TUF Gaming K5

ASUS TUF Gaming K5 RGB-toetsenbord met tactiele mechanisch-membraan toetsschakelaars, een gespecialiseerde coating voor langere duurzaamheid en morsbestendigheid, en Aura Sync-verlichting
 • Tactiele TUF Gaming mechanisch-membraan toetsschakelaars en anti-ghosting met 24-key rollover voor snelle, betrouwbare prestaties
 • Gevalideerd voor zwaar gebruik, met een speciale coating voor een langere levensduur en morsbestendigheid voor dagelijks gamen
 • Vijf individueel aanpasbare ASUS Aura Sync RGB-verlichtingszones met synchronisatie tussen verschillende apparaten, voor oneindige verlichtingsmogelijkheden
 • Speciale mediatoetsen linksboven voor directe volumeaanpassingen zonder het gamen te verstoren
 • Geïntegreerde ergonomische polssteun en hoekafstelling in twee niveaus voor optimaal comfort
 • Volledig programmeerbare toetsen met directe macro-opname en on-board geheugen voor gepersonaliseerde gameplay
 • Armoury II-hulpprogramma met uitgebreide bedieningsmogelijkheden en een intuïtieve gebruikersinterface voor eenvoudige instellingen om het toetsenbord te personaliseren
OP product mainImage

TUF Gaming K5

Het TUF Gaming K5-toetsenbord levert compromisloze prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid. Uitgerust met TUF Gaming mechanisch-membraan toetsschakelaars, ontworpen om bij elke toetsaanslag duidelijke aanraakgevoeligheid te leveren, dus bereid je voor op een geheel nieuwe gaming-sensatie. De schakelaars zijn ondergebracht in een morsbestendig frame dat is versterkt met een speciale coating en gevalideerd voor zwaar gebruik. De K5 beschikt ook over aanpasbare Aura Sync RGB-verlichting voor een gepersonaliseerde stijl, speciale mediatoetsen aan de linkerkant voor eenvoudige toegang en een geïntegreerde ergonomische polssteun voor langduriger comfort.

TUF GAMING
MECHANISCH-MEMBRAAN SCHAKELAARS

De TUF Gaming K5 is afgestemd op het combineren van de gewenste aspecten van zowel mechanische als membraanschakelaars en heeft de primeur van mechanisch-membraan schakelaars die een nieuwe gaming-sensatie leveren: duidelijke, tactiele klikken gekoppeld aan een stille, zacht gedempte aanraking. De toetsen van volledig hoogte met een indrukafstand van 3,7mm zorgen voor snelle en vlot reagerende activering, terwijl de anti-ghosting en de 24-key rollover betrouwbare registratie van acties waarborgen.

GESPECIALISEERDE COATING MET MORSBESTENDIGHEID

De TUF Gaming K5 is er zowel van binnen als van buiten op gebouwd om jarenlang dienst te kunnen doen aan het front. De buitenlaag is voorzien van een speciale coating die is versterkt om een reeks van meer dan 10 strenge schuur-, frictie- en transpiratietesten te weerstaan. De morsbestendigheid tot 60ml zorgt er bovendien voor dat ongelukjes met blikjes of bekers de actie niet onderbreken.

Rubberfrictietest
Algemene
betrouwbaarheidstest
200 cycli
TUF Gaming
coating test
300 cycli
1,5x
RCA-wrijvingsslijtagetest
Algemene
betrouwbaarheidstest
10 cycli
TUF Gaming
coating test
50 cycli
5x
Transpiratietest
Algemene
betrouwbaarheidstest
50oC
TUF Gaming
coating test
75oC
1,5x
 • Statisch Statisch
 • Ademend Ademend
 • Golf Golf
 • Kleurencyclus Kleurencyclus

AURA SYNC RGB-VERLICHTING

Aura Sync geeft gebruikers de vrijheid om de TUF Gaming K5 te personaliseren via vijf individueel aanpasbare zones, gebruikmakend van het volledige kleurenspectrum en verschillende verlichtingseffecten. Toetskapjes met grote lettertypes laten meer licht door, zodat elk teken duidelijk en goed zichtbaar is. De verlichting is verder eenvoudig te synchroniseren met het uitgebreide Aura Sync-ecosysteem, dus het is een koud kunstje om een echt unieke gaming-kamer te creëren.

SPECIALE MEDIATOETSEN

Bedien de audio zonder afgeleid te worden in het spel. Met de speciale mediatoetsen linksboven is het volume gemakkelijk aan te passen via het toetsenbord, zonder een vinger van de muis te halen.

ERGONOMISCHE POLSSTEUN EN VERSTELBARE POOTJES

De TUF Gaming K5 is ergonomisch ontworpen voor optimaal comfort, met verstelbare pootjes met twee hoogteposities en een geïntegreerde polssteun.

VOLLEDIG PROGRAMMEERBAAR MET ON-BOARD GEHEUGEN

De TUF Gaming K5 beschikt over volledig programmeerbare toetsen met ondersteuning voor directe macro-opnames, om het toetsenbord te kunnen configureren voor gepersonaliseerde gaming. En dankzij het on-board geheugen is het toetsenbord inclusief alle persoonlijke instellingen mee te nemen, waar je ook gaat.

 • Volledig programmeerbare toetsen
 • Directe macro-opname
 • On-board geheugen

WinLock-sneltoets

In- en uitschakelen Windows-toets

Profiel-sneltoets

Schakelen tussen verschillende profielen

Verlichtingsmodus-sneltoets

Schakelen tussen verschillende
verlichtingseffecten

Macro-sneltoets

Macro's opnemen op elk gewenst moment

Reset-sneltoets

Reset het toetsenbord naar de fabrieksinstellingen

ARMOURY II

Armoury II is stuurprogramma-gebaseerde software die uitgebreide bedieningsopties en een intuïtieve gebruikersinterface biedt, om de TUF Gaming K5 gemakkelijk af te stemmen op de eigen speelwijze. Maak profielen, pas kleuren en lichteffecten aan, wijs knoppen toe, pas prestatie-instellingen aan en meer. Het is zelfs mogelijk om tijdens de gameplay hardwarestatistieken bij te houden voor interessante data-analyses.

comparison icon
Compare (0)