STRIX DSP

  STRIX DSP

  Gaming headset, uitgerust met 60mm neodymium magneet drivers, plug & play USB audio station en compatibiliteit met pc/Mac/PS4 en slimme apparaten

  • Donderende 60mm drivers - Nauwkeurige positionering en meeslepende spelaudio
  • Plug & Play USB audio station - Intuïtieve in-game audiobediening
  • Onderdrukking van omgevingsgeluid - Duidelijke in-game communicatie
  • Vier spelaudio spectrumprofielen - Briljante onderdompeling voor first-person shooters (FPS), racespellen en actie/role playing games (RPG's)
  Product Image
  VERSCHERP JE GEHOOR

  De Strix DSP is een superieure multi-platform gaming headset ontworpen met krachtige 60mm neodymium magneet drivers, full-size zeshoekige oorkussens (130mm op het breedste punt), vergezeld door een stuurprogrammaloos plug & play audio station dat native 7.1-kanaals surround sound audio verwerkt naar naar virtueel 7.1 surround sound. De Strix DSP scherpt het gehoor van de drager aan, voor een volkomen overtuigende audio-ervaring met een ongeëvenaarde punch en meeslependheid. Elk schot en elke voetstap wordt gereproduceerd met grote duidelijkheid, waardoor het slagveld tot leven komt.

  GAME MET
  INTUÏTIE
  Plug & Play USB audio station

  Blijf volledig in controle dankzij het USB plug & play audio station dat echte 3D surround sound levert, zeer effectieve Environmental Noise Cancellation technologie (ENC, onderdrukking van omgevingsgeluid), hoofdtelefoonversterking en briljante spelaudio spectrumprofielen.
  De speciale, via een schakelaar bediende luidsprekeruitgang betekent dat je van het geluid van je luidsprekers kunt genieten zonder de headset los te koppelen.

  Echt surround sound ontwerp

  Geniet van echte 3D surround sound met Dolby® Headphone en Dolby Pro Logic® IIx technologieën. In tegenstelling tot concurrerende modellen, verwerkt de Strix DSP native 7.1-kanaals audio rechtstreeks tot virtuele 7.1 surround sound, dus er is geen sprake van de kwaliteit verslechterende down-mixing door de pc. Met als resultaat echt opwindende audio.

  Vier spelaudio spectrumprofielen

  De Strix DSP past zijn uitvoer aan voor een ​​verscheidenheid aan genres, zoals first-person shooters (FPS), racespellen en actie/role-playing games (RPG's). De gamer kiest de relevante audioprofielen en de Strix DSP verhoogt de kritieke audiodetails - direct.

  Filtert meer dan 90% van het omgevingsgeluid

  Het door USB gevoede audio station is voorzien van een ingebouwde microfoon die actief meer dan 90% van het omgevingsgeluid1, zoals mechanische toetsenbordtikken en spraak, detecteert en tegengaat. Teamgenoten worden tijdens gesprekken dus niet afgeleid door geluiden om je heen.

  De ingebouwde microfoon detecteert omgevingsgeluiden en gaat deze tegen
  Game
  MEESLEPEND
  Donderende 60mm neodymium magneet drivers

  Wie nog nooit de power van 60mm neodymium magneet drivers heeft gevoeld, moet eens luisteren via de Strix DSP - ervaar ongeëvenaard vermogen en ga volledig op in overtuigende audio. Hoor elk pistoolschot tijdens het gamen en weet de exacte locatie van vijanden, puur aan de hand van hun voetstappen. Schakel vervolgens naar audio voor weidse stadion-rock, helder en duidelijk verstaanbare spraak of film levensecht klinkende film soundtracks.

  GAME
  CROSS-PLATFORM
  Aansluiten op pc/Mac
  Werkt met zowel pc's als Mac-computers...

  Vergeet compatibiliteitszorgen, want de Strix DSP werkt met de meeste populaire apparaten. Het USB audio station wordt geleverd met een 1,5 meter lange vergulde USB-kabel, voor uitstekende compatibiliteit met pc en Mac.

  Aansluiten op PS4/smartphone/tablet
  ...en zelfs op spelconsoles, smartphones en tablets

  De Strix DSP is ook perfect voor smartphones, tablets en PlayStation® 4, dankzij de vierpolige 3,5mm audio/mic gecombineerde adapter. Sluit hem aan op uw slimme apparaat om onderweg contact te houden met familie of vrienden, of op de PlayStation® 4 voor nog meer spelplezier. Ons onderzoek heeft aangetoond dat een kabel van 1,5 meter de perfecte lengte is voor mobiel gebruik of PlayStation® 4 controllergebruik - geen kabelwarboel meer!

  Game OVERAL
  Reisvriendelijk opvouwbaar ontwerp

  Het opvouwbare ontwerp zorgt ervoor dat de oorschelpen plat kunnen liggen, ideaal om in te pakken en mee te nemen naar een LAN-party of toernooi. De afneembare microfoonarm is ideaal voor eenvoudig verwijderen, reizen en opslag. Met een gewicht van slechts 320 gram is de Strix DSP ook zeer draagbaar en uiterst comfortabel om te dragen.

  STRIX

  Ontketen je gaminginstinct

  Ontleend aan het oude Romeinse en Griekse woord voor uil, staat Strix voor het scherpste gehoor en het scherpste gezichtsvermogen. Strix betekent je omgeving voelen, zodat je zelfs op de kleinste gedetecteerde beweging kunt reageren. Strix betekent overleven op je scherpste instincten. Strix zit in je bloed, net als bij ons.

  1 Sluit aan via USB om de Environmental Noise Cancellation (ENC) functie te activeren. De prestaties van de ENC zijn getest en gecontroleerd in het ASUS laboratorium; de daadwerkelijke prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de afstand vanaf de geluidsbron, de grootte van de kamer, de plaatsing en andere factoren.