O!Play Mini V2

  O!Play Mini V2

  Compact, Full HD, 7.1-kanaals audio multi-format woonkamerentertainment

 • Exclusieve AutoPla-functie: één plug & play alles
 • Stijlvolle en compacte HD-mediaspeler
 • Indrukwekkend 7.1-kanaals surround sound
 • Ondersteuning populairste media-bestandsindelingen
 • Exclusive RightTxT auto subtitle detection
 • 4-in-1 kaartlezer ondersteuning

  Mini formaat - Maxi entertainment!

  De O!play Mini V2 mediaspeler biedt in een enkel, klein apparaat plaats aan een enorme hoeveelheid high definition content en functionaliteit. Hij biedt echte HD-kwaliteit video en 7.1-kanaals audio, zodat je kunt genieten van geweldige films, muziek en het delen van foto's met familie en vrienden.

  Exclusieve AutoPlay - één plug om alles af te spelen

  Weten je kleine kinderen of je ouders niet hoe ze de O!Play moeten bedienen via de gebruikersinterface? De O!Play Mini V2 is zeer handig en gemakkelijk voor gebruikers die niet vertrouwd zijn met computers. De ASUS-exclusieve AutoPlay laat je gewoon de USB-aansluiting gebruiken om allerlei soorten video af te spelen, zonder de gebruikersinterface nodig te hebben. Bovendien is dit een erg handige functie voor mensen die de O!Play willen gebruiken als reclameplatform. De O!Play Mini V2 is in een oogwenk in demo-modus te zetten, voor het vertonen van promotiefilmpjes op openbare plekken!

  Stijlvolle en compacte HD-mediaspeler

  De O!Play Mini V2 past perfect in elke woonkamer, breidt je mediacollectie uit en verandert je USB-drive in een Full HD-mediaspeler. Met zijn glanzende afwerking en gewicht van slechts 175 gram is hij perfect voor het delen van entertainment met familie en vrienden.

  Stijlvol en compact

  De krachtigste decoding en ondersteuning voor de meest populaire mediabestandsindelingen

  De O!Play Mini V2 bezorgt kijkers een nieuwe HD-ervaring in de woonkamer, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over bestandscompatibiliteit. Hij ondersteunt Blu-ray Disc ISO, MKV, RMVB (1080p), H.264, Dolby, DTS, OGG, FLAC en nog veel meer.
  * O!Play-apparaten ondersteunen niet het afspelen van (auteursrechtelijk) beschermde optische media content.

  Ondersteunde mediabestanden


  7.1-kanaals surround en Full HD 1080p ondersteuning zorgen voor bioscoopachtig kijkplezier

  Tijd om te genieten van een ​​echte HD multimedia-ervaring! De O!Play Mini V2 met HDMI-aansluiting laat je Full HD 1080p video's streamen; dat is 6 keer de kwaliteit van traditionele DVD's, foto's en hoge kwaliteit muziek. De O!Play Mini V2 ondersteunt ook indrukwekkende 7.1-kanaals surround sound.

  Dolby TrueHD 7.1 surround en Full HD 1080p

  Exclusieve RightTxT automatische ondertiteling detectie

  Exclusieve RightTxT slimme ondertiteling zorgt voor comfortabeler bekijken van films of andere content van over de hele wereld. Ondertiteling hoeft niet meer handmatig te worden geselecteerd, de O!Play Mini V2 kiest in real-time de juiste taal.

  Exclusieve RightTxT automatische ondertiteling detectie


  4-in-1 kaartlezer voor eenvoudige toegang tot een enorme hoeveelheid fotobestandsindelingen

  De O!Play Mini V2 biedt multi-format foto-kijkplezier van hoge kwaliteit, voor het herbeleven van die perfecte momenten. Dit werkt als een digitaal fotolijstje op het grote scherm, waarop je herinneringen kunt delen met vrienden en familie, inclusief ondersteuning van SD/MMC/MS/xD-kaarten en JPEG, BMP, PNG, GIF en TIFF bestandsindelingen.

  4-in-1 kaartlezer voor eenvoudige toegang

  Smart Database Manager eenvoudige bestandsindexering

  Helpt je mediabestanden gemakkelijker te sorteren; de intuïtieve O!Play Mini V2-interface bevat indexeringsfuncties om zelfs de grootste mediabibliotheken snel te ordenen. Inclusief indicatie van de content-indexeerstatus in één oogopslag, en het afspelen gaat sneller en gemakkelijker dan ooit dankzij instant indexering!

  Slimme databaseSmart Database Manager bevat een intuïtieve visuele indicatie van welke inhoud is geïndexeerd of niet. Media-iconen zijn grijs als ze nog niet zijn geïndexeerd, zodat je de status direct kunt zien.


  Online firmware upgrades

  Geniet van nog meer functies en kijkplezier door de firmware te upgraden bij een update. Het ASUS O!Play-team won onlangs de "BESTE LANGE TERMIJN ONDERSTEUNING" prijs van Media Player World, en blijft het product verbeteren via firmware-updatediensten. We beloven niet alleen nu productondersteuning, maar ook in de toekomst.