VivoMini VC65-C

VivoMini VC65-C1-Mini PC- windows 10, intel i7- 4k - vergaderen-skype

De all-round krachtig presterende mini-pc

Compacte mini-pc afmetingen en verbluffende prestaties, dat is wat u krijgt met de ASUS VivoMini VC65-C Serie. De VivoMini VC65-C1 is 's werelds kleinste mini-pc met plaats voor maximaal vier 2,5“ opslagstations plus één M.2 SSD opslagapparaat met Optane-ondersteuning. Met een desktopniveau 8e generatie Intel® Core™-processor heeft de VivoMini VC65-C Serie de power om een breed scala aan computertaken uit te voeren. Een geïntegreerde voedingsadapter zorgt voor een ruimtebesparend ontwerp, zodat hij horizontaal of verticaal kan worden geplaatst om u betere plaatsingsopties te bieden.

Gemakkelijk te upgraden

‘S Werelds kleinste pc met maximaal vijf opslagapparaten

Modulair ontwerp

Drie behuizingsconfiguratieopties

De VivoMini VC65-C1 heeft een veelzijdig behuizingsontwerp met eenvoudig verwisselbare modules die drie verschillende opslagconfiguraties mogelijk maken: twee 2,5" HDD's/SSD's, vier 2,5" HDD's/SSD's of twee 2,5" HDD's/SSD's en één ODD. De VivoMini VC65-C1 kan ook plaats bieden aan een extra M.2 SSD, voor in totaal maximaal vijf interne opslagapparaten. Of u nu meer opslagcapaciteit wilt of uw besturingssysteem wilt versnellen, de VivoMini VC65-C1 biedt u de flexibiliteit om opslagopties te mixen en aan te passen aan uw behoeften. Modellen met twee opslagmodules en een optische drive zijn ideaal als u op zoek bent naar een mini-pc voor dagelijkse multitasking en entertainment, terwijl modellen met dubbele opslag ideaal zijn voor diegenen die op zoek zijn naar geschikte mini-pc's voor werk of ontspanning.
 • Dubbele opslag

 • Dubbele opslag met
  één optische drive

 • Quad-opslag

*Beschikbaarheid van modellen en configuraties kan verschillen per regio
VivoMini VC65-C1-Mini PC- ODD- dubbele opslag
VivoMini VC65-C1-Mini PC- ODD- dubbele opslag
VivoMini VC65-C1-Mini PC- ODD- dubbele opslag

Stijlvol en compact, gemakkelijk te upgraden ontwerp

Met zijn compacte 2-liter behuizing en Zen-geïnspireerde afwerking van gesponnen metaal is de elegante VivoMini VC65-C1 ideaal voor het moderne kantoor. Een innovatief ontwerp met geïntegreerde voedingsadapter helpt ruimte te besparen, zodat u hem verticaal of horizontaal kunt plaatsen voor meer plaatsingsopties - via VESA-montage is hij zelfs aan de muur of op de achterkant van een monitor te bevestigen. De VivoMini VC65-C1 heeft een gemakkelijk toegankelijk, open te schuiven behuizing, zodat u moeiteloos kunt upgraden.

VivoMini VC65-C1-Mini PC- vesa-montage VivoMini VC65-C1-Mini PC- vesa-montage

Prestaties

Desktopniveau prestaties, slanke stijl

Aangedreven door de nieuwste Intel® Pentium® Gold tot Core™ i3, i5, i7 T-serie processors, levert de ASUS Mini PC VC65-C Serie tot 30% betere prestaties dan vorige generatie processors, om intensieve computertaken soepel uit te voeren. Tot 32GB snel DDR4 2400MHz geheugen verhoogt de prestaties nog verder, voor betere multitasking.

Intel Optane-geheugen

Hoge snelheid dataprestaties en grote opslagcapaciteiten

De VivoMini VC65-C1 kan worden geconfigureerd met optioneel Intel® Optane™-geheugen, voor ongeëvenaarde systeemprestaties. Intel Optane-geheugentechnologie is een slimme en aanpasbare systeemversneller die de responsiviteit verbetert om tot 24x hogere HDD-toegangssnelheden, 19% snellere dagelijkse rekenprestaties en 2,1x zo snelle bestandszoekopdrachten mogelijk te maken. Een hoge capaciteit HDD biedt, gekoppeld aan Intel Optane-geheugen, de optimale combinatie van grote opslagcapaciteit en snelle gegevenstoegang.

*Intel Optane-geheugenconfiguraties kunnen per model en regio verschillen
**Testconfiguratie: VC65-C1| Intel® i7-8700T-processor | DDR4 2400MHz 8GB| 16GB Intel® Optane met 500GB HDD | Windows 10 Pro

 • 24x

  hogere HDD toegangssnelheden

 • 19%

  snellere dagelijkse computerprestaties

 • 2,1x

  sneller bestanden zoeken

Connectiviteit

Gemakkelijk verbinding maken met een breed scala van apparaten

De VivoMini VC65-C1 heeft twee front USB 3.1 Gen 2 Type A, één USB 3.1 Gen 2 Type-C en drie USB 3.1 Gen 1 Type A poorten. De VivoMini VC65-C1 biedt daarnaast één HDMI-poort, DisplayPort-uitgangen, Intel Gigabit Ethernet en een 4-in-1 kaartlezer. Via een seriële poort kunt u de VivoMini VC65-C1 aansluiten op legacy embedded systemen, waaronder barcodescanners, printers, routers, modems en andere apparaten voor POS-systemen en verkoopautomaten. Daarnaast is de VivoMini VC65-C1 voorzien van de nieuwste 802.11ac wifi, Bluetooth® 5.0 en een Kensington-slot.
VivoMini VC65-C1-Mini PC- hdmi-4K- beste mini pc voor tv VivoMini VC65-C1-Mini PC- hdmi-4K- beste mini pc voor tv
VivoMini VC65-C1-Mini PC- ODD

Optionele optische drive

Ondanks zijn compacte afmetingen heeft de VivoMini VC65-C1 voldoende ruimte voor een optioneel DVD-station, om betere multimedia-ondersteuning te bieden. Of voeg een Blu-ray drive toe voor nog betere entertainmentervaringen.

Let op: Zorg ervoor dat u een Blu-ray compatibele mediaspeler gebruikt wanneer u de inhoud van een Blu-ray disc afspeelt.

*Alleen beschikbaar op configuraties met dubbele opslag met één optische drive

Productiviteit via drie schermen

4K UHD-beelden

De ASUS VivoMini VC65-C1 heeft een geïntegreerde Intel UHD Graphics 630 GPU voor het aansturen van resoluties die u ultrarealistische 4K UHD-beelden geven op maximaal drie schermen via DisplayPort-aansluitingen, een HDMI- en VGA-uitgang. Met meerdere schermen profiteert u van meer ruimte op het scherm, scherpe details en ware kleuren bij het bewerken van video's, het bekijken van media en het geven van presentaties. Omdat hij compatibel is met elke monitor, met HDMI uitgeruste tv of projector, biedt de VivoMini VC65-C1 u een groot aantal schermopties.

 • 3

  onafhankelijke schermen

 • 4K

  schermresolutie

 • 0

  extra VGA-kaarten nodig

Stil

Stil, energie-efficiënt ontwerp

Met zijn milieuvriendelijke ontwerp is de VivoMini VC65-C1 ongelooflijk energiezuinig, hij trekt slechts 15W stroom in rust. Hij doet ook opmerkelijk stil zijn werk, en genereert daarbij slechts 20dB geluid in rust.

ASUSPRO E420-Business mini PC- Energy Star -energiezuinig

Beveiliging

Uitgebreide bescherming, van binnen en van buiten

De ASUS Mini VC65-C1 is gebouwd met meerdere waarborgen en beveiligingsfuncties om zichzelf en uw persoonlijke of zakelijke gegevens te beschermen. Deze omvatten een standaard Kensington-slot om diefstal te voorkomen en, nieuw voor deze generatie, een inbreukwaarschuwing die u alarmeert als de behuizing van de Mini VC65-C1 is geopend sinds de laatste keer opstarten.

 • Trusted Platform Module
  (TPM) gegevensbeveiliging
 • Behuizing inbreukwaarschuwing
 • Kensington-slot
 • USB-poorten lees/schrijfcontrole
ASUSPRO PN40-Business mini PC- Corporate Stable Model- Levensduur en Beheersbaarheid

Levensduur en beheersbaarheid

Corporate Stable Model (CSM)

Het ASUS Corporate Stable Model (CSM) programma biedt bedrijven een stabiel productaanbod en verbeterde aftersalesondersteuning. Elke aankoop van een Mini PC VC65-C1 geeft u recht op de ASUS Control Center IT-managementsoftware suite (CSM Edition, ter waarde van $60)*, die uitgebreide controle en bewaking biedt. Zoals bij alle ASUS CSM-producten heeft de Mini PC VC65-C1 een stabiele roadmap en is hij verzekerd van 36 maanden leveringsbeschikbaarheid om zorgen over hiaten in de materiaallevering of verlengde levering weg te nemen.

Meer info

* ASUS CSM-aanbod kan per regio verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger.


Voordelen Kenmerken CSM Mini PC
Serverbeheer ASUS Control Center
Stabiele levering 36+ maanden productlevenscyclus

*Startend vanaf introductiedatum product

6 maanden End of Life-aankondiging
ECN-regeling

*Op aanvraag

Overige ondersteuning Windows 10 en Pre-WHQL gereed

Betrouwbaarheid

Getest voor perfectie

ASUS VivoMini VC65-C1’s ondergaan strikte geluids-, trillings-, val- en thermische schoktesten om te waarborgen dat ze voldoen aan strenge ASUS-normen en de industrie-eisen overtreffen. U kunt er zeker van zijn dat uw ASUS VivoMini VC65-C1 bestand is tegen extreme omstandigheden, variërend van droge -40°C temperaturen tot vochtige en warme omgevingen van meer dan 60°C.

 • VivoMini VC65-C1-Mini PC

  Triltest

 • VivoMini VC65-C1-Mini PC

  Valtest

 • VivoMini VC65-C1-Mini PC

  Poorttest

 • VivoMini VC65-C1-Mini PC

  Temperatuur- en vochtigheidstest

 • VivoMini VC65-C1-Mini PC

  Geluidstest

 • VivoMini VC65-C1-Mini PC

  Netspanning- en frequentietest

comparison icon
Compare (0)