Deals
Support

Designo MZ27AQ

ASUS Designo MZ27AQ Ultra Slim 27” monitor, WQHD, randloos, ultraslank ontwerp, 2.1-kanaals audio, subwoofer, audio door Harman Kardon
 • 27” WQHD IPS-monitor met 100% sRGB kleurdekking en brede kijkhoeken
 • Randloos paneel met ultraslank ontwerp en een 7mm dunne behuizing
 • Krachtige 2.1-kanaals audio met twee 6W stereo luidsprekers en een externe 5W subwoofer, mede ontwikkeld met Harman Kardon
 • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
OP product mainImage

Dun profiel, krachtige audio

De Designo MZ27AQ beschikt over een randloos paneel en een ontwerp met slank profiel, maar levert desondanks krachtige 2.1-kanaals audioprestaties met twee 6W stereo luidsprekers en een externe 5W subwoofer, mede-ontwikkeld met Harman Kardon. Zijn compacte, elegante vormgeving en uitgebreide, evenwichtige geluid maken de Designo MZ27AQ de perfecte toevoeging aan elk huis of kantoor.

Uitmuntend, ultraslank,
randloos ontwerp

De Designo MZ27AQ past perfect in elke leefruimte. Hij heeft een uiterst slank profiel dat op het dunste punt slechts 7mm meet, en zijn kleine voetafdruk neemt minimale bureauruimte in. Een randloos ontwerp biedt een verbluffende kijkervaring, of de Designo MZ27AQ nu zelfstandig wordt gebruikt of in een multi-scherm opstelling.

Precisie tot in de kleinste details

Met een WQHD (2560 x 1440) resolutie toont de Designo MZ27AQ 77% meer pixels dan conventionele Full HD-monitoren, biedt het superieure beeldkwaliteit en scherpe weergave voor een uitmuntend gedetailleerde kijkervaring. En met zo veel extra schermruimte is het gemakkelijker en comfortabeler werken, met minder scrollen en zoomen.

Brede kijkhoeken

De Designo MZ27AQ is voorzien van 178° breedbeeldtechnologie over de horizontale en verticale vlakken, zodat gebruikers vanuit vrijwel elke hoek kunnen genieten van prachtige beelden.

Ongelooflijke audio

Uitgerust met ASUS SonicMaster-technologie, mede-ontwikkeld door Harman Kardon, levert de Designo MZ27AQ ongelooflijke audio-ervaringen. De twee 6W stereo luidsprekers en een meegeleverde 5W subwoofer reproduceren een breed geluidsbereik, voor buitengewoon goed uitgebalanceerde audio met verbluffende helderheid en diepe, rijke bassen.

ASUS AudioWizard optimalisatie

ASUS AudioWizard biedt geoptimaliseerde audio-instellingen die passen bij verschillende soorten inhoud. Het beschikt over vier vooraf ingestelde modi die toegankelijk zijn via het on-screen weergavemenu.

 • ASUS-Designo-MZ27-audiowizard-muziek-modus

  Muziek-modus

  Verbetert de bassen en levert een breder audiobereik voor favoriete nummers.

 • ASUS-Designo-MZ27-audiowizard-film-modus

  Film-modus

  Verbetert spraak en de algehele audio, voor een echte bioscoop-geluidservaring.

 • ASUS-Design-MZ27-audiowizard-gaming-modus

  Gaming-modus

  Verbetert in-game geluidseffecten en spraak om gamers volledig te laten opgaan in het spel, voor een nieuwe gaming-ervaring.

 • ASUS-Designo-MZ27-audiowizard-gebruiker-modus

  Gebruiker-modus

  Handmatige modus waarmee eigen favoriete audio-aanpassingen zijn in te stellen.

ASUS-Designo-MZ27-product-afbeelding-geen-wallpaper
ASUS-Designo-MZ27-blue-light-filter-standaard ASUS-Designo-MZ27-blue-light-filter-web-browsen ASUS-Designo-MZ27-blue-light-filter-viewing-foto-en-video ASUS-Designo-MZ27-blue-light-filter-lezen-of-tekstverwerking ASUS-Designo-MZ27-blue-light-filter-met-gedimd-omgevingslicht

Bescherm de ogen met ASUS Eye Care-technologie

ASUS-Designo-MZ27-tuv-rheinland-gecertificeerd
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

ASUS blue light filter

Exclusieve ASUS Ultra-low Blue Light-technologie beschermt tegen schadelijk blauw licht. Het biedt vier filterinstellingen voor blauw licht, via de sneltoets gemakkelijk toegankelijk via het on-screen weergavemenu.

ASUS Flicker Free-technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. Flicker-Free technologie vermindert schermflikkeringen, wat een meer comfortabele omgeving oplevert voor marathon filmavondjes. Het is ontworpen om gespannen en vermoeide ogen en hoofdpijn te voorkomen wanneer men talloze lange uren doorbrengt voor het scherm.ASUS-Design-MZ27-met-flicker-free-technologie
Met Flicker-Free technologie
ASUS-Design-MZ27-zonder-flicker-free-technologie
Zonder Flicker-Free technologie

Exclusieve ASUS-functies voor extra veelzijdigheid

SplendidPlusTM Video Intelligence-technologie

De Designo MZ27AQ is voorzien van ASUS SplendidPlus™ technologie, die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren. Het beschikt over een grote verscheidenheid van modi, waaronder Lezen, Donkere ruimte, Landschap, Standaard, Theater, sRGB, Game en Nachtzicht.

ASUS-SplendidPlus-Standaard-Modus ASUS-SplendidPlus-sRGB-Modus ASUS-SplendidPlus-Landschap-Modus ASUS-SplendidPlus-Theater-Modus ASUS-SplendidPlus-Game-Modus ASUS-SplendidPlus-Nachtzicht-Modus ASUS-SplendidPlus-Lezen-Modus ASUS-SplendidPlus-Donkere-Ruimte-Modus
 • ASUS-SplendidPlus-Standaard-Modus-Pictogram

  Standaard

 • ASUS-SplendidPlus-sRGB-Modus-Pictogram

  sRGB

 • ASUS-SplendidPlus-Landschap-Modus-Pictogram

  Landschap

 • ASUS-SplendidPlus-Theater-Modus-Pictogram

  Theater

 • ASUS-SplendidPlus-Game-Modus-Pictogram

  Game

 • ASUS-SplendidPlus-Nachtzicht-Modus-Pictogram

  Nachtzicht

 • ASUS-SplendidPlus-Lezen-Modus-Pictogram

  Lezen

 • ASUS-SplendidPlus-Donkere-Ruimte-Modus-Pictogram

  Donkere ruimte

ASUS MultiFrame Management-software

ASUS MultiFrame houdt het bureaublad netjes en georganiseerd, door gebruikers te helpen met het beheren van meerdere vensters tegelijk

Download hier >

ASUS-Designo-MX27UQ-multiframe-beheer-software

ASUS GamePlus

De ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets biedt in-game verbeteringen zoals een vizieroverlay, een on-screen timer en een frames-per-seconde teller.

De vizieroverlay biedt vier verschillende vizieropties, zodat gebruikers altijd degene kunnen selecteren die het beste past bij de huidige spelomgeving. De on-screen timer (links op het scherm gepositioneerd) helpt de verstreken speeltijd bij te houden terwijl de FPS-teller gamers laat weten hoe soepel de game draait. Alle functies zijn gemakkelijk toegankelijk via het on-screen weergavemenu.

Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.

ASUS-Designo-MZ27-ASUS-gameplus
comparison icon
Compare (0)
Monitoren / desktops
Monitoren