RS500A-E9-PS4

  RS500A-E9-PS4

  Rack-geoptimaliseerde 1U AMD EPYC-server, ontworpen voor uitbreiding van opslagruimte en netwerkflexibiliteit

  • Aangedreven door AMD EPYC™ 7000-processors
  • 180W CPU met ondersteuning 16 DIMM's
  • Ontworpen voor flexibele opslag met vier SAS- of SATA-schijven
  • Ultrasnelle connectiviteit met ondersteuning OCP 2.0 Mezzanine-kaart
  • Eén M.2-slot biedt plaats aan 22110-formaat SSD's, voor hogere opstartsnelheid
  • Exclusieve Thermal Radar energie-efficiëntietechnologie vermindert stroomverbruik ventilator met tot wel 20%
  • Gemakkelijk onderhoud en debuggen met interne USB 3.0-poort en microSD-kaart ondersteuning voor gemakkelijkere toegang
  • Compleet IT-infrastructuurbeheer met ASMB9 out-of-band beheer op afstand en in-band ASUS Control Center
   Product Image

   Topprestaties in industriestandaard SPEC-benchmarks

   De ASUS RS500A-E9-PS4 is gebouwd op het AMD EPYC™ platform, om ongelooflijke serverprestaties te leveren. Met maximaal 32 cores per CPU en tot 64 threads, verpakt de RS500A-E9-PS4 ongelooflijke power in een minimale ruimte. 16 DIMM-slots bieden best-in-class geheugencapaciteit en bandbreedte, terwijl een geïntegreerde I/O-controller op de processor afrekent met knelpunten tijdens gegevensoverdracht, door middel van afzonderlijke I/O-chipsets voor verminderde latentie en aanzienlijk snellere systeemprestaties.

   Flexibele uitbreiding voor betere opslag en netwerkmogelijkheden

   De RS500A-E9-PS4 beschikt over één PCIe x16- en één PCIe x8-slot voor het leveren van parallelle rekenkracht en één OCP 2.0 Mezzanine-connector voor ondersteuning van een hoge-snelheid LAN-kaart. Deze flexibiliteit ondersteunt uiteenlopende opslag- en netwerktoepassingen en waarborgt toekomstige uitbreidingsmogelijkheden en hoge schaalbaarheid in een 1U-server.

   De RS500A-E9-PS4 heeft plaats voor vier 3,5” hot-swappable 12Gbps SAS- of 6Gbps SATA-schijven. Eén M.2-slot biedt plaats aan 22110-formaat SSD's met ondersteuning voor extra besturingssysteemopslag en PCIe Gen3 x4 bandbreedte — 5,3x sneller dan 6Gb/s SATA III — voor sneller opstarten.

   Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie

   De RS500A-E9-PS4 is uitgerust met ASUS-exclusieve Thermal Radar-technologie met omgevingssensoren in CPU, geheugen, NVMe, SSD en OCP Mezzanine connector voor interne en externe temperatuurbewaking en dynamische aanpassing van de ventilatorkromme. Dit vermindert het energieverbruik van de ventilator met 20% en verlaagt de totale eigendomskosten - ideaal voor datacenters met extreme werklasten.

   Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie
   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer

   De RS500A-E9-PS4 beschikt over een embedded iKVM-module en wordt geleverd met ASUS Control Center om uitgebreide out-of-band en in-band beheerfuncties te bieden voor kleine en middelgrote bedrijven.

   De geïntegreerde ASMB9-iKVM module ondersteunt BIOS-updates op afstand, ventilatorregeling, standalone KVM, video-opname en BSOD-vastlegging, en verstrekt zo ononderbroken toezicht op afstand en diagnostiek — zelfs als het besturingssysteem plat ligt of off line is — door middel van een gebruiksvriendelijke, web-gebaseerde grafische interface die met alle belangrijke browsers werkt.

   ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheer platform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

   Meer info over ASUS Control Center


   Bekijk de video

   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer
   ASUS ProCool
   connector
   Platinum PSU-ondersteuning
   Snelle initialisatie
   begeleiding
   Zichtbare Q-Code
   OS-drive installatie
   en debugging
   MicroSD-kaart ondersteuning
   ASUS ProCool-connector

   ASUS ProCool voedingsconnectoren zijn ontworpen zonder enige holle ruimte, wat lagere impedantie, snellere warmteafvoer en koelere bedrijfstemperaturen mogelijk maakt, voor minder vermogensverlies en hogere kostenbesparingen.

   ASUS ProCool-connector
   Platinum PSU-ondersteuning

   De RS500A-E9-PS4 ondersteunt een 650W 80 Plus Platinum voeding met een efficiëntie van meer dan 96%, waardoor de bedrijfskosten en kapitaalkosten direct worden verlaagd.

   Redundante Platinum PSU-ondersteuning
   Snelle initialisatiebegeleiding

   De RS500A-E9-PS4 biedt directe systeeminformatie tijdens de initialisatie en rapporteert bovendien alle ongebruikelijke diagnostische resultaten, voor efficiëntere IT-werking en eenvoudige probleemoplossing.

   Snelle initialisatiebegeleiding
   Zichtbare Q-Code

   De RS500A-E9-PS4 heeft een zichtbare Q-Code/poort 80 LED-display voor eenvoudig toezicht op het gehele opstartproces, van het aanzetten tot het laden van het besturingssysteem.

   Zichtbare Q-Code
   OS-drive installatie en debugging

   Een interne USB 3.0-poort accepteert opstartschijven en biedt daarmee een veiligere manier om Linux of VMware Hypervisor te installeren, en daarnaast extra toegang voor debugging.

   OS-drive installatie en debugging
   MicroSD-kaart ondersteuning

   Een BMC (baseboard management controller) ondersteunt microSD-kaarten voor het mogelijk maken van updates van het besturingssysteem op afstand, beeldbestanden en video-opslag, en het bijhouden van loggegevens.

   MicroSD-kaart ondersteuning