ROG Centurion

  ROG Centurion

  ROG Centurion true 7.1 gaming-headset met 10 afzonderlijke drivers, digitale microfoon, hifi-kwaliteit hoofdtelefoonversterker en USB-audiostation

  • True 7.1 surround sound met 10 afzonderlijke audio drivers
  • Ruisonderdrukkende digitale microfoon voor duidelijke communicatie
  • Hi-Fi -kwaliteit ESS hoofdtelefoonversterker
  • Volledige audiocontrole met Sonic Studio
  • Twee sets uitwisselbare oorschelpen, passend bij de persoonlijke voorkeuren van elke gamer
  • USB-audiostation met handige in-game audioregeling
  • Exclusieve ROG-houder voor het bewaren van de headset wanneer deze niet wordt gebruikt
  Product Image

  Ultieme gaming om in op te gaan

  De ROG Centurion is een hoogwaardige, true 7.1 surround sound gaming-headset met 10 afzonderlijke drivers voor sensationele audio en nauwkeurige positionering, en een ruisonderdrukkende digitale microfoon voor kristalheldere in-game spraakcommunicatie. De headset is voorzien van een hifi-kwaliteit ESS-hoofdtelefoonversterker voor het leveren van realistische, indrukwekkende audio die games tot leven laat komen. Het meegeleverde plug-&-play USB-audiostation geeft onmiddellijke, volledige controle over uw audioervaring, voor superieur geluid en een onmiskenbare voorsprong op het slagveld.

  Onverslaanbare true 7.1 surround sound

  De ROG Centurion onderscheidt zich van andere 7.1 gaming-headsets door zijn vijf afzonderlijke neodymium-magneten in elke oorschelp. Deze leveren ongelooflijk natuurgetrouwe true 7.1-kanaals surround sound. Met het oog op het behalen van optimale geluidskwaliteit hebben ROG-ontwerpers buitengewoon veel tijd en moeite besteed aan de fijnafstelling van de positie van elke driver en de precisie van de mechanica van de hoofdtelefoonkamers, voor het bereiken van optimale geluidskwaliteit en nauwkeurige positionering, ongeëvenaard door enige andere true 7.1 gaming-headset. Elk schot en elke voetstap is te horen met nauwkeurige positionering en verbluffende duidelijkheid, waardoor het slagveld tot leven komt. Met zijn uitzonderlijke engineering levert de ROG Centurion pittige, meeslepende audio, voor een ongeëvenaarde gaming-ervaring.

  Perfect voor muziek luisteren

  Ongeacht of die favoriete game gebruik maakt van 7.1, 5.1 of stereo audio zal de ROG Centurion het op de meest optimale, natuurlijke manier reproduceren. Met slechts één klik van de 7.1/stereo-modus schakelaar op het audiostation is het gemakkelijk wisselen tussen surround en stereo-audio.


  De true 7.1/stereo-schakelaar laat gebruikers eenvoudig de optimale outputmodus selecteren voor de bron content.


  Bron content 7.1-schakelaar/stereo-schakelaar Uitvoer
  7.1 7.1-modus 7.1 surround
  5.1 7.1-modus 5.1 surround1
  Stereo Stereo-modus Stereo2

  1 bij het luisteren naar 5.1 content, worden de surround sound zij-drivers uitgeschakeld.
  2 bij het luisteren naar stereo content, worden de zij- en achter-drivers uitgeschakeld.

  Haarzuivere communicatie

  De ROG Centurion wordt geleverd met een unidirectionele digitale microfoon, die gebruik maakt van een geoptimaliseerd geluidsverwerkingsalgoritme, voor het leveren van zuivere spraakkwaliteit van een niveau dat traditionele analoge microfoons niet kunnen bereiken. Uitgerust met een indrukwekkende signaal-ruisverhouding, uitgebreide breedband frequentierespons en hoge gevoeligheidsrating, levert de digitale microfoon haarzuivere spraakweergave, evenwichtige en natuurlijk klinkende vocale tonen, en pikt hij minimaal achtergrondlawaai op.


  Het flexibele ontwerp van de microfoon maakt hem aanpasbaar aan de perfecte positie, en hij kan ook naar achteren worden gevouwen en vastgemaakt aan de oorschelp, voor gemakkelijk vervoer en bewaren.


  ROG Centurion digitale microfoon Standaard analoge microfoons
  Frequentierespons1 100~12000Hz 100~10000Hz
  Signaal-ruisverhouding2 65dB 60db
  Gevoeligheid3 -26dB -38db

  1 Frequentierespons is een kwantitatieve meting van het geluidsbereik dat luidsprekers kunnen reproduceren. Een breder bereik is beter.
  2 De signaal-ruisverhouding (SRV) is een meting die het niveau van het gewenste signaal vergelijkt met het niveau van achtergrondgeluid. Een hogere SRV is beter.
  3 Gevoeligheid is een meting van het vermogen dat nodig is om de luidsprekerdrivers te activeren voor het bereiken van een ingesteld geluidsvolume. Lagere gevoeligheid vereist meer vermogen en hogere gevoeligheid vereist minder vermogen. Hogere gevoeligheid is beter.

  Hifi-kwaliteit hoofdtelefoonversterker
  voor levensechte gaming-audio

  ROG-technici hebben hun uitgebreide ervaring in het ontwerpen van eersteklas geluidskaarten toegepast op de ROG Centurion, met als doel het aan gamers bieden van buitengewoon duidelijke en verbluffende audioprestaties. De ROG Centurion wordt geleverd met een extern bedieningskastje dat precies zo werkt als een geluidskaart en is voorzien van een hifi-kwaliteit ESS-versterker — 's werelds best presterende hoofdtelefoonversterker — om de audioprestaties nog verder te verbeteren, voor briljant, evenwichtig geluid tijdens gaming en het luisteren naar muziek.

  Volledige en krachtige audioregeling

  Directe Geluidsstatus Check (Instant Sound Status Check)

  Hoofdinstelling (Main Settings)

  Vaak gebruikte audio-instellingen, zoals volume en input/outputselectie zijn direct binnen handbereik. Ook is elk kanaal aan te passen, om de perfecte geluidsmix te creëren.

  Audioprofielen (Audio Profiles)

  Direct inschakelen van vooraf ingestelde profielen - zoals gaming, film, muziek, etc. - met één klik.

  Equalizer

  Aanpassing versterkingsniveaus op verschillende frequenties.

  Echo (Reverb)

  Speel geluid af met een selectie van omgevingseffecten.

  Basversterking (Bass Boost)

  Aanpassing laagfrequente harmonischen, voor meeslepende spelgeluiden.

  Duidelijke spraak (Voice Clarity)

  Verbeter spraakherkenning in films en muziekweergave.

  Compressor

  Aanpassing aanscherpingsniveau op basis van een bepaalde drempel.

  Perfect Voice-technologie

  Verwijdert ruis, voor duidelijke in-game communicatie.

  Sonic Radar Pro

  Visualiseer in-game geluiden om vijanden direct te lokaliseren.

  De ROG Centurion is voorzien van ASUS Sonic Studio, een volledig uitgeruste en gebruiksvriendelijk audiohulpprogramma dat gamers volledige controle geeft over een breed scala aan audiofuncties, zoals de equalizer (EQ) en de niveaubalans van de 7.1 surround sound. In tegenstelling tot typische audiohulpprogramma's met multi-scherm interfaces die de configuratie complex en tijdrovend maken, biedt Sonic Studio een intuïtief, alles-in-één weergave die alle benodigde audioregelingen op een enkel scherm samenbrengt, om aanpassingen snel en gemakkelijk te maken.

  Sonic Studio bevat ook regelingen voor Sonic Radar Pro, een unieke functie die in-game geluiden — zoals voetstappen en geweerschoten — precies in kaart brengt en ze weergeeft op een schermoverlay, zodat gamers hun vijanden kunnen lokaliseren, voor een concurrentievoordeel in first person shooters.

  Ultiem comfort

  Grote uitwisselbare oorschelpen
  en optimale klemkracht

  Comfort is een sleutelonderdeel van een geweldige gaming-headset, maar wat als comfortabel wordt beschouwd, verschilt per persoon. Om aan te sluiten op de unieke voorkeuren van elke gamer, wordt de ROG Centurion geleverd met zowel ultrazachte, full-size traagschuim als zeer ademende, proteïneleren oorschelpen. Beide soorten kussens beiden geweldig veel comfort tijdens langdurige gaming-sessies, zonder vermoeide oren.


  De hoofdband maakt bovendien gebruik van geoptimaliseerde klemkracht op basis van laboratoriumtests met behulp van een breed scala aan hoofdtypes en verbetert zo het draagcomfort nog meer.

  GAASMATERIAAL

  Proteïneleer

  Handige in-game audio-aanpassingen

  Plug & Play USB-audiostation

  Houd totale controle dankzij het ROG Centurion USB plug-&-play audiostation, een USB-geluidskaart die ook effectieve onderdrukking van omgevingsgeluid (Environmental Noise Cancellation of ENC-technologie) biedt, briljante spelaudiospectrumprofielen en een hoofdtelefoonversterker. De speciale, via een schakelaar bediende luidsprekeroutput laat gebruikers zelfs eenvoudig schakelen tussen output via headset en luidsprekers, zonder de headset te hoeven loskoppelen.

  A

  ENC-microfoon

  B

  7.1/stereomodus schakelaar

  C

  Hoofdtelefoonversterker aan/uit

  D

  Microfoon dempen

  E

  Luidsprekeroutput schakelaars

  F

  ENC aan/uit

  G

  Bedieningsmodus selector

  A. ENC microfoon

  B. 7.1/stereomodus schakelaar

  C. Hoofdtelefoonversterker aan/uit

  D. Microfoon dempen

  E. Luidsprekeroutput schakelaars

  F. ENC aan/uit

  G. Bedieningsmodus selector

  Speciale volumeregeling voor elk kanaal en de microfoon

  Verschillende spellen kunnen gebruik maken van verschillende opnamemethoden, wat invloed kan hebben op de balans van elk kanaal, zodat dit moet worden aangepast. De ROG Centurion biedt speciale volumeregelingen voor elk surroundkanaal, zodat gamers de balans zorgvuldig en zonder gedoe kunnen afstellen.

  Vier spelaudiospectrumprofielen

  Met vier aangepaste spelaudio profielinstellingen kunnen gebruikers profiteren van de beste audioprestaties voor allerlei spelgenres, waaronder first-person shooters (FPS), racespellen en actie/role-playing games (RPG's). Kies het geschikte spelaudio profiel om direct essentiële audiodetails te verbeteren. Agressieve wieldrifteffecten plaatsen gamers midden op het circuit, terwijl beter klinkende voetstappen en geweervuur ​​ervoor zorgen dat vijanden sneller en met buitengewone precisie zijn te lokaliseren.
  Luister zelf maar!

  Zet een headset op en kies een van de onderstaande modi om zelf de ROG Centurion spelaudiospectrumprofielen te ervaren.

  • FPS GEWEERVUUR

   AAN
   UIT
  • FPS VOETSTAPPENMODUS

   AAN
   UIT
  • ACTIE/RPG-MODUS

   AAN
   UIT
  • RACING-MODUS

   AAN
   UIT

  De ingebouwde microfoon detecteert omgevingsgeluiden en gaat deze tegen.

  Filtert meer dan 90% van het omgevingsgeluid

  Het ROG Centurion USB-audiostation is voorzien van een ingebouwde microfoon die actief meer dan 90%* van het omgevingsgeluid detecteert en tegengaat, zoals het tikken op mechanische toetsenborden en spraak. Vrienden worden tijdens chats dus niet afgeleid door geluiden uit de omgeving.

  * Sluit aan via USB om de Environmental Noise Cancellation (ENC) functie te activeren. De prestaties van de ENC zijn getest en gecontroleerd in het ASUS laboratorium; de daadwerkelijke prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de afstand vanaf de geluidsbron, de grootte van de kamer, de plaatsing en andere factoren.

  Statische en ademende lichteffecten

  Geef uitdrukking aan je gaming-stijl met het gloeiende logo en de extra lichteffecten van de ROG Centurion. Kies tussen statische of ademende verlichting met een simpele druk op de knop op het audiostation.