TS300-E10-PS4

  TS300-E10-PS4

  Intel® Xeon® E werklast-geoptimaliseerde 5U tower server met flexibele opslaguitbreidingsmogelijkheden

  • Aangedreven door het Intel® Xeon® E-platform
  • 95W CPU en tot 64GB geheugen ondersteuning (4 DIMM's)
  • Hoge schaalbaarheid met vier PCIe Gen3-slots, één PCI-slot en één MIO-audioslot
  • Flexibel opslagontwerp met vier 3,5” HDD's en eenvoudig te upgraden naar maximaal acht HDD's (optioneel)
  • Twee M.2-slots bieden plaats aan 22110-formaat SSD's, voor hogere opstartsnelheid
  • NVIDIA® Quadro® videokaartondersteuning
  • Quad Intel® Gigabit Ethernet met teaming-ondersteuning
  • Flexibel ontwerp past in het kantoor of datacenter met server rail kit
  • Ontwerp met gereedschapsloze onderdelenvervanging voor probleemloos onderhoud
  • Compleet IT-infrastructuurbeheer met ASMB9 out-of-band beheer op afstand en in-band ASUS Control Center
   Product Image
   Levert een voor de werklast geoptimaliseerde oplossing

   De TS300-E10-PS4 is een 5U server met ondersteuning voor de nieuwste Intel® Xeon® E-processors, die 1,36x sneller zijn dan de vorige generatie en op maximaal 95W werken, voor toonaangevende prestaties. Het ondersteunt 4 geheugenslots die plaats bieden aan maximaal 64GB DDR4 2666, voor geheugenintensief computergebruik.

   Levert een voor de werklast geoptimaliseerde oplossing
   Flexibele uitbreiding voor betere opslag

   De TS300-E10-PS4 is voorzien van maximaal vier PCIe Gen3-slots om de I/O-capaciteit uit te breiden en één MIO-slot voor professioneel en entertainmentgebruik. Daarnaast is één PCI-slot ontworpen om te worden gebruikt voor legacy PCI-apparaten.

   De TS300-E10-PS4 biedt plaats aan vier 3,5” hot-swappable HDD's en is optioneel eenvoudig te upgraden naar maximaal acht, voor een hogere opslagcapaciteit. Twee M.2-slots bieden plaats aan 22110-formaat SSD's met ondersteuning voor extra besturingssysteemopslag en PCIe Gen3 x4 bandbreedte — 5,3x sneller dan 6Gb/s SATA III — voor sneller opstarten.

   Flexibele uitbreiding voor betere opslag
   Maximaliseer I/O-prestaties en gegevensbescherming

   De TS300-E10-PS4 ondersteunt de ASUS PIKE II 3000-serie, de nieuwste enterprise opslagoplossing, met ondersteuning voor 6Gb/s SATA en 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Met ASUS PIKE-kaarten kunt u onmiddellijk de opslagcapaciteit en prestaties van de TS300-E10-PS4 verbeteren, wat het een geweldige upgrade-optie maakt.

   Quad Intel® I210AT Gigabit Ethernet

   De TS300-E10-PS4 beschikt over quad server-klasse Intel® Ethernetpoorten met I210-controllers en teaming-ondersteuning om de netwerkbandbreedte te versnellen, en de failover-functie zorgt voor een ononderbroken netwerkverbinding. Dit past perfect bij virtualisatietoepassingen die een ultrasnel en betrouwbaar netwerk vereisen.

   a
   Flexibel ontwerp voor kantoor- en datacenteromgevingen

   De TS300-E10-PS4 heeft een flexibel ontwerp dat zowel in een kantoor- als in een datacenteromgeving past. De server rail kit maakt eenvoudige integratie in een datacenter rack server mogelijk, waardoor de TS300-E10-PS4 een perfecte keuze is voor systeembeheerders die waarde hechten aan eenvoudige upgradebaarheid en implementatie.

   Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie
   Ontwerp met gereedschapsloze onderdelenvervanging voor probleemloos onderhoud

   De TS300-E10-PS4 heeft een eenvoudig te onderhouden ontwerp dat de beschikbaarheid van het systeem helpt te maximaliseren door systeembeheerders in staat te stellen systeemcomponenten eenvoudig te onderhouden en te upgraden, zonder dat er gereedschap nodig is voor het vervangen van de systeemcomponenten, waaronder een HDD-modulekooi, 2,5” en 3,5” drives en systeemventilatoren aan de voor- en achterzijde.

   Versnel uw systeem met M.2
   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer

   De TS300-E10-PS4 beschikt over een optionele embedded iKVM-module en wordt geleverd met ASUS Control Center om uitgebreide out-of-band en in-band beheerfuncties te bieden voor kleine en middelgrote bedrijven.

   De optionele ASMB9-iKVM module ondersteunt BIOS-updates op afstand, ventilatorregeling, standalone KVM's, video-opname en BSOD-vastlegging, en verstrekt zo ononderbroken toezicht op afstand en diagnostiek — zelfs als het besturingssysteem plat ligt of offline is — via een gebruiksvriendelijke, webgebaseerde grafische interface die met alle belangrijke browsers werkt.

   ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheer platform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

   Meer info over ASUS Control Center


   Bekijk de video

   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer