RS200-E9-PS2-F

  RS200-E9-PS2-F

  Aansluiten op voorzijde, slimme toegang

  • Slimme lay-out met slimme eenzijdige toegankelijkheid
  • Gemakkelijke implementatie met aan voorzijde diagnostische indicator zoals Q-code & LED
  • Verhoging PUE ideaal voor gescheiden koude en warme gang van datacenter
  • Quad Intel I210 Server Class GbE levert hoge netwerkbandbreedte
   Product Image

   Front I/O-ontwerp

   De RS200-E9-PS2-F is gebouwd voor de beste gebruikservaring. De RS200-E9-PS2-F beschikt over een front I/O-ontwerp, wat gebruikers eenvoudig toegang geeft tot de I/O-poorten op het frontpaneel. Dit ontwerp is ideaal voor een datacenter of rack-montage kast met aparte warme en koude gangen, voor eenzijdig onderhoud.

   Gevarieerde schijfopslag

   De RS200-E9-PS2-F is de perfecte keus voor een besturingssysteem of applicatie drive en laat de server zo snel mogelijk werken. ASUS levert verder diverse keuzes voor plaatsing van het station voor het besturingssysteem, zoals M.2 (dubbel, tot 512GB x 2), SSD-kooi en SATA DOM. Voor schijfopslag kan het twee hot-swap 2,5” SSD-bays en twee interne 2,5" SSD-bays (optioneel) bieden.

   Flexibele implementatiemogelijkheden in een compacte rack vormfactor

   Dankzij de korte 15,08” behuizing past de RS200-E9-PS2-F gemakkelijk in diverse rack-kasten, om zo de dichtheid per rack flink te vergroten en ruimte te besparen. Daarnaast biedt het de ideale grootte voor IT-implementatie, wat ook aanzienlijk kosten bespaart bij het opzetten van een datacenter.

   Hoge netwerkverbinding

   De RS200-E9-PS2-F heeft quad server-klasse Intel® LAN-controllers, wat wachtrijen verdubbelt in vergelijking met de vorige generatie. Dit is beter voor virtualisatietoepassingen. Bovendien verviervoudigt de quad LAN-teaming de netwerkbandbreedte en waarborgt de failover-functie ononderbroken netwerkverbindingen.

   Uitgebreid beheer op afstand

   ASUS presenteert het meest volledige serverbeheer op afstand, inclusief out-of-band ASMB8-iKVM (optioneel) en in-band ASWM Enterprise. Out-of-band ASMB8-iKVM biedt LAN-beheer, terwijl in-band ASWM Enterprise voor "one-to-many" gebruik zorgt. IT-professionals hoeven de servers niet één voor één te controleren, maar kunnen in plaats daarvan ASWM Enterprise gebruiken om de status van alle servers te controleren via een gebruiksvriendelijke grafische interface.