RS720-E9-RS8

  RS720-E9-RS8

  Krachtige 2U-server met hybride opslagontwerp en hoge energie-efficiëntie

  • Aangedreven door de nieuwste 2e Gen. Intel Xeon Scalable-processors
  • 205W CPU met ondersteuning 24 DIMM's
  • Schaalbaar ontwerp voor toenemende werklasten met 12 SATA/SAS HDD's, dubbele PCIe of SATA M.2 en 8 PCIe Gen3 x16-slots
  • Ultrasnelle connectiviteit met een OCP 2.0 Mezzanine kaart voor HPC-applicaties
  • Exclusieve thermal radar-technologie voor energie-efficiëntie - vermindert stroomverbruik ventilator met tot wel 20%
  • Hoge voedingsefficiëntie met een 850W 80 Plus Titanium voeding
  • Gemakkelijk onderhoud en debuggen - interne USB 3.0-poort en microSD-kaart ondersteuning voor gemakkelijkere toegang
  • Compleet IT-infrastructuurbeheer met ASMB9 out-of-band beheer op afstand en in-band ASUS Control Center
   Product Image   Aangedreven door de nieuwste 2e Gen. Intel Xeon Scalable-processors

   De RS720-E9-RS12-E is gebaseerd op de nieuwste 2e Gen. Intel Xeon Scalable-processors, om ongelooflijke 2U serverprestaties te leveren, en herbergt ongelooflijke power in minimale ruimte. De RS720-E9-RS12-E biedt baanbrekende prestaties met het nieuwste Intel Optane™ DC persistent geheugen met een toename van meer dan 88% in input/output operaties per seconde (IOPS) vergeleken met dezelfde configuratie in SSD. Met de nieuwste Intel Deep Learning Boost-technologie om deep learning-mogelijkheden te verbeteren, bereikt de RS720-E9-RS12-E een 3,1x prestatieverbetering in de ResNet-50 en SSD VGGG-16 modellen, waarmee de inferentiecapaciteit van het nieuwe platform volledig wordt aangetoond.

   Nr.1 prestaties in industriestandaard SPEC-benchmarks
   Schaalbaar ontwerp voor groeiende werklasten

   De RS720-E9-RS12-E is ontworpen met het oog op eenvoudige schaalbaarheid, zodat hij geschikt is voor groeiende bedrijven en meervoudige werklasten. De server is beschikbaar met de keus uit zes PCIe Gen3 x8 of drie PCIe Gen 3 x16-links voor het inpassen van halve-lengte, single-deck GPU-kaarten, en beschikt over één PCIe x16-slot voor een HBA/RAID-kaart, klaar om parallelle rekenkracht te leveren.

   De RS720-E9-RS12-E beschikt ook over meerdere interfacetypen voor flexibele opslagconfiguraties, waaronder dubbele PCIe of SATA M.2, en een port-to-port OCuLink-ontwerp met Intel VROC-technologie voor vier hot-swappable 2,5” NVMe SSD's. Een model* met twee extra NVMe SSD's met ondersteuning aan de achterkant van het systeem is ook beschikbaar; dit biedt ondersteuning aan maximaal zes 2,5” NVMe SSD's.

   *Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger voor meer informatie over dit model.

   Schaalbaar ontwerp voor groeiende werklasten
   Ultrasnelle connectiviteit voor HPC-applicaties

   De RS720-E9-RS12-E is voorzien van twee geïntegreerde 1 Gigabit Ethernet-poorten en ondersteunt tot 100 Gigabit-interconnectiesnelheden met de toevoeging van PCIe-adapterkaarten, voor ultrasnelle connectiviteit. Bovendien ondersteunt het één OCP 2.0 Mezzanine-kaart (Gen3 x16-link) voor HPC-applicaties die hoge bandbreedte, lage latentie netwerkondersteuning vereisen om meerdere nodes en clusters te verbinden.

   Ultrasnelle connectiviteit voor HPC-applicaties
   Exclusieve Performance Boost-technologie

   ASUS-servers beschikken over exclusieve Performance Boost-technologie om de beste serverprestaties en -flexibiliteit te bereiken door servers af te stemmen op de vereisten van werklasten, zodat u meer controle krijgt over uw serveromgeving. Deze technologie verbetert de werklastdoorvoer door de processorfrequentie te maximaliseren en het vermogen een boost te geven, ideaal voor tijdgevoelige toepassingen zoals financiële diensten of datacenteractiviteiten. In het BIOS kunt u kiezen uit vooraf geconfigureerde serverprofielen die geoptimaliseerd zijn voor specifieke werklasten, waardoor de algehele prestaties worden gemaximaliseerd en de serverconfiguratietijd wordt verkort.

   Core Optimizer

   Core Optimizer

   Maximaliseert de processorfrequentie bij multi-core bewerkingen, waardoor frequentieverschuivingen worden vermeden en latentie wordt verminderd
   Engine Boost

   Engine Boost

   Automatische vermogensacceleratie met een innovatief spanningsontwerp om de algehele serverprestaties te verbeteren
   Werklast voorinstellingen

   Werklast voorinstellingen

   Vooraf geconfigureerde BIOS-serverprofielen op basis van werklasten en benchmarks voor verbeterde prestaties en efficiëntie
   Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie

   De RS720-E9-RS12-E is uitgerust met ASUS-exclusieve Thermal Radar-technologie met omgevingssensoren in CPU, geheugen, NVMe, SSD en OCP Mezzanine connector voor interne en externe temperatuurbewaking en dynamische aanpassing van de ventilatorkromme. Dit vermindert het energieverbruik van de ventilator met 20% en verlaagt de totale eigendomskosten - ideaal voor datacenters met extreme werklasten.

   Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie
   Redundante Titanium PSU-ondersteuning

   850W 80 Plus Titanium-voedingen met een efficiëntie van meer dan 96% verlagen de bedrijfskosten en kapitaalkosten direct.

   Redundante Platinum PSU-ondersteuning
   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer

   De RS720-E9-RS12-E beschikt over een embedded iKVM-module en wordt geleverd met ASUS Control Center om uitgebreide out-of-band en in-band beheerfuncties te bieden voor kleine en middelgrote bedrijven.

   De geïntegreerde ASMB9-iKVM module ondersteunt BIOS-updates op afstand, ventilatorregeling, standalone KVM, video-opname en BSOD-vastlegging, en verstrekt zo ononderbroken toezicht op afstand en diagnostiek — zelfs als het besturingssysteem plat ligt of off line is — door middel van een gebruiksvriendelijke, web-gebaseerde grafische interface die met alle belangrijke browsers werkt.

   ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheer platform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

   Meer info over ASUS Control Center


   Bekijk de video

   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer
   ASUS ProCool
   connector
   Snelle initialisatie
   begeleiding
   Zichtbare Q-Code
   OS-drive installatie
   en debugging
   MicroSD-kaart ondersteuning
   ASUS ProCool-connector

   ASUS ProCool is ontworpen zonder holle ruimte. Dit maakt lagere impedantie en snellere warmteafvoer mogelijk, wat resulteert in een koelere bedrijfstemperatuur. Vermindert stroomverlies en verhoogt kostenbesparingen.

   ASUS ProCool-connector
   Snelle initialisatiebegeleiding

   De RS720-E9-RS12-E biedt directe systeeminformatie tijdens de initialisatie en rapporteert bovendien alle ongebruikelijke diagnostische resultaten, voor efficiëntere IT-werking en eenvoudige probleemoplossing.

   Snelle initialisatiebegeleiding
   Zichtbare Q-Code

   De RS720-E9-RS12-E heeft een zichtbare Q-Code/poort 80 LED-display voor eenvoudig toezicht op het gehele opstartproces, van het aanzetten tot het laden van het besturingssysteem.

   Zichtbare Q-Code
   OS-drive installatie en debugging

   Een interne USB 3.0-poort accepteert opstartschijven en biedt daarmee een veiligere manier om Linux of VMware Hypervisor te installeren, en daarnaast extra toegang voor debugging.

   OS-drive installatie en debugging
   MicroSD-kaart ondersteuning

   Een Baseboard Management Controller (BMC) met microSD-ondersteuning maakt het mogelijk om op afstand OS-updates uit te voeren via image-bestanden, loggegevens bij te houden en video op te slaan.

   MicroSD-kaart ondersteuning