ASUS Helios Carry Bag

  ASUS Helios Carry Bag

  Geef een dynamische draai aan informeel

  - Biedt plaats aan notebooks van 14" tot 15,6" schermgrootte
  - Verstelbare en afneembare riemen kunnen gemakkelijk worden bewaard in de tas
  - Speciaal gewatteerd notebookvak verbetert schokabsorptie
  - Rugriem zorgt voor eenvoudige bevestiging aan trolley-handgrepen
   Product Image

   Berg uw notebook en andere zakelijke en persoonlijke benodigdheden op in een stijlvolle en toch informele tas. Geschikt voor nog grotere draagbare PC's en met tal van functies die u normaal alleen zou aantreffen bij duurdere producten. Toch stuurt hij een subtiele boodschap over uw dynamische leven; met fantastische interne organisatie voor meer voorwerpen, beschermende binnenbekleding en handige functies zoals een verstelbare en afneembare riem. U kunt hem zelfs even vlug aan uw trolley-handvat hangen wanneer u rondloopt: eindelijk een eenvoudige, maar volledig toegeruste tas die echt begrijpt wat u nodig heeft.


   Biedt plaats aan laptops tot 15,6"

   Verstelbare & afneembare schouderriem

   Gewatteerd laptopvak
   Zakelijke werkruimte

   Slimme riem   Zonneschijn in een tas

   ASUS en Griekse mythologie hebben een lange gemeenschappelijke geschiedenis. Vanaf de oprichting werd ASUS geïnspireerd door klassieke Griekse verhalen en de vele unieke personages uit de rijke geschiedenis. De naam ASUS is zelf afgeleid van Pegasus, en op dit thema wordt nu voortgeborduurd met nieuwe, spannende accessoires zoals de Helios informele draagtas.

   ASUS' innovatie probeert uw leven op te fleuren en geeft u het vertrouwen dat u nodig hebt om naar buiten te gaan en de wereld optimaal te beleven met het grootst mogelijke comfort en optimisme. Dat is waarom we Helios vernoemden naar de verpersoonlijking van de zon, een ​​krachtige en verlichte Titaan die de macht had om grote veranderingen aan te brengen en volgens mythologische concepten zelfs invloed had op de cyclus van dag en nacht.

   Hiermee vergelijkbaar heeft de Helios informele draagtas het potentieel om uw mobiliteit te transformeren via zijn attente, stijlvolle design en slimme interne indeling. Perfect voor wie veel buiten de deur is en behoefte heeft om zich te concentreren op productiviteit en eenvoudige draagbaarheid. Helios biedt u dag en nacht verlichting en zorgt ervoor dat u op heldere wijze meer gedaan krijgt.