Deals
Support

VZ27AQ

ASUS VZ27AQ Eye Care Monitor - 27”, WQHD, IPS, uiterst slank, randloos, Flicker-Free, Blue Light Filter
 • Stijlvol, uiterst slank profiel van slechts 7mm dun
 • Randloos ontwerp, geschikt voor multi-scherm gebruik
 • IPS-technologie met verbluffende brede 178° kijkhoeken
 • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde
 • Flicker-Free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
OP product mainImage

Uitmuntend, ultraslank, randloos ontwerp

De ASUS VZ27AQ heeft een ruimtebesparend ontwerp met een ultraslank profiel dat op het dunste punt slechts 7 mm meet. Het randloze ontwerp maakt hem perfect voor bijna-naadloze multi-scherm opstellingen, om nog beter op te gaan in de activiteit. Het geavanceerde high-performance IPS-paneel geeft gebruikers een verbluffende contrast ratio van 80.000.000:1 en 178° brede kijkhoeken. Daarnaast zorgt ASUS Eye Care-technologie voor een comfortabele kijkervaring.

Uiterst slank profiel van 7mm

De VZ27AQ neemt weinig ruimte op uw bureau in en past goed in elke omgeving, zijn uiterst slanke profiel meet op het dunste punt slechts 7mm.

Zie alles beter in WQHD-resolutie

Sta versteld van de uitzonderlijke beelden in 2560 x 1440 resolutie, met de VZ27AQ. Met zijn 27" WQHD-scherm levert de VZ27AQ 25% scherpere beelden en tot 77% meer schermruimte dan een Full HD-scherm van vergelijkbare grootte - zodat gebruikers de vrijheid hebben om diverse vensters uit te spreiden over het bureaublad.
 • Conventionele 1920 x 1080 Full HD-monitor

  Toont minder details en biedt minder ruimte voor werkbalken aan de zijkant.

 • VZ27AQ 2560 x 1440 WQHD-monitor

  Toont meer details en biedt meer ruimte voor werkbalken aan de zijkant.

Perfect voor multi-scherm opstellingen

Games spelen, een film bekijken, of gewoon wat werk doen, het randloze ontwerp van de VZ27AQ zorgt ervoor dat opstellingen met twee of drie monitoren vrijwel naadloos in elkaar overgaan, voor een panoramische weergave die gebruikers nog meer laat opgaan in hun activiteit.

Bescherm de ogen met ASUS Eye Care-technologie

Ultra-low Blue Light monitor
Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light Filter beschermt gebruikers tegen schadelijk blauw licht, en biedt via een sneltoets gemakkelijke toegang tot de vier verschillende filterinstellingen. De VZ27AQ heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.
 • Niveau 1 is ideaal voor normaal surfen op het web, en biedt uitstekende kleurweergave voor levensechte beelden met minimale kleurverschuiving.

 • Niveau 2 is ideaal voor het bekijken van foto's en video's, met een perfecte balans voor hoge beeldkwaliteit.

 • Niveau 3 biedt het uiterlijk van echt papier, waardoor het ideaal is voor urenlang lezen of tekstverwerking.

 • Niveau 4 is ideaal voor omgevingen met gedimd omgevingslicht.

Flicker-Free technologie
Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. De VZ27AQ is voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie, om flikkeringen te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.

Controleer uw ogen op elk moment!

De EyeCheck-functie biedt gebruikers via een monitor-sneltoets 3 verschillende patronen om de ogen te controleren: via de Snellen-letterkaart op bijziendheid of verziendheid, op astigmatisme via een radiale kaart en op maculadegeneratie met behulp van het Amslerraster.
 • Snellenkaart

 • Amslerraster

 • Astigmatisme kaart


 • *EyeCheck is een hulpmiddel dat enkel is bestemd voor visuele controle. Raadpleeg als de ogen symptomen van ongemak vertonen een professionele oogarts voor een passende behandeling.

Brede 178° kijkhoeken

De VZ27AQ beschikt over een geavanceerd high-performance IPS-paneel om gebruikers een verbluffende 80.000.000:1 contrast ratio en 178° brede kijkhoeken te geven. Dit LED-scherm met achtergrondverlichting beslaat de gehele sRGB kleurruimte - wat zorgt voor uiterst nauwkeurige kleurweergave voor professionele foto- en videobewerking, of voor home entertainment.
comparison icon
Compare (0)
Monitoren / desktops
Monitoren