P11C-X

  P11C-X

  Intel® Xeon® E ATX servermoederbord met dubbele M.2 en USB 3.1 aansluitingen

  • Aangedreven door het Intel® Xeon® E-platform
  • 95W CPU en tot 64GB geheugen ondersteuning (4 DIMM's)
  • Rack-geoptimaliseerd ontwerp maximaliseert koeling, voor uitstekende thermische efficiëntie
  • Flexibele uitbreidingsmogelijkheden met 6 native SATA 6G-poorten, twee PCIe Gen3-slots en twee PCI legacy-slots
  • Dubbele Intel® Gigabit Ethernet met teaming-ondersteuning
  • Dubbele M.2 voor onafhankelijke OS-schijven met RAID 0/1
  • Ondersteunt de nieuwste 10Gb/s USB 3.1 on-board voor snelle gegevensoverdracht
  • TPM-M 2.0 ondersteuning voor verbeterde platformintegriteit
  • Compleet serverbeheer met ASUS Control Center
   Product Image

   Industriestandaard ATX-servermoederbord met meerdere uitbreidingsmogelijkheden

   De P11C-X is een servermoederbord gebaseerd op het Intel® Xeon® E platform en de Intel® C242-chipset. Het biedt dubbele Intel® Ethernet en flexibele uitbreidingsmogelijkheden met dubbele M.2, zesmaal native SATA 6G, tweemaal PCIe, en twee PCI-slots voor oudere apparaten. De lay-out is geoptimaliseerd voor rack-plaatsing waarbij de CPU en het geheugen in een parallelle opstelling worden geplaatst direct achter de ventilatorinlaat. Dit bevordert maximale koeling, voor uitstekende thermische efficiëntie.

   Industriestandaard ATX met meerdere uitbreidingsmogelijkheden
   Dubbele M.2 voor interne en onafhankelijke OS-schijven met RAID 0/1 (via SATA-modus)

   De P11C-X wordt geleverd met dubbele M.2 en ondersteunt tot 22110-lengte M.2-drives via PCIe of SATA met auto-switch signaalfunctie. In prestatiemaximaliserende RAID 0-configuraties met dubbele M.2 SSD's zijn schrijfsnelheden tot 40% sneller dan bij een enkele M.2 SSD-drive configuratie, en zijn leesbewerkingen een verbazingwekkende 84% sneller. Of koppel, voor totale geruststelling, uw M.2-apparaten in een RAID 1-configuratie, voor directe dataredundantie.

   Dubbele M.2 voor maximaal 32Gbps prestaties en gegevensredundantie
   Hoge snelheid SAS-opslagoplossingen

   De P11C-X ondersteunt ook de ASUS PIKE II 3000-serie, de nieuwste enterprise opslagoplossing, met ondersteuning voor 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Met ASUS PIKE-kaarten kunt u onmiddellijk de opslagcapaciteit en prestaties van de P11C-X verbeteren, wat het een geweldige upgrade-optie maakt.

   Dubbele Intel® Gigabit Ethernet

   Met dubbele Intel Gigabit Ethernet-aansluitingen zorgt de P11C-X ervoor dat data snel en efficiënt blijven bewegen. Met beide LAN-poorten teamed profiteert u van hogere bandbreedte, voor meer snelheid, geautomatiseerde load balancing voor soepelere gegevensstromen, en instant failover voor als er iets mis gaat - zodat toegang tot uw bestanden altijd snel, efficiënt en ononderbroken gaat.

   Dubbele Intel<sup>®</sup> Gigabit Ethernet
   TPM-M 2.0 gereed

   De P11C-X ondersteunt TPM-M 2.0 met een 14-1 TPM-header voor het veilig opslaan van sleutels, digitale certificaten, wachtwoorden en data. Dit helpt de netwerkbeveiliging te verbeteren, digitale identiteiten te beschermen en de platformintegriteit te waarborgen.

   ASUS Control Center

   ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheerplatform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

   Meer info over ASUS Control Center


   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer
   Verbeterd onderhoudsgemak

   Met de aan/uit-knop op het I/O-paneel aan de voorzijde is de P11C-X ontworpen voor eenvoudiger onderhoud en inzet voor een diversiteit aan toepassingen.

   Snelle initialisatiebegeleiding

   De P11C-X biedt directe systeeminformatie tijdens de initialisatie en toont bovendien ongebruikelijke diagnostische resultaten, voor efficiëntere IT-werking en eenvoudige probleemoplossing.

   Snelle initialisatiebegeleiding
   ASUS ProCool-connector

   ASUS ProCool is ontworpen zonder holle ruimte. Dit maakt lagere impedantie en snellere warmteafvoer mogelijk, wat resulteert in een koelere bedrijfstemperatuur. Vermindert stroomverlies en verhoogt kostenbesparingen.

   ASUS ProCool-connector