ASUS Transformer Pad MagSmart Cover (TF303 Series)

  ASUS Transformer Pad MagSmart Cover (TF303 Series)

  Uw tablet verdient een MagSmart Cover!

  • Sterke, duurzame en lichtgewicht allround bescherming
  • In meerdere posities te vouwen cover voor comfortabel typen of video kijken
  • Alle poorten en aansluitingen toegankelijk
  • Transparante achterkant toont tablet
   Product Image

   Geweldig uiterlijk

   Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw tablet, met de adembenemende MagSmart Cover - deze net zo slimme als stevige hoes beschermt uw tablet zonder zijn fraaie uiterlijk te verbergen.

   Magneetstippen

   Het chique coverontwerp maakt dit de perfecte accessoire voor stijlbewuste gebruikers, terwijl de transparante achterkant met zijn ultra-coole stippen uw prachtige tablet zichtbaar houdt en hem tegelijk beschermt tegen dagelijkse stoten en krassen.

   Magnet_Dots
   Smart_Design

   Slim ontwerp

   De cover heeft een zachte binnenkant die het scherm voorzichtig afdekt, en ervoor zorgt dat deze in perfecte staat blijft.

   Twee standen standaard

   De MagSmart Cover ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens heel praktisch - de slimme opvouwbare cover kan direct in een stand worden geplaatst om comfortabel te typen, maar is ook te verstellen als u de tablet wilt gebruiken als fotolijstje of om video te kijken.

   Typstand
   Video kijken-stand
   vouwstap

   Uw tablet verdient een MagSmart Cover!

   De van duurzame, uiterst lichte en geweldig aanvoelende materialen gemaakte MagSmart Cover voegt nauwelijks gewicht of massa toe aan uw tablet. Alle poorten en aansluitingen blijven toegankelijk, zodat de MagSmart Cover aanvoelt als een integraal onderdeel van de tablet, in plaats van een extra accessoire.