VivoMini VC66-C

Krachtige mini-pc met een Intel® Core™ i7/i5/i3-processor, Windows 10 Home, DDR4 RAM, 4K UHD-ondersteuning en drievoudige opslag met maximaal één M.2 SSD en twee 2,5” SSD/HDD's en 802.11ac wifi.
 • Compacte 2-liter mini-pc met een standaard Mini-STX moederbord, voorzien van een ruimtebesparend, VESA-monteerbaar ontwerp voor een opgeruimd werkstation
 • Veelzijdig modulair ontwerp met twee configuratieopties voor een breed scala aan toepassingen
 • Desktopniveau 7e generatie Intel® Core™ i7-, i5- of i3-processor met DDR4 RAM
 • 4K UHD-ondersteuning via DisplayPort of HDMI; samen met DVI-uitgang
 • Flexibel ontwerp met drievoudige opslag: kan worden gespecificeerd met één M.2 SSD voor gegevensoverdrachtssnelheden tot 8Gbps en twee 2,5” HDD's of SSD's
 • Volledige connectiviteitsopties, waaronder zes USB-poorten (met vier gemakkelijk toegankelijke, aan de voorzijde gemonteerde poorten), een audio-uitgang, een 4-in-1 kaartlezer en een seriële poort
 • Razendsnelle 802.11ac wifi met de gratis ASUS Media Streamer-app; ook met 100GB gratis ASUS WebStorage-ruimte
 • ASUS Business Manager en Remote Management Tool, voor slim en eenvoudig pc-beheer
 • Energiezuinige mini-pc met stille prestaties, zelfs bij volle belasting
* Beschikbaarheid van modellen en configuraties kan verschillen per regio
OP product mainImage

De veelzijdige krachtige mini-pc

De ASUS VivoMini VC66-C is een krachtige mini-pc met een veelzijdig modulair ontwerp en volledige connectiviteit. De VC66-C voltooit processorintensieve taken met gemak, dankzij de desktopniveau 8e generatie Intel® Core™-processor en DDR4-geheugen. Er is 4K UHD-schermondersteuning en all-round connectiviteit met verschillende video-uitgangspoorten, voor compatibiliteit met verschillende beeldschermen. De VC66-C kan worden gespecificeerd met één M.2 SSD en twee 2,5” HDD's of SSD's, of met één 2,5” HDD/SSD en een optisch schijfstation. Dankzij deze flexibiliteit kunt u de VC66-C gebruiken als bestandsserver, mediabewerkingsplatform of gewoon als mini-pc voor dagelijkse multitasking en entertainment.

Perfect passend voor iedereen

De VivoMini pc levert volledige pc-prestaties en flexibiliteit, en is ideaal als u op zoek bent naar een persoonlijke pc, een home entertainment center of mediabibliotheek. En als kleine ondernemer kunt u de VC66-C ook gebruiken voor point-of-sale terminals, digital signage, kioskschermen of werkstations.
 • Kantoordesktops
 • Digital signage
 • Kioskschermen
 • Point-of-sale machines
 • NAS

Prestaties

Desktopniveau prestaties, slanke stijl

Aangedreven door de nieuwste Intel® Pentium® Gold tot Core™ i3/i5/i7-serie processors, levert de ASUS VivoMini VC66-C tot 30% betere prestaties dan vorige generatie processors, om intensieve computertaken soepel uit te voeren. Tot 32GB snel DDR4 2400MHz geheugen verhoogt de prestaties nog verder voor verbeterde multitasking, en een ontwerp met dubbele opslag met één M.2 SSD en tweemaal een 2,5” HDD biedt de perfecte mix van snelle gegevensoverdracht en hoge opslagcapaciteit.

Productiviteit

Zie meer, doe meer

De VivoMini VC66-C is uitgerust met geïntegreerde Intel® UHD Graphics 630 in verbluffende 4K UHD-resolutie - wat het een ideale thuisbios-pc maakt. HDMI-, DisplayPort- en DVI-I-poorten zorgen voor compatibiliteit met monitoren, tv's en projectoren - zodat u een veelheid aan schermopties hebt. Met de VivoMini VC66-C kunt u zelfs op twee schermen tegelijk werken.

 • 2

  onafhankelijke schermen

 • 4K

  schermresolutie

 • 0

  extra VGA-kaarten nodig

Ontwerp

Veelzijdige opslagmogelijkheden voor elke behoefte

De VivoMini VC66-C heeft een veelzijdig modulair ontwerp, met twee fabrieksconfiguratieopties die voor flexibiliteit zorgen: Eén configuratie biedt een M.2 SSD met twee HDD's of SSD's. De M.2 SSD en additionele SATA SSD bieden snellere gegevensverwerkingssnelheden, waarbij de M.2 SSD snelheden biedt tot 8Gbps. De HDD-optie biedt grote opslagcapaciteiten voor mediabibliotheken. Ondanks de compacte afmetingen biedt de alternatieve configuratie plaats aan een optionele optische drive. Modellen met twee opslagmodules en een optisch schijfstation zijn ideaal als u op zoek bent naar een mini-pc voor dagelijkse multitasking en entertainment.
 • Drievoudige opslagconfiguratie

 • Dubbele opslag met één optische drive configuratie

* Beschikbaarheid van modellen en configuraties kan verschillen per regio

Upgradevriendelijk ontwerp

De VC66-C is voorzien van een snel toegankelijke cover voor eenvoudig upgraden van componenten en onderhoud. Het omwisselen van opslagstations of DDR4-geheugenmodules is simpel - u hebt enkel een schroevendraaier nodig.

Compact en stijlvol

De VivoMini VC66-C heeft een compacte 2-liter behuizing met een gewicht van slechts 1,5 kg. De moderne en stijlvolle esthetiek past perfect in kantoren en kan ook VESA-gemonteerd worden aan de muur of de achterkant van een monitor. Hij kan ook zware belasting aan, met speciaal ontworpen ventilatieopeningen om voor voldoende koeling te zorgen.

Connectiviteit

Gemakkelijk verbinding maken met een breed scala van apparaten

De VivoMini VC66-C is voorzien van vier gemakkelijk toegankelijke, aan de voorzijde geplaatste USB-poorten, waaronder één omkeerbare USB 3.1 Type-C poort. Op het achterpaneel bevinden zich twee extra USB-poorten, samen met Intel Gigabit Ethernet, een 4-in-1 kaartlezer en een audio-uitgang. De VC66-C heeft HDMI, DisplayPort en een DVI-I-uitgang. Via een seriële poort kunt u de VC66-C aansluiten op legacy embedded systemen zoals barcodescanners, printers, routers, modems en andere apparaten voor POS-systemen en verkoopautomaten. Daarnaast is de VC66-C voorzien van de nieuwste 802.11ac wifi, Bluetooth® 5.0 en een Kensington-slot.

Optische of Blu-ray drive opties

Ondanks zijn compacte afmetingen heeft de VivoMini VC66-C voldoende ruimte voor een optioneel DVD-station, om betere multimedia-ondersteuning te bieden. Of voeg een Blu-ray drive toe voor nog betere entertainmentervaringen.

Stil

Stil, energie-efficiënt ontwerp

De VivoMini VC66-C levert ongelooflijke energie-efficiëntie - hij trekt slechts 10,7W stroom in rust. Dit betekent dat u de VC66-C 's nachts aan kunt laten staan om software-updates te downloaden of back-ups te maken van bestanden, zonder significante stijging van uw elektriciteitsrekening. De VivoMini is ook zo stil als een bibliotheek - hij genereert slechts 20,5dB geluid in rust.

*Testconfiguratie: VC66-C l Windows 10 Pro 64-bit l Intel® Core™ i7-8700 processor | DDR4 2400MHz 16GB l M.2 SSD 256GB

Beheermogelijkheden

Eenvoudig pc-beheer

ASUS Business Manager

ASUS Business Manager is een alles-in-een suite met apps en functies die zijn ontworpen om kleine ondernemers te helpen.
 • asus bediening op afstand- asus vivoremote

  Voeding

  Aanpassen instellingen energiebeheer en energiebesparing

 • asus bediening op afstand- asus vivoremote

  Update

  Eenvoudig updaten van apps, stuurprogramma's en BIOS

 • asus bediening op afstand- asus vivoremote

  Back-up & Herstel

  Gemakkelijk een back-up maken van gegevens en de pc resetten, vernieuwen of herstellen

 • asus bediening op afstand- asus vivoremote

  Beveiliging

  Eenvoudig verwijderen van cache, cookies en geschiedenis, en wachtwoordvergrendeling instellen voor de USB

 • asus bediening op afstand- asus vivoremote

  Tools

  Pas uw BIOS-logo aan

 • asus bediening op afstand- asus vivoremote

  ondersteuning

  Systeeminformatie in één oogopslag

Betrouwbaarheid

Getest voor perfectie

De ASUS mini-pc VC66-C heeft strikte geluids-, trillings-, val- en thermische schoktesten ondergaan om te waarborgen dat hij voldoet aan strenge ASUS-normen en de industrie-eisen overtreft. Dit biedt de zekerheid dat de Mini PC VC66-C langdurig bestand is tegen extreme omstandigheden - variërend van droge -40°C-temperaturen tot vochtige, hete omgevingen van meer dan 60°C.

 • Triltest

 • Valtest

 • Poorttest

 • Temperatuur- en vochtigheidstest

 • Geluidstest

 • Netspanning- en frequentietest

comparison icon
Compare (0)