ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS VivoBook S500CA

  ASUS VivoBook S500CA
  Product Image
  Dun en licht ontwerp
  Trendsettend ontwerp

  Slank en elegant

  Haarlijn-gesponnen metalen oppervlaktexturen laten de ASUS VivoBook S500 zich elegant onderscheiden van de massa. Met zijn Ultrabook™ 21mm vormfactor bevat hij toch volledige functionaliteit in een slanke uitvoering, passend bij de dynamische aard van de nieuwe hoge mate van draagbaarheid en intuïtief computergebruik. Het slanke ontwerp laat zich gemakkelijk meenemen en is een toonbeeld van hoogwaardige, verfijnde uitstraling.


  Geavanceerde ergonomie

  De speciaal gevormde afgeronde randen van de ASUS VivoBook S500 haalde hun inspiratie uit de boekbindkunst en uit ruggengraten, zodat hij zeer comfortabel in de hand ligt. Dit geeft u een gemakkelijke, natuurlijke grip en draagbaarheid, net zo geruststellend als het vasthouden van een boek.

  Geavanceerde ergonomie
  Trendsettend ontwerp

  Verborgen scharnieren en perfecte in-line poorten

  Om te zorgen voor volkomen hoogwaardige elegantie en gebruiksvriendelijkheid, richt het ontwerp van de ASUS VivoBook S500 zich op de kleinste details. Verborgen scharnieren en in-line poorten zijn hiervan perfecte voorbeelden, naadloos opgaand in de verfijnde look en feel. Het belangrijkste is dat de prestaties en functionaliteit geoptimaliseerd blijven, zonder compromissen toe te staan ​​- de ASUS VivoBook S500 belichaamt een ongelooflijk ontwerp in een slanke behuizing.

  Volledig glazen aanraakscherm

  De ASUS VivoBook S500 luidt met zijn volledig glazen paneel een geheel nieuwe touch-ervaring in. Soepel werkend in elk opzicht, zorgt het snel reagerende aanraakscherm dat uw vingers op natuurlijke wijze ongehinderd van rand tot rand kunnen glijden. Deze vloeiende beweging maakt vegen, scrollen en alle andere gebaren sneller, intuïtiever en ongelooflijk de moeite waard. Het volledig glazen paneel gaat veel verder dan de beperkingen van traditionele aanraakschermen, om u onbeperkte touch-prestaties te verschaffen.

  Trendsettend ontwerp


  Smart Gesture-technologie

  Het grote, met exclusieve ASUS Smart Gesture-technologie uitgebreide touchpad op de ASUS VivoBook S500 staat garant voor verbeterde touch-invoer, met snellere en nauwkeurigere detectie van gebaren en een breder scala aan ondersteunde bewegingen. Deze omvatten tikken, scrollen, zoomen, slepen, klikken en nog veel meer. Smart Gesture-technologie combineert hardware- en softwarematige optimalisatie om te zorgen voor een ​​nieuwe, ongelooflijke standaard in touch-nauwkeurigheid - begin er meteen van te genieten.

  Smart Gesture-technologie
  Ervaar ASUS' Instant Functions

  Ervaar ASUS' Instant Functions

  ASUS heeft een reeks Instant Functions ontwikkeld, speciaal voor Windows 8, die u volledig laten opgaan in het nieuwe besturingssysteem. Met slechts één druk op de knop activeert en laadt u Instant Functions voor meer aanpassingsmogelijkheden en persoonlijkere interactie met uw computeromgeving. Het interface-ontwerp zet u op de eerste plaats; het is dus volkomen gebruiksvriendelijk en biedt snelle instellingen en directe toegang tot uw content. U kunt de manier waarop uw ASUS VivoBook S500 aanvoelt binnen enkele seconden veranderen!


  Trendsettend ontwerp

  Hoor de Power

  Mixt een prachtig ontwerp, superieure hardware en geoptimaliseerde software, met als resultaat de ultieme geluidservaring. De ASUS VivoBook S500 geeft u diepere, rijkere bassen, een breder geluidsbereik, levensechte surround, krachtige output, duidelijke zang en ongerepte helderheid. Hij maakt gebruik van grote luidsprekers en resonantiekamers, waarbij de exclusieve ASUS AudioWizard zorgdraagt voor een meeslepende entertainmentervaring. Ook biedt hij toegang tot nieuwe geluidsdimensies, met selecteerbare modi passend bij uw behoeften op basis van uw omgeving en voorkeuren, om zo te zorgen voor veelzijdige, levende muziek, film- en zelfs gamegeluid.


  ASUS WebStorage

  ASUS WebStorage

  De ASUS VivoBook S500 biedt via cloud-gebaseerde WebStorage toegang tot al uw documenten, foto's, muziek en video's vanaf elke apparaat waarop u werkt, met onmiddellijke bestandssynchronisatie, zodat u altijd beschikt over de nieuwste versies. ASUS WebStorage handhaaft strenge beveiliging en biedt tegelijkertijd meer gemak - het maakt gebruik van gemakkelijk delen op basis van links om u, uw familie en vrienden te verbinden via een verenigd cloud-leven. Sterker nog, de ASUS VivoBook S500 wordt geleverd inclusief drie jaar lang gratis 32GB WebStorage cloud-ruimte!


  In 2 seconden Direct-Aan

  Exclusieve ASUS Super Hybrid Engine II-technologie biedt smartphone-achtige direct-aan in 2-seconden vanuit slaap-of sluimerstand, zodat u zonder vertraging verder kunt werken. Bij de ASUS VivoBook S500 draait alles om snelle toegankelijkheid, en dankzij het energiebesparende ontwerp kan hij tot wel twee weken in stand-by blijven. Open bestanden en taken worden veilig in het geheugen bewaard, en mocht de accu tijdens uw afwezigheid onder de 5% komen, wordt automatisch een back-up gemaakt van uw data. Uw waardevolle content blijft altijd veilig en binnen handbereik!

  * Daadwerkelijke stand-by-duur kan variëren afhankelijk van prestaties van specifieke componenten, aangesloten apparaten en omgevingsvariabelen.

  In 2 seconden Direct-Aan
  Tot Intel® 3e gen. Core™ i7-processors

  Tot Intel® 3e gen. Core™ i7-processors

  De ASUS VivoBook S500 wordt aangedreven door tot 3e generatie Intel® Core™ i7-processors. Soepele en snel reagerende prestaties geven u controle over geweldige rekenkracht, van dagelijkse taken tot multimedia. De nieuwste Intel® Core™-processors leveren zichtbaar slimme output, wat bevredigend krachtige ervaringen mogelijk maakt die u kunt zien en voelen. Ze helpen de ASUS VivoBook S500 elke toepassing die u hem voorschotelt met plezier aan te kunnen.

  OP ZOEK NAAR HET ONGELOOFLIJKE