvormen en kunnen gamers langer spelen zonder moe te worden. De oorkussens zijn verbeterd en zijn nu van een zachter materiaal gemaakt, waardoor er minder druk op brillen wordt uitgeoefend. Dit biedt beter comfort voor gamers die een bril dragen. In tegenstelling tot andere headsets bevatten de oorkussens op de TUF Gaming H7 ook een combinatie van speciaal, snelkoelend materiaal en leer voor een beter comfort en betere geluidsisolatie. Het snelkoelende materiaal vermindert de warmte met 25%, waardoor gamers langer koel kunnen blijven tijdens het gamen.
  • Exclusieve ASUS hybride oorkussens voor uitstekende geluidsisolatie en comfort.

  • Het speciale snelkoelende materiaal blijft koel en comfortabel tijdens lange gaming-sessies.

  • Drukverlagend materiaal zorgt voor beter comfort voor gamers die een bril dragen.

  • Oorkussens om het oor heen zorgen voor 30% grotere dekking en 50% betere geluidsisolatie.

Stevig en duurzaam

Roestvrijstalen hoofdband

De hoofdband van de TUF Gaming H7 is gemaakt van duurzaam roestvrij staal om de belasting van intensief gamen te weerstaan. Hij is ook opnieuw ontworpen om 20% minder te klemmen dan de vorige versie; dit zorgt ook voor meer comfort tijdens het gamen.

Dubbele microfoon

Goed voor gamen en chatten

De TUF Gaming H7 is slim bedacht en heeft een dubbele microfoon: een afneembare microfoonarm voor heldere communicatie tijdens het gamen en een ingebouwde microfoon in het snoer met een handige functie om het volume te bedienen en te dempen voor telefoongesprekken en andere alledaagse taken.

Eén headset voor alle platforms

Met de TUF Gaming H7 heb je geen andere headset voor het gamen op een console nodig. De TUF gaming H7 headset ondersteunt meerdere platforms, inclusief PC, Mac, PS5, Nintendo Switch, mobiele telefoons en Xbox One.

Armoury II

Armoury II/software biedt uitgebreide bediening en een intuïtieve gebruikersinterface zodat je de TUF Gaming H7 makkelijk aan jouw manier van spelen kunt aanpassen. Neem zelf de controle over je audio-ervaring, van de equalizer (EQ) tot het aanpassen van de 7.1 kanalen. Creëer audioprofielen en gebruik ze voor verschillende soorten games en scenario's, zoals first person shooters en race-games.

DE TUF GAMING LINE

comparison icon
Compare (0)