ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  Eee PC 1001PX (Seashell)

  Eee PC 1001PX (Seashell)

  Overal in stijl heen met de Eee PC™ Seashell

  Legitieme Windows® 7 Starter
  Hele dag computer gebruiken met max. 9 uur accuduur dankzij nieuwe Intel Atom N450-processor
  ASUS Super Hybrid Engine technologie stemt uw Eee PC™ af voor optimale energiezuinigheid
  Compromisloos ergonomisch ontworpen toetsenbord en multi-touch touchpad voor een superieure invoerervaring
  Eee Docking voor eenvoudige toegang tot handige tools

  Product Image

  Elegant, op zeeschelpen geïnspireerd ontwerp

  Ogenschijnlijk als door de natuur zelf vervaardigd, put de Eee PC™ Seashell z'n inspiratie uit zeeschelpen. Hij is zo licht en compact, dat u hem overal mee naar toe kunt nemen! En met de gladde vormen en vloeiende lijnen van z'n schitterende schil, weet de Eee PC™ Seashell voorbijgangers overal eenvoudig voor zich te winnen – waar hij ook heen gaat.

  Bespaar Energie en de Planeet - 9 uur accuduur dankzij Super Hybrid Engine

  De Eee PC™ 1001PX is met zijn elegante zeeschelp-ontwerp niet alleen van buiten een schoonheid maar evenaart dit van binnen door z’n energiezuinigheid. Hij is uitgerust met de nieuwe, stroombesparende Intel® Atom™ N450 CPU, die in nauwe samenwerking met ASUS’ exclusieve Super Hybrid Engine energiebeheertechnologie een accuduur tot 9 uur* levert op een enkele oplading. De Eee PC™ 1001PX is het product waarmee ASUS echt bewijst om de Aarde te geven, en een perfect meesterwerk om de hele dag zonder stopcontact te blijven gebruiken, zodat u zich onderweg nooit meer zorgen hoeft te maken over de resterende batterijduur.

  Overdaad aan Efficiency

  De Eee PC™ Seashell 1001PX is voorzien van een adembenemende vormgeving met onder andere een 10,1” LED-backlit scherm en een ergonomisch toetsenbord voor langdurig gebruik.

  Probleemloze Communicatie: ingebouwde 0,3 megapixel camera

  Via de ingebouwde (optionele) Bluetooth-ondersteuning laat de Eee PC™ u eenvoudig gegevens overzetten tussen Bluetooth-geschikte apparaten. Dit zorgt voor uitstekende connectiviteit met verbeterde werk-, studie- en speelervaringen dankzij applicaties die twee of meer gebruikers eenvoudig op afstand met elkaar verbinden. Met ingebouwde 0,3 megapixel camera voor directe videovergaderingen & MSN chats.

  Eee Docking: Er wacht een wereld vol Plezier en Productiviteit

  Onder Windows-gebaseerde besturingssystemen draaiende Eee PC™ 1001PX netbooks zijn voorzien van Eee Docking*, een intuïtieve software suite die eenvoudige toegang biedt tot digitale content, diensten en handige software. Eee Docking bestaat uit:

  • ASUS @Vibe: Stream of download een keur aan spannende digitale content
  • Eee Sharing: Deel/synchroniseer berichten en gegevens met andere Eee PC’s, notebooks, of desktop PC’s zonder het Internet op te gaan
  • Eee Xperience: Applicaties die voor visuele en akoestische verbeteringen zorgen
  • Eee Tools: Een suite met nuttige hulpmiddelen, waaronder Live Update. Ouderlijk Toezicht* en Font Resizer

  * Operationele levensduur afhankelijk van productmodel, normale gebruiksomstandigheden en configuraties. Voor meer informatie, ziehier.De geschatte maximale accuduur onder Windows® 7 is gemeten met MobileMark® 2007.
  ** Beschikbaarheid afhankelijk van geselecteerde model, land of ondersteuning operator. Controleer uw lokale ASUS-website voor nadere details.
  ***Gratis 6 maanden ASUS WebStorage op proef voor Windows & versie. Ziewww.webstorage.com voor nadere details. Specificaties kunnen onaangekondigd worden gewijzigd.