RS500-E9-RS4-U

  RS500-E9-RS4-U

  Rack-geoptimaliseerde 1U-server, ontworpen voor NVMe uitbreiding van opslagruimte en energie-efficiëntie

  • Aangedreven door de nieuwste 2e Gen. Intel Xeon Scalable-processors
  • 205W CPU met ondersteuning 16 DIMM's
  • Hoge voedingsefficiëntie met redundante 770W 80 Plus Platinum voeding
  • Ontworpen voor flexibele opslag met vier NVMe-, SAS- of SATA-schijven
  • Ultrasnelle connectiviteit met ondersteuning OCP 2.0 Mezzanine-kaart
  • Twee M.2-slots bieden plaats aan 22110-formaat SSD's, voor hogere opstartsnelheid
  • Exclusieve Thermal Radar energie-efficiëntietechnologie vermindert stroomverbruik ventilator met tot wel 20%
  • Gemakkelijk onderhoud en debuggen met interne USB 3.0-poort en microSD-kaart ondersteuning voor gemakkelijkere toegang
  • Compleet IT-infrastructuurbeheer met ASMB9 out-of-band beheer op afstand en in-band ASUS Control Center
   Product Image


   Aangedreven door de nieuwste 2e Gen. Intel Xeon Scalable-processors

   De RS500-E9-RS4-U is gebaseerd op de nieuwste 2e Gen. Intel Xeon Scalable-processors, om ongelooflijke 1U serverprestaties te leveren, en herbergt ongelooflijke power in minimale ruimte. De RS500-E9-RS4-U biedt baanbrekende prestaties met het nieuwste Intel Optane™ DC persistent geheugen met een toename van meer dan 88% in input/output operaties per seconde (IOPS) vergeleken met dezelfde configuratie in SSD. Met de nieuwste Intel Deep Learning Boost-technologie om deep learning-mogelijkheden te verbeteren, bereikt de RS500-E9-RS4-U een 3,1x prestatieverbetering in de ResNet-50 en SSD VGGG-16 modellen, waarmee de inferentiecapaciteit van het nieuwe platform volledig wordt aangetoond.

   Topprestaties in industriestandaard SPEC-benchmarks
   Flexibele uitbreiding voor betere opslag en netwerkmogelijkheden

   De RS500-E9-RS4-U beschikt over één PCIe x16- en één PCIe x8-slot voor het leveren van parallelle rekenkracht en één OCP 2.0 Mezzanine-connector voor ondersteuning van een hoge-snelheid LAN-kaart. Deze flexibiliteit ondersteunt uiteenlopende opslag- en netwerktoepassingen en waarborgt toekomstige uitbreidingsmogelijkheden en hoge schaalbaarheid in een 1U-server.

   De RS500-E9-RS4-U heeft plaats voor vier 3,5” hot-swappable bays met keuze uit 32Gbps NVMe SSD's, 12Gbps SAS of 6Gbps SATA-schijven. Twee M.2-slots bieden plaats aan 22110-formaat SSD's met ondersteuning voor extra besturingssysteemopslag en PCIe Gen3 x4 bandbreedte — 5,3x sneller dan 6Gb/s SATA III — voor sneller opstarten.

   Flexibele uitbreiding voor betere opslag en netwerkmogelijkheden
   Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie

   De RS500-E9-RS4-U is uitgerust met ASUS-exclusieve Thermal Radar-technologie met omgevingssensoren in CPU, geheugen, NVMe, SSD en OCP Mezzanine connector voor interne en externe temperatuurbewaking en dynamische aanpassing van de ventilatorkromme. Dit vermindert het energieverbruik van de ventilator met 20% en verlaagt de totale eigendomskosten - ideaal voor datacenters met extreme werklasten.

   Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie
   Exclusieve Performance Boost-technologie

   ASUS-servers beschikken over exclusieve Performance Boost-technologie om de hoogste serverprestaties en -flexibiliteit te bereiken door servers af te stemmen op de vereisten van werklasten, zodat u meer controle krijgt over uw serveromgeving. Deze technologie verbetert de werklastdoorvoer door de processorfrequentie te maximaliseren en het vermogen een boost te geven, ideaal voor tijdgevoelige toepassingen zoals financiële diensten of datacenteractiviteiten.

   Maximale processorfrequentie

   Performance Boost-technologie

   Behaal CPU topprestaties
   Power Boosting

   Tuning Wizard

   Vooraf geconfigureerde serverprofielen
   Redundante Platinum PSU-ondersteuning

   De RS500-E9-RS4-U ondersteunt 770W 80 Plus Platinum en 450W 80 Plus Gold voedingen met een efficiëntie van meer dan 96%, waardoor de bedrijfskosten en kapitaalkosten direct worden verlaagd. Het 1+1 voedingsontwerp stelt de server in staat te blijven functioneren, zelfs als één voeding onderhoud vereist, wat zorgt voor ononderbroken werking.

   Redundante Platinum PSU-ondersteuning
   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer

   De RS500-E9-RS4-U beschikt over een embedded iKVM-module en wordt geleverd met ASUS Control Center om uitgebreide out-of-band en in-band beheerfuncties te bieden voor kleine en middelgrote bedrijven.

   De geïntegreerde ASMB9-iKVM module ondersteunt BIOS-updates op afstand, ventilatorregeling, standalone KVM, video-opname en BSOD-vastlegging, en verstrekt zo ononderbroken toezicht op afstand en diagnostiek — zelfs als het besturingssysteem plat ligt of off line is — door middel van een gebruiksvriendelijke, web-gebaseerde grafische interface die met alle belangrijke browsers werkt.

   ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheer platform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

   Meer info over ASUS Control Center


   Bekijk de video

   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer
   ASUS ProCool
   connector
   Snelle initialisatie
   begeleiding
   Zichtbare Q-Code
   OS-drive installatie
   en debugging
   MicroSD-kaart ondersteuning
   ASUS ProCool-connector

   ASUS ProCool voedingsconnectoren zijn ontworpen zonder enige holle ruimte, wat lagere impedantie, snellere warmteafvoer en koelere bedrijfstemperaturen mogelijk maakt, voor minder vermogensverlies en hogere kostenbesparingen.

   ASUS ProCool-connector
   Snelle initialisatiebegeleiding

   De RS500-E9-RS4-U biedt directe systeeminformatie tijdens de initialisatie en rapporteert bovendien alle ongebruikelijke diagnostische resultaten, voor efficiëntere IT-werking en eenvoudige probleemoplossing.

   Snelle initialisatiebegeleiding
   Zichtbare Q-Code

   De RS500-E9-RS4-U heeft een zichtbare Q-Code/poort 80 LED-display voor eenvoudig toezicht op het gehele opstartproces, van het aanzetten tot het laden van het besturingssysteem.

   Zichtbare Q-Code
   OS-drive installatie en debugging

   Een interne USB 3.0-poort accepteert opstartschijven en biedt daarmee een veiligere manier om Linux of VMware Hypervisor te installeren, en daarnaast extra toegang voor debugging.

   OS-drive installatie en debugging
   MicroSD-kaart ondersteuning

   Een BMC (baseboard management controller) ondersteunt microSD-kaarten voor het mogelijk maken van updates van het besturingssysteem op afstand, beeldbestanden en video-opslag, en het bijhouden van loggegevens.

   MicroSD-kaart ondersteuning